Pokaż pełną wersje : RL vision i dusski.
przeglądałem ze dziś na youtube i znalazłem filmik który był dodany 10h temu i do były zdjecia z rl vision i dussków myśle że sie spodoba :)
Link:http://youtube.com/watch?v=dHXjmbDx66A
Qel jeśli to ona to ładna :)))))
@down
Też trochę myślę że to nie oni ;p
Kropka997
09-07-2007, 10:58
mi sie wydaje ze to nie oni ;| n/c
Niektóre były prawdziwe (te z duskiness przynajmniej) ale do pozostałych to coś ciężko uwierzyć ;o
Tak, większość to prawdziwe fotki. Szkoda, że muzyki nie ma.
Btw. Qel ładna jest :P.
Ktora Gildia ma fajniejszych graczy?
Czyzby Vision...? :>
Nic specjalnego 90% zdjec pochodzi z photobucketa Qel
O ja nie mogę jakie te fotki są śmieszne, ale Ci wszyscy ludzie z Duskiness mają ryje widać że w Tibię grają co nie <ironia>? Za to Vision normalni ludzie, śliczni, piękni itd. O tych zdjęciach to już chyba z 5 temat-.-
Wiekszosc z nich wygladaja na na prawde normalnych ludzi. A co do Qel to sie zgodze, jest bardzo ladna.
Zgodze sie z wami ze visiony maja całkiem normalne ryje:d no ale brakuje mi tutaj pączusia(zwidka) podobno niezły grubasek z niego :p
btw Qel całkiem niezle ;D
Wszystkie zdjęcia prawdziwe :]
Ancient900
09-07-2007, 12:53
"Dziekuje za oglondniencie"
buhahaha:D
Co do Qel to aż szkoda że taka dziewczyna przy tibii siedzi;)
Marihuans
09-07-2007, 13:01
Zdjecie Czipsa i Charonsiego troche dziwne nie wyglada mi zeby to byli oni
Wszyscy z Duskinessów są prawdziwi, ale nie kurwa Ymy! JA pierdole zrozumcie, że on wygląda całkiem inaczej... Mieszkam niedaleko niego i mamy wspólnych znajomych, parę razy się mijaliśmy...
vision maje lepsze ryje xd
a co do Qel nawet ladna ;>
Szybki'lols
09-07-2007, 13:18
A ten Taifun Devilry to straszny z niego kapucyn...
Quel mhm.. nie jeden by ją zaruchał ^.-
Sanyol_Master
09-07-2007, 13:23
Quel mhm.. nie jeden by ją zaruchał ^.-
"rzal.sfe"
btw,jezeli to Quel(watpie)to rzeczywiscie zal ze siedzi przed tibia O.o
a jezeli taifun z tego filmiku to on to ten filmik tez jest w kilku(nastu,dziesieciu?) procentach dobry bo tutaj taifun to ta sama osoba wiec moze pare innych z tego zdjecia tez sie zgadza :<
http://pl.youtube.com/watch?v=Zi-jCgkhkaw
Ta, większość ludzi z tych fotek wygląda całkiem normalnie, Qel jest faktycznie zajebiście ładna ;)
Jucha Furora
09-07-2007, 13:34
"Dziekuje za oglondniencie"
buhahaha:D
Co do Qel to aż szkoda że taka dziewczyna przy tibii siedzi;)
Noo mogla by przy mnie posiedziec:P
Vision "tak sy" wyglada nie jest jeszcze tak zle ale popatrzcie na jamesa carosa przeciez on nie wyglada albo przypomina mi artka ferenca;/
LOL, dla czego zal ze przed tibia siedzi? Tibia to dobra gra, sek w tym jak w nia grasz i jak ja traktujesz. Na pewno tibia jest lepsza niz granie np. w quake3 albo cs'a gdzie liczy sie tylko frag.
Jezeli ktos gra w tibie jak nalogowiec i robi to dzien i noc to juz jest zle, ale rownie dobrze moglby grac cala noc w cs'a i nikt mu nic nie powie...
Co do fotek... wiadomo ze jakis fake tam musi byc :P, aczkolwiek Qel (chyba tak sie pisze :P) jest bardzo ładna, co potwierdza ze tibia jest dla wszystkich.
Szybki'lols
09-07-2007, 13:37
"rzal.sfe"
btw,jezeli to Quel(watpie)to rzeczywiscie zal ze siedzi przed tibia O.o
a jezeli taifun z tego filmiku to on to ten filmik tez jest w kilku(nastu,dziesieciu?) procentach dobry bo tutaj taifun to ta sama osoba wiec moze pare innych z tego zdjecia tez sie zgadza :<
http://pl.youtube.com/watch?v=Zi-jCgkhkaw
żal mi Ciebie:) ja przciwieństwie do Ciebie nie ssie pienty mamy:)
Masywny_Titania
09-07-2007, 13:45
@Filmik:
Nic specjalnego, foty wziete z photobucketa qel, i chyba pare z photobucketa czipsa...
@wszyscy ktorzy sie podniecaja qel:
Widac ze sie oderwaliscie od pikseli i zobaczyliscie przecietna laske i juz niewiadomo co:P
Koles nie mozna powiedziec o jakiejs lasce ze jest przecietna... Kazdemu sie podoba co innego i dla jednego moze byc super laska a drugi moze stwierdzic ze nie lubi barbie i ona go nie pociaga. Ciekawy jestem jaka Ty masz laske skoro tak gadasz...
przeglądałem ze dziś na youtube i znalazłem filmik który był dodany 10h temu i do były zdjecia z rl vision i dussków myśle że sie spodoba :)
Link:http://youtube.com/watch?v=dHXjmbDx66A
Qel jeśli to ona to ładna :)))))
@down
Też trochę myślę że to nie oni ;p
Zdjęcia są prawdziwe a napewno zdjęcie Spoxtera
@Thoro
Dokladnie. Porownaj sobie np. Qel z Malenkim Malenstwem czy jakos tak xdddd
Heh, czyli jednak ludzie z Vision to normalni ludzie xD ;) Co do Qel, no cóż, ciężko stwierdzić czy jest ładna pod tą masą tapety :P + tleniony bląd :P
@Masywny_Titania
Dokładnie ;)
Qel już przy Tibii nie siedzi ;]
Masywny_Titania
09-07-2007, 14:51
Koles nie mozna powiedziec o jakiejs lasce ze jest przecietna... Kazdemu sie podoba co innego i dla jednego moze byc super laska a drugi moze stwierdzic ze nie lubi barbie i ona go nie pociaga. Ciekawy jestem jaka Ty masz laske skoro tak gadasz...
