PDA

Pokaż pełną wersje : Hiberna, growing Dark Mortals.

Arte
07-07-2007, 15:56
Zauważyłem, że nie ma tu tematu o Hibernie, a szkoda ponieważ mamy tutaj naprawde kilka legend jak np. Seromontis, czy guild Dark Mortals.

Apropos Dm

Po długiej przerwie, kiedy to dutch team (Mozani, Sander itp) poszli na Thorie a reszta po prostu była retired, coś drgneło, kilku nowych członków doszło do Dm (Foxinadi, Master pojarka, Sorandor, Broock itd) a także padło kilka osób w tym Bennosa of Darkness (a mówią, że teraz knight jest nieśmiertelny na battle), oprócz tego padli dwaj supporterzy (Raxet, Royal'Barney) od Mamc, chociaż według mnie Royal padł raczej za nick (Sir'Barney jest w Mamc) niż za supporting.

Dark Mortals póki co robi masslogi w nocy, lecz ostatnio było kilko innych aspektów jak np. pierwszy od kilku miesięcy adv członka Dm (Master Arma wskoczył na 103 lvl)

Me and my Crew twierdzi, że jest to tylko przejściowe, ponieważ kilku członków od nich jest na wakacjach, no cóż, zobaczymy jak się to potoczy.

Dla zainteresowanych tą wojną, oraz także dla osób postronnych podaje link na Youtube do intro gildi Dark Mortals, naprawde wspaniale wykonane i pokazuje siły obu stron w czasie innych wojen (Teraz siły są niemal wyrównane)

Oto link :

http://www.youtube.com/watch?v=_j9lCOSWGdw

Abuk-repiH
25-07-2007, 05:36
Od kad pamietam to na Hibernie zawsze byloa wojna, ile to juz tych guild sie przetoczylo, a ile to razy juz Uv bylo tworzone.Ale jak narazie jestem pelen podziwo dla DM, i mozna pwoedziec ze cenie sobie takich graczy^^
Hail Dark Mortals
Co do filmu ,troche stary gdyz Articos jest tam jeszcze, dobry gracz z neigo byl, mozna rownierz rzec iz byl to keidys najlepszy gracz na hibernie (149lvl) nie wiem czemu potem zrezygnowal.

Templar
25-07-2007, 11:48
ten temat sie nie utrzyma bo z hiberny odpadlo duzo ludzi przez pa hunty itp i zmienili swiat

je.ba.c dm _/ :)