Pokaż pełną wersje : Magician Hat
Ronnie_10
09-07-2007, 00:38
Chciałbym się dowiedzieć co daje "Magician Hat" . Ma 1 arm a dużo dobrych sorców i druidów go nosi... Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co on daje ?
sorce nie nosza magician hat a hat of the mad ktory jest dostepny z latwego questa, ta czapka nic nie daje ale na glowie maga niezle wyglada ;)
Szybki'lols
09-07-2007, 02:09
Zgadzam się z panem wyżej ta czapeczka nic nie daje leci z jednego z Bossa ;o nie pamiętam którego ^.-
czapeczka nie leci z bosa a faraona Rahemosa dlatego jest dosc zadka
Ronnie_10
09-07-2007, 13:27
A na tibia.pl pisze że ta czapka jest przeznaczona tylko dla najlepszych ... :P
A na tibia.pl pisze że ta czapka jest przeznaczona tylko dla najlepszych ... :P
mialem ja na glowie i wcale nie czulem sie najlepszy :P
Ta czapka jest przeznaczona dla najlepszych, bo tylko najlepszych na nią stać. Na Morganie tylko 2 osoby taką mają, więc sorry Garen, ale ci nie wierzę. Może nie czułeś się najlepszy, bo miałeś na głowie Hat of the Mad, a nie Magician Hat.
Ta czapka jest przeznaczona dla najlepszych, bo tylko najlepszych na nią stać. Na Morganie tylko 2 osoby taką mają, więc sorry Garen, ale ci nie wierzę. Może nie czułeś się najlepszy, bo miałeś na głowie Hat of the Mad, a nie Magician Hat.
lol, no i co ze u Ciebie sa tylko 2 takie czapki, jakbys chcial wiedziec kiedys bylo ich duzoooooooo wiecej bo z tego co pamietam byla jedna z nagrod na paradoxie :PPP i tak przy okazji tez mialem ja i wcale jakos lepiej mi nie bylo, kiedys to bylo malo warte :PPP
na harmoni mamy takich 5+ przed upem tyle tych farao padalo... 2 phenix shieldy pharaoh sword itp itd wiec to ze morgana to server lamerkow ktorzy sie boja farao to mi bardzo przykro ale u nas ludzie chodza juz gdzie im sie zywnie podoba ;)
edit:
czapeczka u nas stoi 100-200k wiec nawet 20 lvle na nia stac....
Chciałbym się dowiedzieć co daje "Magician Hat" . Ma 1 arm a dużo dobrych sorców i druidów go nosi... Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co on daje ?
Daje więcej capa (jest lekka).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.