Nie powiedzialem ze jest brzydka... po prostu kazdy juz sie podnieca jakby byla niewiadomo jaka... idzcie 13-latki na podworko sie dotlenic
Drakonir
09-07-2007, 14:57
O ja nie mogę jakie te fotki są śmieszne, ale Ci wszyscy ludzie z Duskiness mają ryje widać że w Tibię grają co nie <ironia>? Za to Vision normalni ludzie, śliczni, piękni itd. O tych zdjęciach to już chyba z 5 temat-.-''
Przespałbyś się ze zwidkiem co? <ironia>
@Down
Czyt: Majkel Dżekson
bartii10
09-07-2007, 15:04
quel nie jest ladna. ona ma tylko ladne zdjecia. jest poprostu zrobiona. jka nadal bedize tyle tapety klasc na ryj to w wieku 20 lat beidze ygladac jak stara baba.
@up
Albo dalej będzie kładła tapete;p
@topic
Zaraz się posypie: Widzicie? W Tibie tez grają ładne dziewczyny!
Jestem ciekaw czy Ymy to naprawdę Ymy... Jak tak to koleś albo musi iść do dermatologa, albo zacząć golić się maszynką do golenia a nie zwykłą żyletką.
Astistan
09-07-2007, 18:30
A w nocy dzieci będą pamieciowke robic :d
Arturo Soprano
09-07-2007, 19:29
Nie wiem skad masz zdjecie Yubha ale to nie jest on :)
lycha_ziom
09-07-2007, 20:31
ale podnieta hahah dziewczyne zobaczyli
wyjdzcie na dwor to takich ladnych dziewczyn jak ona nie brakuje
ogladajac zdjecia Duskiness wnioskuje ze wiekszosc to ludzie skrzywdzeni przez los lub poprostu sa wyzutakim na osiedlu i musza grac w tibie bo nikt sie z frajerami nie zadaje i musze sie wyzyc w Tibi W SWOIM SWIECIE GDZIE MOGA WYJSC NA ,,MIASTO" i pokozaczyc :)
Dobra mamy ubaw z ich twarzy fajnie (połowa nieprawdziwa)
Ciekawe czy byśmy śmiali się z waszych jakby zrobić taki film.
Wszyscy co tak wyśmiewają ich mordy - pokażcie swoje pewnie macie nie lepsze, a sie z innych śmiejecie.
@film
Ludzie jak ludzie... i nie wiem co w tym śmiesznego każdy wygląda inaczej i trzeba to uszanować, a nie sie z niego śmiać. Co do Qel to chyba Wy siedzicie ciągle przy kompie jak podnieca was taka tapeta, bo np. u mnie w mieście wystarczy wyjść na dwór i zawsze jest jakaś fajna dziewczyna bez tapety i w dodatku o wiele ładniejsza.
Kertoipp
09-07-2007, 22:55
Dobra mamy ubaw z ich twarzy fajnie (połowa nieprawdziwa)
Ciekawe czy byśmy śmiali się z waszych jakby zrobić taki film.
Ludzie jak ludzie... i nie wiem co w tym śmiesznego każdy wygląda inaczej i trzeba to uszanować, a nie sie z niego śmiać. Co do Qel to chyba Wy siedzicie ciągle przy kompie jak podnieca was taka tapeta, bo np. u mnie w mieście wystarczy wyjść na dwór i zawsze jest jakaś fajna dziewczyna bez tapety i w dodatku o wiele ładniejsza.
noo :P mialem napisac to samo wlasnie ^^
100 % racji :)
Hail Duski.....
Hail ymy.... ;)
niech sie podpisze pod tym zdjęciem ymy to uwiężę ze to on ;) i tak jest idolem niejednego :)
To sa rl fotki.. mam nawet strone qel ze z zdjeciami all z vision prawie i duskow.. ;p jak chcecie to moge podac :
http://s160.photobucket.com/albums/t171/Qeleine/
Masywny_Titania
10-07-2007, 01:58
Nie wiem skad masz zdjecie Yubha ale to nie jest on :)
To jest on, to jest ostatni owner yiubha, ten co hacka i rooka zlapal...
Bylo tych ownerow paru juz, takze wybaczam pomylke ;)
Czytam te wasze posty, to mnie na prawdę krew zalewa.
Niektórzy się śmieją z nich a pewnie mają mordki nie lepsze.
A pro po Qel.
Qel reflektujesz na herbatkę z rumem?
Zdjęcie taifuna jest prawdziwe bo na jego photobuckecie byly filmiki jego z rl kolegami xP
Problemaker
10-07-2007, 11:37
Zdjęcie taifuna jest prawdziwe bo na jego photobuckecie byly filmiki jego z rl kolegami xP
Chyba nawet byl w tym samym sweterku xD
@Topic
Vision wygladaja na bardziej "normalnych", chociaz gorsze ryje nzi dusski sie spotyka xD
@Quel
Widac ze sporo tapety, ale kazda dziewczyna sie maluje, badz co badz do najgorszych nie nalezy :D
@up
Niewiadomo niewiadomo;> Nie masz pojęcia jak tapety potrafi diametralnie zmienić twarz. Kiedy raz spotkałem koleżanke bez tapety na ulicy to jej nie poznałem :D
@topic
No i przynajmniej minie fala bzdur typu: Może i Zwidek zdobył fraga, ale na pewno w to miejsce wolałby pączka!
