Pokaż pełną wersje : Knight czy Sorek???
Humer1993
07-07-2007, 15:52
Mam 2 postacie: Sorcerer 27 lvl 30mlvl i Knight 22lvl skile 60/60 sworda. Kim grać chodzi mi o to żeby mi się nie nudziło i żebym szybko expił kasa nie jest taka ważna. Prosze o szybką odpowiedź. Z góry dziękuje.
KrEmAs KAc
07-07-2007, 15:58
Po upie graj sorcererem nie będzie Ci się nudziło :) staniesz się tak rzadki jak coś.
Iris_Lightbringer
08-07-2007, 11:23
Teraz, aby grac sorcem, i byc DOBRYM sorcem, trzeba umieć grac, natomiast knightem nie trzeba miec az takiej "umiejetnosci". Jesli masz pacc - ryzykowalbym sorcem :P
Avallach
08-07-2007, 11:34
GRAJ SORKIEM TO BEDZIE NAS DWOCH UNIKATOWYCH xD
Proste:
Możesz grać knightem bo masz dobre skille.
Możesz grać knightem jeśli jesteś noobem ( summer up roxx ^^)
Możesz grać sorciem, ale być traktowany jak szmata, huntowany, leave'owany, przezywany i bity, lecz jednak z wyzwaniem i jakąś nadzieją na przyszłość.
Sam wybierz :P
@up: Ja też gram Sorciem, ze względu na Update ^^
Powiem tak ja kmasz pacc ed jak nie masz sorc basta.
Hooligan90
08-07-2007, 12:31
Proste:
Możesz grać knightem bo masz dobre skille.
Możesz grać knightem jeśli jesteś noobem ( summer up roxx ^^)
Możesz grać sorciem, ale być traktowany jak szmata, huntowany, leave'owany, przezywany i bity, lecz jednak z wyzwaniem i jakąś nadzieją na przyszłość.
Sam wybierz :P
@up: Ja też gram Sorciem, ze względu na Update ^^
Noob to Ty jestes przykro mi to mówic niekazdy kto gra knightem jest noobem pare osób lubi skillowac nie to co Ty jak sorc był górą to nikt nie mówił ze jest noobem wiec zamknij swoją brzydką morde plz
Spytaj mamy. To chyba twój interes. Z punktu widzenia komfortu gry - graj knightem.
Odpowiedź jest prosta: knight
Masz już skille nie najgorsze więc powinno ci sie dobrze grać. Tak jak napisał ripper: weź knighta to będzie ci wygodniej.
Taa wez najta .. nabij 30 lv potem doskilluj z 70 i jazda :)
Sork do 60lv+ ma sie dosc dobrze pozniej przejebka bo 100 ms zalatwi 70 rp ^^
PozDro
PS: z tym pekowaniem to taki przyklad z lv dalem i nie czpeiajcie sie bo ja na nonpvp gram :0
@edit
Chodzilo mi o to ze setnego ms zalatwi taki 70 lvlowy rp zwlaszcza ze pally wciaz górują w tibii :)
of course sorc kup pacc i exp do ok 50-60 lev nie powiniennes poczuć różnicy a potem też będzie dobrze
Mam najlepsze rozwiazanie:
Niebądź ani knightem ani sorkiem...
Proste :)
<Grzybek>
10-07-2007, 11:27
:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby::baby::baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.