zaloguj się

Pokaż pełną wersje : [Program] Kalkulator Skills+ by Malyna

Malyna
07-07-2007, 14:15
Witam

Napisałem kalkulator Skills+... powinien nazywac sie raczej Max DMG+, ale nazwa bylaby ble xD

Takwiec zaczne od tego, że program liczy maksylamny dmg jaki możemy walnąć z jakieś broni... niestety jest on pod 7.92 więc nie bedzie liczyl realnych obrazen bo update podniosl DMG knightow wiec lipa xD

ale i tak go wrzuce :D

Do sciagniecia z

http://mojageneracja.pl/3551179

czyli ze strony domowej (mojej) czyli i tego programu

PS. DO ADMINÓW/MODÓW... DOKLADNIE ZAPOZNALEM SIE Z REGULAMINEM I WIEM ZE WKLEJANIE LINKOW DO PROGRAMOW JEST ZABRONIONE ALE UMIESZCZANIE LINKOW DO STRON GLOWNYCH PROGRAMOW NIE !!!

PSS. Przepraszam wszystkich... wiem, że pisanie dużymi litermi jest zabronione (a może bardziej MNIEJ wskazane ale chce zwrócić uwage MoDków i Adminów zanim mnie zbanują :D)

Rybzor
07-07-2007, 14:26
Omuj, ale po co wrzucać coś, co sie kompletnie nikomu nie przyda? o0

PSS. Przepraszam wszystkich... wiem, że pisanie dużymi litermi jest zabronione (a może bardziej MNIEJ wskazane ale chce zwrócić uwage MoDków i Adminów zanim mnie zbanują :D)
A, czyli już jesteś przygotowany na bana? =P

@down
napewno nie przygotowany... a pozatym co ty możesz wiedziec o uzytkownikach... a moze oni sa ciekawi za ile beda mogli lupac na 70 swordzie ?! co ?!?!?!
Pewnie będą, ale co z tego, skoro...

Takwiec zaczne od tego, że program liczy maksylamny dmg jaki możemy walnąć z jakieś broni... niestety jest on pod 7.92 więc nie bedzie liczyl realnych obrazen bo update podniosl DMG knightow wiec lipa xD

Malyna
07-07-2007, 14:40
napewno nie przygotowany... a pozatym co ty możesz wiedziec o uzytkownikach... a moze oni sa ciekawi za ile beda mogli lupac na 70 swordzie ?! co ?!?!?!

Meryba
07-07-2007, 14:48
Bardzo fajny program. Ja bym mógł walnąć po 176. ;d

Vanhelsen
07-07-2007, 14:51
No comment... wiesz, że teraz się tylko błaźnisz?... to tak jak być chciał teraz wpychać ludziom na siłę Win 3.11
A gdy ktoś chce wiedzieć, ile będzie łupał ze swojego carlin sworda, to wchodzi na stronę tibia.erig.net i ogląda cudowne i proste jak bum cykcyk tabelki obrażeń dmg które są PRZY KAŻDEJ BRONI.... -.-"
całuski :*

Polinik
07-07-2007, 16:06
Daj sobie spokój. Zaprezentuj coś naprawdę godnego uwagi, to może znajdzie się nawet na stronie w dziale download.