Maniu'Kyra
10-07-2007, 12:51
Mmmm... Qel to naprawde niezla laska a jeszcze na tym pierwszym foto 8o Nie dojze ze niezle katuje w tibie to jeszcze tak wyglada :D Pierwszy raz poznalem prawdziwe twarze ownerow tych postaci :]
Arturo Soprano
10-07-2007, 14:13
To jest on, to jest ostatni owner yiubha, ten co hacka i rooka zlapal...
Bylo tych ownerow paru juz, takze wybaczam pomylke ;)
To nie byla pomylka tylko podluscilem Cie :). Wczesniejsi ownerzy byli odemnie z miasta, znalem wszystkich :p.
Witam oze ktos mi dać photobucket Czipsa i ten filmik taifuna z zimkami i photobucket Taifa?
karate:]
10-07-2007, 15:54
Imo poki ktoś z dusskow czy vision nie potwierdzi że te foty są prawdziwe mozecie sobie gadać cokolwiek. I tak napewno duża część tych fot to fake'i
Dark_ShEp
10-07-2007, 16:09
Gdzieś było zdjecie vision:> i raczej osoby na nim troche sie różniły od tych na filmiku: )).
;1541572']Imo poki ktoś z dusskow czy vision nie potwierdzi że te foty są prawdziwe mozecie sobie gadać cokolwiek. I tak napewno duża część tych fot to fake'i
Fake'i? Ja myślałem, że fake to zdjęcie przerobione, a te tu wydaja sie bardzo... ludzikie ;>
Co wam da chwalenie tej Qel? I tak jej nie przeruchacie ;d
@Topic
Wydaje mi się że nie wszystkie foty są prawdziwe, ale i tak część napewno.
Wszystkie zdjęcia prawdziwe :]
Przewaznie albo na łyso albo włosy na żel a do tego grają w tibie troche mi was żal :D
A od Quel czy jak ona tam to zaliczałem ładniejsze ;) :) pzdr
/Mopsmaster
Avedi Bezel
10-07-2007, 16:59
@up
Niewiadomo niewiadomo;> Nie masz pojęcia jak tapety potrafi djametralnie zmienić twarz. Kiedy raz spotkałem koleżanke bez tapety na ulicy to jej nie poznałem :D
@topic
No i przynajmniej minie fala bzdur typu: Może i Zwidek zdobył fraga, ale na pewno w to miejsce wolałby pączka!
Naucz sie najpierw pisac.... panie "djametralnie":cup: A co do tapety.... to większośc pań sie maluje..:) Nic nowego.
I wcale nie pamietam, żeby Ada tyle siedziała przy kompie.:) Zawsze miała czas wyjśc na dwór...;)
karate:]
10-07-2007, 17:08
Fake'i? Ja myślałem, że fake to zdjęcie przerobione, a te tu wydaja sie bardzo... ludzikie ;>
Równie dobrze może oznaczać fałsz;< Zresztą idąc Twoim tokiem myślenia zmienienie koloru zdjecia to też fake a człowiek na zdjeciu dalej jest człowiekiem;( (patrz qel):C
@Avedi Bezel
Wow, raz na miech zrobie błąd i od razu wytyczają:cup:
Nie powiem, malują się, ale nie każda kobieta nakłada kilogramy tego;/
A czy ja cos pisałem, że nie miała czasu wyjść?;> Zresztą ona chyba tylko expiła do 100, bo potem przez pare miechów zdobyła raptem 1 lvl.
@karate:]
Tak, dokładnie! Rozgryzłeś mnie!
@krzint
A skąd wiesz, kasy na wojnie brakuje i może Qel poleci na jakiegoś bogatego Furorianina ;) (joke, nie bierzcie tego do siebie:P) No i masz racje w jednym: nie widac jakie ma ciało co jest baaardzo istotne.
Dobra wracajac do qel to na tej fotce gowno widac.
Po 1 jest ciemno i tak dalej
Po 2 nie widac czy ma duze cycki i zgrabne cialko :P
Na fotkach na gronie moja kolezanka z gim wyglada niezle, a w rzeczywistosci to pasztet,
tak wiec nie podniecajcie sie za bardzo bo i tak jej nie przelecicie. Po za tym na niektorych fotkch wyglada chu**wo :D
Widoczne jest to iz tworca filmu jest stronniczy... A co do Qel to jedynie tapeta, nie moge powiedziec czy jest fajna itd. bo to tylko zdjecia... co z dziewczyny ktora jest piekna jesli nie ma charakteru, nie pisze o Qel.
Watpie zeby to byl Imargam (jesli dobrze pisze) przeciez oni z chaty nie wychodza ;p
Do autora filmu, Co masz do Braniewa?
Dobra wracajac do qel to na tej fotce gowno widac.
Po 1 jest ciemno i tak dalej
Po 2 nie widac czy ma duze cycki i zgrabne cialko :P
Na fotkach na gronie moja kolezanka z gim wyglada niezle, a w rzeczywistosci to pasztet,
tak wiec nie podniecajcie sie za bardzo bo i tak jej nie przelecicie. Po za tym na niektorych fotkch wyglada chu**wo :D
1. Ciemno to tam wcale nie jest........
2.Gratz jeśli patrzysz na "duze cycki i zgrabne cialko".
A do tego ci zaliczał ładniejsze to gratz przedszkolakow....
I jeszcze jedno 90% dziewczyn tapetuje sie jak cholera, wiec sie Qel nie czepiajcie....
Poza tym, byłbyś z dziewczyną która ma twarz jak anioł ale z ciałem wieloryba? o_0 Nie mówie tu o ciałach modelek (wychudzone strasznie).
