zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Temat "Furora Battle oczami Taifuna - pingowanie i tyle" to tez exploit.

Snagoth
08-07-2007, 19:36
Pisze to bo nie mam jak inaczej wszystkich zawiadomic. Glupi avast mi to wykryl.

k
thx
bye

Temat: "193MS na Arenie" to takze exploit!
Temat: "Nowy sposób Hackerów!" to TAKZE exploit!
Temat: "EO zabija MDW" to oczywiscie bzdura i exploit.
PS: nie wchodzcie na 2 strone tego tematu bo tam ExpNoob takze w swoim poscie wpieprzyl exploita. Nie wiem jak oni to robia ale widac ze da sie tak.

Erhion
08-07-2007, 19:39
Up: (Chitler) Ty głupi idioto już możesz sobie iść. Podnieciłeś się ale już spadaj, bo żal jak cię widze mnie bierze.

Etoric
08-07-2007, 19:39
[QUOTE=Chitler_rzyje;1538075]pech ;(

szkoda ze ludzie pokroju XIII dostają bany;] bo byś zycia nie miał jakby taki XIII ciebie namierzył;]

Lotress
08-07-2007, 20:11
Ile bedzie jeszcze takich ktore zawieraja ze w tematach jest exploit? Nie mozna po prostu zalozyc jeden, w ktorym byscie sie skarzyli?

Guivain
08-07-2007, 20:16
ocb? ocb ocb?

CentralBattleNet
08-07-2007, 20:46
a no wlasnie, kiedys byl pan o nicku bodajze owntibia.vip, pamietam jak skanowal pliki ;p jak nie bylo jego postu w temacie z filmem na tibicama, to znaczylo ze filmik czysty ;p

nie wiem czemu juz sie na tym forum nie udziela, moze stwierdzil ze tu sami haxiorzy haxiorow chca shaxiorowac ;d

Snagoth
08-07-2007, 20:58
Ile bedzie jeszcze takich ktore zawieraja ze w tematach jest exploit? Nie mozna po prostu zalozyc jeden, w ktorym byscie sie skarzyli?

milion pincet sto dziewincet. Juz wiesz ile?

Lepiej zrobic temat pacanie niz osoby nadal wchodzic na temat z exploitem.
A jak jestes taki madry to zrob temat w ktorym bedzie sie zglaszac takie tematy, zobaczymy czy Ci go przykleja. 'Rzal' -.-

a no wlasnie, kiedys byl pan o nicku bodajze owntibia.vip, pamietam jak skanowal pliki ;p jak nie bylo jego postu w temacie z filmem na tibicama, to znaczylo ze filmik czysty ;p

nie wiem czemu juz sie na tym forum nie udziela, moze stwierdzil ze tu sami haxiorzy haxiorow chca shaxiorowac ;d

tu nie chodzi o link w tym temacie tylko o sam temat.. klikajac w temat juz jestes narazony na wirusa

CentralBattleNet
08-07-2007, 21:02
Snagoth - moj post byl odpowiedzią na zdanie Etoric'a ;d

Lotress
08-07-2007, 21:11
Lepiej zrobic temat pacanie niz osoby nadal wchodzic na temat z exploitem.
A jak jestes taki madry to zrob temat w ktorym bedzie sie zglaszac takie tematy, zobaczymy czy Ci go przykleja. 'Rzal' -.-

Musiz od razu naskakiwac i wyzywac od pacanow? Wyzwalem cie gdzie kolwiek?
Powiedz mi jeszcze gdzie pisalem zeby to przykleic? Ale nie, lepiej spamowac 30 tematami zawierajacymi to samo. Moglbys napisac to w tamtym temacie, a nie spamujac tutaj. Jesli ktos jest na tyle glupi ze nie ma np. Avasta, to juz nie moj problem. I jeszcze jedno. To, ze zwrocilem Ci uwage musisz od razu naskakiwac? Zastanow sie nad soba.

@CentralBattleNet

Byl, ale nicku owntibia. exe, dostal bana i zrobil nowe konto o ile sie nie myle o nicku Harpun. A wlasnie poprzednim kontem owntibii, byl wlasnie XII.

Snagoth
08-07-2007, 23:23
Musiz od razu naskakiwac i wyzywac od pacanow? Wyzwalem cie gdzie kolwiek?
Powiedz mi jeszcze gdzie pisalem zeby to przykleic? Ale nie, lepiej spamowac 30 tematami zawierajacymi to samo. Moglbys napisac to w tamtym temacie, a nie spamujac tutaj. Jesli ktos jest na tyle glupi ze nie ma np. Avasta, to juz nie moj problem. I jeszcze jedno. To, ze zwrocilem Ci uwage musisz od razu naskakiwac? Zastanow sie nad soba.

Ty mnie nie wyzwales ale ja Ciebie tak bo nie lubie takich wymadrzajacych sie osob -.-. Jesli mialby byc taki temat to przydaloby sie go przykleic bo jesli nie to po 1 dniu by go nie bylo 1 stronie a nikomu by sie nie chcialo i nikt by nie pamietal o takim temacie za miesiac jakby ktos znowu zrobil topic z exploitem. Nawet jak ktos jest glupi i nie ma avasta to trzeba sobie pomagac i informowac o takich rzeczach jak topic z exploitem. Ty zwrociles uwage ale zwrociles ją debilnie dlatego naskoczylem na Ciebie. Nie udawaj madrzejszego niz jestes.

Cya

Lotress
08-07-2007, 23:31
Przykro mi, ale nie wymadrzam sie. Po prostu wyrazilem na ten temat poglad. To tez juz jest teraz zabronione? Pomysl. Ten maciek ze zjebanym nickiem i jakis pedalski hitler podawali w kazdym poscie exploita. Robilbys zawsze temat, jesli ten ktos wrzucil by exploita do posta?
;/ Nie chce mi sie juz dluzej ciagnac tego tematu...

Snagoth
09-07-2007, 17:56
edit 1 strony.. kolejny temat z exploitem.