zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibia --> Single GAme

Haker
10-10-2004, 14:37
Czy jest taka wersja tibii, w której gram sam?
Bardzo ważne pytanie, bo ostatnio net mi muli a chcialbym pohuntować.
Nie piszcie o OTServ, bo tam trzeba samemu swiat budować.

Kajulec
10-10-2004, 15:05
Nie, niestety nie ma jeszcze takiej wersji. Moze kiedys bedzie, ale watpie. Skad mialbys wtedy podstawowy sprzet ? Jakby nikt nie sprzedawal (przeciez gralbys sam...)

Byl gdzies juz taki temat...

Berburio
10-10-2004, 15:25
sprzęt no kupił by od npc. :) a na początek by miał z 2 k kasy i już :) to by mu musiało wystarczyć :) :)

kiciek
10-10-2004, 19:08
bezsens... przeciez cala przyjemnosc w tej grze to pogranie z ludzmi i mozliwosc rozmowy. jak ci sie net wali to sobie pograj w baldurs gate albo cos takiego.

ro0t
10-10-2004, 21:45
Dla mnie single game to nie glupota. Mozna by byc zolniezem i wykonywac jakies misje, mozna by tez tak zedytowac gre jak na multi tylko ze nikogo by nie bylo (akurat niektorym sie to podoba, mi tez ;) ) mysle ze drugi sposob nie jest jakis super klopotliwy.

Cya in hell.

Gremlin
10-10-2004, 21:49
Jest namiastka Tibi dla pojedynczego gracza i nazywa sie Open Tibia Server.

Pelnej wersji nie ma z prostego powodu:
Jesli by byla pelna wersja CIP musial by skladowac wszystkie informacje u ciebie na komputerze, a to oznacza ze dosyc szybko wszystkie tajemnice gry byly by rozszyfrowane z poziomu kodu.

Khan
10-10-2004, 22:10
zaloguj się o 8:54 rano to sobie będziesz miał Single Tibia przez całe 6 minut :D

Ashlon
10-10-2004, 23:15
Nie, niestety nie ma jeszcze takiej wersji. Moze kiedys bedzie, ale watpie. Skad mialbys wtedy podstawowy sprzet ? Jakby nikt nie sprzedawal (przeciez gralbys sam...)

Byl gdzies juz taki temat...

Jak to skad? Powiedzmy, ze w Tibia Singleplayer masz od razu pacca.Expisz, wychodzisz z rooka z rookowym sprzetem. Bierzesz palladyna, trenujesz na trollach, idziesz na amazon camp, wypada ci p-arm z valkirii. Druidem robisz sobie dodatkowo uhy. Bierzesz uhy i na 30lvlu idziesz huntowac smoki (p-legsy i steel helmet oraz tarcza - dragon shield). Potem do 60lvlu bijesz smoki, na 60gs (k-set).Potem hero itp itd. CIPowie zrobiliby sensowne ceny w sklepach (powiedzmy za k-arm 5/10k) i juz. Wtedy bylaby to dobra namiastka Tibia Multiplayer w okresie duzych lagow :)

behama
11-10-2004, 00:08
chcialbym tibie singel ~
mam dosyc deadow od lagów :\ bylo by to cos jak diablo all z monsterow albo ze sklepu :P