@up
Pokaż mi te 90% -.^ Praga się nie liczy :P
Poza tym, byłbyś z dziewczyną która ma twarz jak anioł ale z ciałem wieloryba? o_0 Nie mówie tu o ciałach modelek (wychudzone strasznie).
250 pompek, 500 godziny brzuszkow, 5 km truchtem i po miesiacu wyglada inaczej xD
Pokaż mi te 90% -.^ Praga się nie liczy :P-- 50% ;p
A potem efekt jojo:P
Widocznie ja jakoś nie miałem przyjemności oglądania barbi w takich ilościach (co nie znaczy, że nie ma ich, bo są, tylko ja jakoś "nie mam szczęścia" ich widywać). Zresztą, co tu duzo gadać, po samej twarzy nie mozna poiwedzieć, że kobieta jest ładna.
Jak widze te wypowiedzi pewnych osób typu "jak oni wygladaja" to mi sie ich zal robi, kazdy sie rodzi inny (jeden ladniejszy drugi mniej). Ciekawe jak was by tu umiescili. Przed kolejnym takim glupim postem niech kazdy spojrzy w lusterko a potem komentuje :)
moje nieprawdziwe, kornik aka xentexis wstawil dla beki jakiegos typa
no ludzie, bez przesady...
qel rzeczywiscie jest ladna, ale podniecacie sie nia jakbyscie w zyciu ladnej dziewczyny nie widzieli..
no ale coz, czego mozna sie spodziewac na forum gry mmorpg, gdzie srednia wieku nie przekracza 13-14 lat?
no ludzie, bez przesady...
qel rzeczywiscie jest ladna, ale podniecacie sie nia jakbyscie w zyciu ladnej dziewczyny nie widzieli..
Jak 90% ludzi z forum siedzi i gra w tibie 14h/7 to raczej nie widzieli, bo w dzień grają, a w nocy śpią. Żal mi tych ludzi których podnieca Qel dziewczyna sie odstroiła na zdjęcie i już każdy gada jaka to ona piękna itd. Jak jest taka piękna to niech pokaże zdjęcie bez tapety, a teraz mogę ją nazwać "malowana lala".
Teraz coś do krytyków:
Zanim napiszecie jakie to oni mają zwalone mordy itd. to najpierw pokażcie swoje zdjęcia, kozaki.
A potem efekt jojo:P
Widocznie ja jakoś nie miałem przyjemności oglądania barbi w takich ilościach (co nie znaczy, że nie ma ich, bo są, tylko ja jakoś "nie mam szczęścia" ich widywać). Zresztą, co tu duzo gadać, po samej twarzy nie mozna poiwedzieć, że kobieta jest ładna.
Przyznam Ci teraz racje :] Mogłbym napisac "ty tam gówno wiesz" ale nie chce szukac wrogow na forach, bo nie o to tu chodzi:)
http://s4.photobucket.com/albums/y102/Moons_Mage/BBa%20meeting/
bielsko biala meeting xDDDDDDDD
jak by ktos chcial zobaczyc legendarnego taifuna
.Ghandar
10-07-2007, 20:34
cały temat zszedł do opinii jeden osoby. będę tym 1% i powiem, że mi się Qel nie podoba. : ]
wrogonastawiony
10-07-2007, 20:50
Widoczne jest to iz tworca filmu jest stronniczy...
Tez to zauwazylem, widzialem mase zdjec i filmow Duskow i zastanawialo mnie wlasnie czemu innych zdjec nie powybieral ;p
to taifun ma dwoch ownerow? 8o
Ancient900
10-07-2007, 21:51
Chodziło mi raczej o to że ona się wyróżnia swoim wyglądem wśród innych dziewczyn które grają w tibię (patrz maleństwo xD)
Qel to zwykła barbie, podniecacie się takimi? Współczuję wam, wolałbym dziewczynę bez grama makijażu ale za to z mózgiem, która połowy życia by przed kosmetykami nie spędzała ;) Zdjęcia się bardzo stronnicze, widać że propaganda to także element tejże wojny ;)
cały temat zszedł do opinii jeden osoby. będę tym 1% i powiem, że mi się Qel nie podoba. : ]
Nie jesteś tym 1%.
Chodziło mi raczej o to że ona się wyróżnia swoim wyglądem wśród innych dziewczyn które grają w tibię (patrz maleństwo xD)
Przynajmiej maleństwo nie kładzie po chu*** makijażu i zapewne jest o wiele lepsza z charatkeru od tej malowanej lali.
@up
A skąd wiesz? Nie można od razu twierdzić, że jak ktoś mniej urodziwy to charakter ma lepszy.
@slayton
No właśnie, w końcu jakaś osoba która podczas wymiany zdań nie używa wulgaryzmów :) Jak większość tego forum...
Ancient900
10-07-2007, 23:35
A skąd wiesz? Nie można od razu twierdzić, że jak ktoś mniej urodziwy to charakter ma lepszy.
I na odwrót;)
Avedi Bezel
11-07-2007, 00:18
Qel to zwykła barbie, podniecacie się takimi? Współczuję wam, wolałbym dziewczynę bez grama makijażu ale za to z mózgiem, która połowy życia by przed kosmetykami nie spędzała ;) Zdjęcia się bardzo stronnicze, widać że propaganda to także element tejże wojny ;)
Skąd wiesz ze nie ma mózgu...?:o
Nie ocenia sie ludzi po wyglądzie, bo "nie szata zdobi człowieka" ....
Pozdro.
Te-besque
11-07-2007, 00:48
O damn!
"It's more then your jelaous has to break me";)
Mhm dajcie troszke na looz chlopcy.. bo czasem jak cos dowalicie.. to ja nie wiem czy mam się smiać czy płakać. Dowiedziałam się, że nie mam mózgu, jestem zmalowaną lalą. Gosh!
