Pokaż pełną wersje : Burst Arrow
hej jakie będe zadawał obrażenia z Burst Arrow skil 47, zaile moge je kupić świat anticai możecie podać także jakies ważne informacje
Evermind
08-07-2007, 10:36
Burst arrow pallkiem ?? Big lol :P...
Burst arrow zadaja obrazenia tj. magiczne... Im wyzszy twoj mlev tym wiekszy dmg z burstow :)... Skill tu nic nie pomoze ;]... Skill sie liczy do wszystkich atakowa na dist tylko nie do burst arrow ;)...
Glownie sa uwazane za strzaly dla sorcow/druidow ;)...
Cena takich to chyba 1k za 100 ale moge sie mylic bo nie widzialem jeszcze zeby ktos sprzedawal brustow... A wogole po co mi to jak knight nie bije magia :)...
Mam nadzieje ze pomoglem...
Pozdrawiam :)...
Burst arrow pallkiem ?? Big lol :P...
Burst arrow zadaja obrazenia tj. magiczne... Im wyzszy twoj mlev tym wiekszy dmg z burstow :)... Skill tu nic nie pomoze ;]... Skill sie liczy do wszystkich atakowa na dist tylko nie do burst arrow ;)...
Glownie sa uwazane za strzaly dla sorcow/druidow ;)...
Cena takich to chyba 1k za 100 ale moge sie mylic bo nie widzialem jeszcze zeby ktos sprzedawal brustow... A wogole po co mi to jak knight nie bije magia :)...
Mam nadzieje ze pomoglem...
Pozdrawiam :)...
Musze cie zmartwic bo nie pomogles. Po Update burs arrowy maja sile zalezna od skilow palladyna
@Topic:
poczekaj jeszcze troche ze skilami,np do 60 to wtedy beda juz ''bardziej konkretne'' obrazenia z nich
Pozdro
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.