Pokaż pełną wersje : Temat "Furora Battle oczami Taifuna - pingowanie i tyle" to tez exploit.
Pisze to bo nie mam jak inaczej wszystkich zawiadomic. Glupi avast mi to wykryl.
k
thx
bye
Temat: "193MS na Arenie" to takze exploit!
Temat: "Nowy sposób Hackerów!" to TAKZE exploit!
Temat: "EO zabija MDW" to oczywiscie bzdura i exploit.
PS: nie wchodzcie na 2 strone tego tematu bo tam ExpNoob takze w swoim poscie wpieprzyl exploita. Nie wiem jak oni to robia ale widac ze da sie tak.
Up: (Chitler) Ty głupi idioto już możesz sobie iść. Podnieciłeś się ale już spadaj, bo żal jak cię widze mnie bierze.
[QUOTE=Chitler_rzyje;1538075]pech ;(
szkoda ze ludzie pokroju XIII dostają bany;] bo byś zycia nie miał jakby taki XIII ciebie namierzył;]
Ile bedzie jeszcze takich ktore zawieraja ze w tematach jest exploit? Nie mozna po prostu zalozyc jeden, w ktorym byscie sie skarzyli?
CentralBattleNet
08-07-2007, 20:46
a no wlasnie, kiedys byl pan o nicku bodajze owntibia.vip, pamietam jak skanowal pliki ;p jak nie bylo jego postu w temacie z filmem na tibicama, to znaczylo ze filmik czysty ;p
nie wiem czemu juz sie na tym forum nie udziela, moze stwierdzil ze tu sami haxiorzy haxiorow chca shaxiorowac ;d
Ile bedzie jeszcze takich ktore zawieraja ze w tematach jest exploit? Nie mozna po prostu zalozyc jeden, w ktorym byscie sie skarzyli?
milion pincet sto dziewincet. Juz wiesz ile?
Lepiej zrobic temat pacanie niz osoby nadal wchodzic na temat z exploitem.
A jak jestes taki madry to zrob temat w ktorym bedzie sie zglaszac takie tematy, zobaczymy czy Ci go przykleja. 'Rzal' -.-
a no wlasnie, kiedys byl pan o nicku bodajze owntibia.vip, pamietam jak skanowal pliki ;p jak nie bylo jego postu w temacie z filmem na tibicama, to znaczylo ze filmik czysty ;p
nie wiem czemu juz sie na tym forum nie udziela, moze stwierdzil ze tu sami haxiorzy haxiorow chca shaxiorowac ;d
tu nie chodzi o link w tym temacie tylko o sam temat.. klikajac w temat juz jestes narazony na wirusa
CentralBattleNet
08-07-2007, 21:02
Snagoth - moj post byl odpowiedzią na zdanie Etoric'a ;d
Lepiej zrobic temat pacanie niz osoby nadal wchodzic na temat z exploitem.
A jak jestes taki madry to zrob temat w ktorym bedzie sie zglaszac takie tematy, zobaczymy czy Ci go przykleja. 'Rzal' -.-
Musiz od razu naskakiwac i wyzywac od pacanow? Wyzwalem cie gdzie kolwiek?
Powiedz mi jeszcze gdzie pisalem zeby to przykleic? Ale nie, lepiej spamowac 30 tematami zawierajacymi to samo. Moglbys napisac to w tamtym temacie, a nie spamujac tutaj. Jesli ktos jest na tyle glupi ze nie ma np. Avasta, to juz nie moj problem. I jeszcze jedno. To, ze zwrocilem Ci uwage musisz od razu naskakiwac? Zastanow sie nad soba.
@CentralBattleNet
Byl, ale nicku owntibia. exe, dostal bana i zrobil nowe konto o ile sie nie myle o nicku Harpun. A wlasnie poprzednim kontem owntibii, byl wlasnie XII.
Musiz od razu naskakiwac i wyzywac od pacanow? Wyzwalem cie gdzie kolwiek?
Powiedz mi jeszcze gdzie pisalem zeby to przykleic? Ale nie, lepiej spamowac 30 tematami zawierajacymi to samo. Moglbys napisac to w tamtym temacie, a nie spamujac tutaj. Jesli ktos jest na tyle glupi ze nie ma np. Avasta, to juz nie moj problem. I jeszcze jedno. To, ze zwrocilem Ci uwage musisz od razu naskakiwac? Zastanow sie nad soba.
Ty mnie nie wyzwales ale ja Ciebie tak bo nie lubie takich wymadrzajacych sie osob -.-. Jesli mialby byc taki temat to przydaloby sie go przykleic bo jesli nie to po 1 dniu by go nie bylo 1 stronie a nikomu by sie nie chcialo i nikt by nie pamietal o takim temacie za miesiac jakby ktos znowu zrobil topic z exploitem. Nawet jak ktos jest glupi i nie ma avasta to trzeba sobie pomagac i informowac o takich rzeczach jak topic z exploitem. Ty zwrociles uwage ale zwrociles ją debilnie dlatego naskoczylem na Ciebie. Nie udawaj madrzejszego niz jestes.
Cya
Przykro mi, ale nie wymadrzam sie. Po prostu wyrazilem na ten temat poglad. To tez juz jest teraz zabronione? Pomysl. Ten maciek ze zjebanym nickiem i jakis pedalski hitler podawali w kazdym poscie exploita. Robilbys zawsze temat, jesli ten ktos wrzucil by exploita do posta?
;/ Nie chce mi sie juz dluzej ciagnac tego tematu...
edit 1 strony.. kolejny temat z exploitem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.