Na dodatek pewnie jestem tak rozwinięta intelektualnie, że czasem wykraczam poza tematy związane z nowym katalogiem Avonu..? Wybaczcie.. nie każdy jest tak Idealny (tu moje podkreślnie) jak wy..Chill out:)
Avedi~ słodki buziak dla Ciebie maluszku=D oj oj ile ja Cie czasu nie widziałam misiu malinowy=D =*
Btw.. Fotki są prawdziwe;) Moja kolekcja xDDDDDDD!
Avedi Bezel
11-07-2007, 00:52
Mistrz ciętej riposty...B) heh no coz niektórzy nie wiedzą ze istnieje świat poza komputerem:( ( jak połowa Napinaczy z forum:D)...
Ja Ciebie jeszcze dłużej kotku...:D:*:*
Mam jeszcze pytanie..
Dlaczego sadzicie że Qel w rl jest umalowana idiotka...?
Wiekszosc dziewczyn, które wrzucaja swoje fotki na serwisy udaja agresywne, strasznie wyluzowane, strasznie seksowne.....
A ona... po prostu foty jak siedzi normalnie uśmiechnieta przy kompie... i chwała jej za to ;]
=*
I jeszcze jedno dlaczego od razu kojarzycie ładna dziewczyne z idiotką itp..???
Te-besque
11-07-2007, 01:08
Powiem wam na dodatek, że ten film dostanie oskara za najlepsza obsade w historii kinematografii...<loool>
Powiem wam na dodatek, że ten film dostanie oskara za najlepsza obsade w historii kinematografii...<loool>
bez ciebie oskara by nie było ;]
Zaczne od zacytowania tego kolesia bo naprawde smialem sie dobre pare min.
Malenstfo nie zachwyca wygladem oczywiscie.Mimo ze mieszka naprzeciwko mnie nienawidzi mnie tak samo jak jej chlopak:D Tak tez jestem z plocka.
Co do Qel, nie znam jej na rl mimo ze jestesmy z tego samego miasta.
Nie mam zamiaru oceniac Cie po fotkach.Nie mam nic do Ciebie mimo ze paru moich ludzi przeszlo na strone twoich wrogow(Roger/Clifford for example) .I tak jesli chodzi o furora war jestem za Vision.
Mam nadzieje ze moze nawet sie kiedys spotkamy;) ...Aha no i lepiej Ci w new image'u :)
Veritas/Fiziolasty/Tibia/Solera
Dark_ShEp
11-07-2007, 02:09
Qel jak tam z lv lecisz? Czemu już nie piszesz na forum furory?:((((
@up
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters n/c
Dark_ShEp
11-07-2007, 03:16
@UP
CO ty nie powiesz:X
Widze, że już mało kto komentuje filmik, wiekszość użytkownikow opisuje tylko Qel:D
No to tak, co do Vision.. Nie wiem czemu macie jakies zgnile teksty, ze to nie oni..
Nie kazdy ma krzywy ryj, i 1024 pryszczy na mordzie, i potrafi sie pokazac.. bo jak czytam wasze posty, to wy im ***** tylko zazdroscicie, bo wy 5cio letnie dzieciaki, z calym ryjem obitym (BEZ OBRAZY DLA NIKOGO, to moje spostrzezenie)
W 85% zdjecia sa prawdzie, lecz co do Qel to mam zastrzezenia.. Kiedy gralem na Furorze, dobrzy kumple bylismy, i jak mi podawala zdjecia, to byly troche inne.. Chociaz moze jestem w bledzie - wtedy nie dawala "mejkap'u" i nie miala takich fryzur, ale to mozna inaczej wyjasnic. Qel graly 2 osoby, 2 siostry, Ada i Ewa jak dobrze pamietam, mozliwe, ze te zdjecia sa od Ewy (zdjecia ktore mialem, to byly od Ady)..
W ogole? Ch** mnie to boli :|
Dobra, po prostu zal.br..
LIZAC DALEJ DUPE JEEEEJ!
Bartholomew
11-07-2007, 14:50
lol a wszyscy wierza ze to prawdziwa qel ;sssssss
ja tez moge dac zdjecie jakies laski i powiedziec ze to jestem ja ;p
''o jaka ona uadna o kórcze nie jeten by jom pszeruchal''
odpuscie sobie bo to nie ona..
Avedi Bezel
11-07-2007, 14:52
@ Erolik
Ale masz rozkminy:D No więc tak to Ada na 10000000 %, ponieważ znam ją z RL:)
A pozatym to jakies chyba masz złe wspomnienia, bo bardzo Cię to boli. Tak o tym piszesz<loool>
Nie no trzeba przyznac ze dziewczyna jest ladniutka, ale nie widze powodu zeby az tak bardzo sie tym podniecac. A co do reszty to wiekszosc wyglada normalnie oprocz paru ktorzy wygladaja na uposledzonych ;o
Couranger
11-07-2007, 16:17
lol a wszyscy wierza ze to prawdziwa qel ;sssssss
ja tez moge dac zdjecie jakies laski i powiedziec ze to jestem ja ;p
''o jaka ona uadna o kórcze nie jeten by jom pszeruchal''
odpuscie sobie bo to nie ona..
A skad wiesz cepie ze to nie ona ? myslisz ze jak napiszes jakas zjebna ironie to jestes super fajny? Zal mi cie , ja w 100 % wieże że to ona bo niby po co maiala by dawac jakies podrobki ? zeby ci pala stanela? pfff
Dlugozimek
11-07-2007, 16:43
ame: Qel
Sex: female
Profession: Druid
Level: 17
World: Furora
Residence: Thais
Guild membership: Lost of the Vision
Last login: Jul 11 2007, 01:46:17 CEST
Comment: Exoriare aliquis nostris ex ossibus ultor.
May 09 2007, 03:17:02 CEST Killed at Level 105 by Qel and by energy
>>From Lvl 105 to Lvl 17<< :D
Qel vs Dusk = 11:0
Apr 02 2007, 19:45:13 CEST Killed Taifun Devilry at Level 278 ok
Demthes=*
This is not our farewell <3
Oco chodzi :O ?przeciez miala +100
ame: Qel
Sex: female
Profession: Druid
Level: 17
World: Furora
Residence: Thais
Guild membership: Lost of the Vision
Last login: Jul 11 2007, 01:46:17 CEST
Comment: Exoriare aliquis nostris ex ossibus ultor.
May 09 2007, 03:17:02 CEST Killed at Level 105 by Qel and by energy
>>From Lvl 105 to Lvl 17<< :D
Qel vs Dusk = 11:0
Apr 02 2007, 19:45:13 CEST Killed Taifun Devilry at Level 278 ok
Demthes=*
This is not our farewell <3
Oco chodzi :O ?przeciez miala +100
O to że miała wiecej fragów niż połowa Duskiness razem wzietych ;] i im sie to nie podobało xD
Bartholomew
11-07-2007, 17:24
A skad wiesz cepie ze to nie ona ? myslisz ze jak napiszes jakas zjebna ironie to jestes super fajny? Zal mi cie , ja w 100 % wieże że to ona bo niby po co maiala by dawac jakies podrobki ? zeby ci pala stanela? pfff
zauwaz, ciebie nie obrazalem wiec po co na mnie najezdzasz? jestes jakis zakompleksiony?? to ze twoim najwiekszym wyczynem w zyciu jest podejrzanie przebierajacej sie w lazience kolezanki w 4 klasie nie upowaznia cie do wyzywania na forum innych ludzi. warto dorosnac a nie ciagle masturbowac sie przy jej zdjeciu ...
a skad kurczę takius pewien ze to jej zdjecie?
Obiektywista
11-07-2007, 17:37
O to że miała wiecej fragów niż połowa Duskiness razem wzietych ;] i im sie to nie podobało xD
Buhahaha wez lepiej wyjc,dupo lizie
Prawie jak prawda :D Jednak nikogo za reke nie zlapales ani dowodow wielkich nie masz, za to jest sporo dowodow na ostatnie "hacki" dalus i apff przez przyjaciół vision/samo vision.
Bartholomew
11-07-2007, 17:42
i przy okazji gowniara zrookowala magramiego...
Couranger
11-07-2007, 17:58
zauwaz, ciebie nie obrazalem wiec po co na mnie najezdzasz? jestes jakis zakompleksiony?? to ze twoim najwiekszym wyczynem w zyciu jest podejrzanie przebierajacej sie w lazience kolezanki w 4 klasie nie upowaznia cie do wyzywania na forum innych ludzi. warto dorosnac a nie ciagle masturbowac sie przy jej zdjeciu ...
a skad kurczę takius pewien ze to jej zdjecie?
ja mowie ze sie masturbuje przy zdjeciu ? lol ja mowie tylko ze to jej zdjecie a ty cos dupisz
Ignored.....
Bartholomew
11-07-2007, 18:08
ja mowie ze sie masturbuje przy zdjeciu ? lol ja mowie tylko ze to jej zdjecie a ty cos dupisz
no ale miszczuniu skad masz pewnosc ze to jej zdjecie?
Drogi Slaytonie, czytałem wszystkie posty po kolei (chyba, że przeoczyłem) i nie zauważyłem, by ktoś pisał o wymalowanej dziewczynie, że jest idiotką.
Za to ktoś wcześniej napisał to o czym mówiłem. Można nie poznać dziewczyny bez makijażu ;)
echh wy ludzie po prostu nie macie co robić -.-'
Yyy... To jest temat o fotkach z filmu, więc to logiczne, że się rozmawia o tych fotach nieprawdaż?
hah ciekawe ile Ada dostala prv wiadomosci od czasu kiedy ten temat powstal :)
@Gelt - masz racje w ostatnim poscie.A co do wczesniejszego to kazdy ma inny gust.Niektorym poprostu podobaja sie dziewczyny ktore sie maluja hmm "intensywnie" zreszta nie widzialem na tych zdjeciach jakos strasznie duzo tapety.
Drogi Slaytonie, czytałem wszystkie posty po kolei (chyba, że przeoczyłem) i nie zauważyłem, by ktoś pisał o wymalowanej dziewczynie, że jest idiotką.
Za to ktoś wcześniej napisał to o czym mówiłem. Można nie poznać dziewczyny bez makijażu ;)
Nigdzie nie jest to wprost napisane, ale np. w tym zdaniu "Qel to zwykła barbie, podniecacie się takimi? Współczuję wam, wolałbym dziewczynę bez grama makijażu ale za to z mózgiem," jednak ten kto to pisał wskazuje pośrednio potwierdza moje słowa
___
@Gelt Dzieki że bez wulgaryzmów :)
@Slayton
No tak, jakoś wypadło mi to z pamięci ;) Widać, że autor prawdopodobnie nie miał zbyt dużego kontaktu z płci przeciwną.
Np. ^^ To był mój błąd :P
@Veritas
Gdyby nie były atrakcyjne to by takich dziewczyn nie było, a o tego typu gustach tak naprawdę nie powinno się rozmawiać, bo każdy ma inny. Po prostu, dla mnie to się nie podoba, ale toleruje takie coś :P
Cieszy mnie to że sa jeszcze osoby potrafiące przyznać sie do błędu:)
@ Erolik
Ale masz rozkminy:D No więc tak to Ada na 10000000 %, ponieważ znam ją z RL:)
A pozatym to jakies chyba masz złe wspomnienia, bo bardzo Cię to boli. Tak o tym piszesz<loool>
Widac, ze Twoja inteligencja nie przekracza dzieciaka bawiacego sie gownem w muszli klozetowej ;O
Moze jak jeszcze troche dupe podlizesz, to moze da Ci rowa wylizac..
@Slayton
Slyszalem o Twojej domenie..
www.NajwiekszyLizatorDupyQel.zal.com.br
Dolacz moze do Avediego, pojedziecie na 2 baty ; O
MOZE WSZYSCY?! TAAAAK!! ZACZNIJMY LIZAC DUPE QEL!
Strange ; |
wypad, lize od rana i sie nie podziele... -.-
Widzę, że zrobił się tręd na mówienie: lizodup, ładnie wylizałeś itp...
@Erolik
Dziwny to jesteś Ty;/ Podnieca Cię to? Bo widzę, że tak.
.Ghandar
12-07-2007, 02:06
ja pitole, jak czytam te wypociny, to mam bekę. ten się podnieca, tamten co innego, jeszcze inny wali konia. xD ludzie, to tylko jakaś fota, a Wy robicie nie wiadomo co... zaraz jacyś fani (czyt. lizodupy Qel) mnie zjadą, ale mam ich w... : ]
Te-besque
12-07-2007, 02:08
@Erolik
Powstrzymaj sie od swoich jakże "mądrych" a zarazem "ciętych" ripost bo i tak Ci to na dobre nie wychodzi;)
Czego chłopie Ty się tak grzejesz ja nie wiem.. Chill out;) Nie obrażam Cię więc wymagam tego samgeo od Ciebie;)
Btw. Zamknij się, przestań narzekać i zacznij żyć
KKTHXBB
@up
Może skoro siedzą 24h przy kompie to wejdą na taką stronę fotka.pl czy coś w tej podobie i niech tam poszukają zdjęć do oglądania. Bo wnioskuje, że tak zwane "lizodupy" nie widziały starszej dziewczyny na oczy xD
Btw. Zamknij się, przestań narzekać i zacznij żyć
Albo wyjdź na podwórko ;) Swoją drogą, "ciekawe" te riposty :P
@edit
Erolik swoim zachowaniem przypomina mi tego gościa ;) http://pl.youtube.com/watch?v=vS46kNxi7rg&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Emaxior%2Epl%2F%3Fp%3Dindex %26id%3D31055%260
Dark_ShEp
12-07-2007, 02:20
Ada dajesz dajesz z tym lefelem!
I czasami napisz cos na forum furory na tibia.pl ;(
.Ghandar
12-07-2007, 02:21
@up
no to mówię, że mam bekę - właśnie z takich "ripost". :D
gardenian_
12-07-2007, 02:22
Ooo :) wkońcu widać tych, których się "zna" z plików rec :D
@ Fala napalenia na Quel:
Owszem, ładna dziewucha:). Ale ja się nią nie jaram.. "jaram" się kimś innym, z kim już jestem od dłuższego czasu :)
Każdy ma swój gust ^.-
Swoja droga trudno się dziwić osobom które zazwyczaj jarają się pikselami, to był dla nich szok :P
Oj nie Ty jeden ;)
Haha ten temat to jakas parodia
Nie rozumiem wogole czemu oceniacie ludzi po wygladzie?
kazdy sie rodzi z twarza jaka ma wiec nie krytykujcie ludzi dlatego ze ktos ma pryszcze albo nosi okulary.
Btw. najlepsi sa ci 13-latkowie ktorzy pisza ze zaliczali juz lepsze dupy niz Qel xD
Widac, ze Twoja inteligencja nie przekracza dzieciaka bawiacego sie gownem w muszli klozetowej ;O
@Slayton
Strange ; |
I kto tu pisze o inteligencji....Dlaczego sadzisz, że liże jej dupe??? Bo napisałem coś miłego do dziewczyny, która czyta tylko o tym że jest umalowana idiotka???Bo pisze inaczej niż połowa forumowiczów???
_____
Tacy właśnie sa polacy....ktos wyrazi swoje zdanie na dany temat to odrazu go obrzucaja przekleństawmi lub nazwa lizodupem, itp.
I kto tu pisze o inteligencji....Dlaczego sadzisz, że liże jej dupe??? Bo napisałem coś miłego do dziewczyny, która czyta tylko o tym że jest umalowana idiotka???Bo pisze inaczej niż połowa forumowiczów???
_____
Tacy właśnie sa polacy....ktos wyrazi swoje zdanie na dany temat to odrazu go obrzucaja przekleństawmi lub nazwa lizodupem, itp.
@Slayton
Brak mi słow do Ciebie.
@Te-besque
Ja do Ciebie nic nie mam, tylko jak widze, ze Ci pseudo-forumowicze Ci dupe liza, to az zal sciska..
@Erolik
Uderz w stół,a nożyce sie odezwa
Ancient900
12-07-2007, 15:29
@Te-besque
Ja do Ciebie nic nie mam, tylko jak widze, ze Ci pseudo-forumowicze Ci dupe liza, to az zal sciska..
Że tak powiem uj Ci do tego co kto robi:confused:
To co dzieci, ustaweczka na rl o to czy Qel jest umalowana idiotka czy nie?
Zeby bylo jasne to ironia
Couranger
12-07-2007, 17:39
moje nieprawdziwe, kornik aka xentexis wstawil dla beki jakiegos typa
pewnie swoje wsadzil
to xentexis zrobil filmik zeby podlizac dupe vision? Zabawne ze napisal ze to "jedyne zdjecia vision" jesli sam jest jej czlonkiem, a moze poprostu tylko pare tamtych zdjec nadawalo sie, a reszta przypominala zdjecia na 3 czesc Hostel... bo prawie wszystkich w dus~ wymienil a z vision bardzo malo...chcialbym zobaczyc reszte dzieciaczkow z vision :)
połowa ludzi piszę ciągle "ale mają MORDY"... Ciekawe jakie wy macie twarze albo jak kto woli "MORDY" pewnie jeszcze gorsze niż przedstawiony Ymy, a nie wszyscy wyglądają jak krzywe "zjeby"
Ancient900
12-07-2007, 23:43
To co dzieci, ustaweczka na rl o to czy Qel jest umalowana idiotka czy nie?
O tag tag już jade ktury hce fpjertol?
buondy ortograwiczne celowe
połowa ludzi piszę ciągle "ale mają MORDY"... Ciekawe jakie wy macie twarze albo jak kto woli "MORDY" pewnie jeszcze gorsze niż przedstawiony Ymy, a nie wszyscy wyglądają jak krzywe "zjeby"
Połowa pisze to co Ty... Dajcie sobie spokój z mądrościami.
Ja pierdziele kazdy wyglada jak wyglada, takze jak czytam posty "jakie ryje" to mi sie plakac chce -.-" zamiescie swoje fotki na necie to zapewniam was ze liczne grono forumowiczow bedzie mialo beke.
Qel jak lubi chodzic wytapetowana i jak czuje sie z tym bardziej pociagajaca to niech chodzi wymalowana i wam **** do tego.
A tak co do fotek to watpie zeby byly prawdziwe ale z drugiej strony moze...
My się z Adą kochamy IRL. <33 Wara od jej dupy!
Te-besque
13-07-2007, 02:35
Tak i uprawiamy dziki sex na łonie dzikiej natury!
Kamil <3 !
hrhrh
Darefiend
13-07-2007, 03:40
Chciałem tylko powiedzieć że mam z was polewę ^.-
Nacpany_Wlodek
13-07-2007, 03:55
Ten temat powinien byc juz zamknięty przez modka. Za dużo debili co wyją z czyjejś urody, a sami pewnie są "idealni" oraz ludzi co w wieku 13-14 lat chwalą się rekordem w "zaliczeniu lasek".
A tak wogóle czy wybieracie sobie kumpli na podstawie jednego kryterium - "uroda"?
Qel jaka sucza ; O Fajnie se te zdjecia oglada, przydala by sie jakas muzyka ;P
Avedi Bezel
14-07-2007, 00:48
@Slayton
Strange ; |
Auc.... to bolalo:confused:
Pozwolisz, że nie będę się zniżał?? Dziękuje
Bez odbioru.
PS. Zamknijcie juz ten temat.... Bo śmiech w dużej ilości też podobno szkodzi:)
Nie No Qel Fajan dupeczka xD
Qel nie jest zła. Ahaha śmieszni są ci, którzy zaliczają w wieku 12 lat:D Przez następne 4 lata będziecie dalej wyznawać zasadę, że najlepsza dziewica-własna prawica. ZDOBYWCY haha
Ty też "wyjć"
Haha ten temat to jakas parodia
Nie rozumiem wogole czemu oceniacie ludzi po wygladzie?
kazdy sie rodzi z twarza jaka ma wiec nie krytykujcie ludzi dlatego ze ktos ma pryszcze albo nosi okulary.
Btw. najlepsi sa ci 13-latkowie ktorzy pisza ze zaliczali juz lepsze dupy niz Qel xD
LoL, czemu trzynastolatkowie? Wszyscy się tego wieku uczepili, jak mam tyle to znaczy, że jestem idiotą?
@Slayton
Brak mi słow do Ciebie.
@Te-besque
To jest forum mam Ci to powtórzyć? A forum jest od tego, żeby wymienić się spostrzeżeniami o raz dawać opinie na różne tematy.
Erolik : E.D.Y.T.U.J P.O.S.T.Y
@TOPIC: Ten cały temat zamienił się w "Kim jest Qel? Chodzącą Tapetą czy Demonem Seksu?"
Szal.pl (Celowo -.-)
Niektórzy tutaj się tak podniecają jak by nie widzieli nigdy kobiety na oczy.
Na dworze pełno takich dziewczyn jest i są też ładniejsze.
Ja też nie jestem piękny i nie jestem brzydal. Każdy jest inny jeden brzydki drugi ładny bo gdyby każdy był ładny i taki sam jaki byłby sens życia?
Qel nie mogę powiedzieć, że nie jest ładna. Jest owszem, ale widziałem ładniejsze. Ale co tam mi ocenianie jak nie znam jej charakteru?
Może jest sex bombą a mózg to ma taki pusty jak komora przed losowaniem w totolotku.
Ludzi nie ocenia się po wyglądzie tylko po tym co mają w środku.
TheDwarf
14-07-2007, 03:53
Posty w tym temacie tylko ukazują szokująco niski poziom tego forum, którego większość stanowią 13-latki, którzy nie rozumieją że wyglądu w RLu sie nie wybiera tak jak outfitu w Tibii, którzy śmieją się z czyjegoś wyglądu w RL, a sami prawdopodobnie nie wyglądają najlepiej. Każdy z nas urodził się inny, nikt z nas nie jest chodzacym idealem, takze proponowalbym nastepnym razem, popatrzec w lustro i zastanowic sie: "czy ja jestem az tak ladny, zeby smiac sie z wygladu innych ludzi?" i dopiero potem pisac pierdoły na forum.
Robbenek
14-07-2007, 11:57
Pokażcie swoje tarze :confused: a nie komentujecie i smiejecie sie z innych .. żałosne
Omg nie wierze żeby sie dobrali przypadkowo ci z dusk, jeden burak większy od drugiego.
@Rosi
Są ewenementy takie jak Ty;p Ale prawdą jest, że Twoi rówieśnicy i młodsi są po prostu... Gorsze od małych dzieci, bo na te jak nakrzyczysz to chociaż są cicho i posłuszne, a tu zacznie Cię wyzywać od nie wiadomo czego:D
Przez następne 4 lata będziecie dalej wyznawać zasadę, że najlepsza dziewica-własna prawica.
Owned xD
@TheDwarf
90% tematów niestety to ukazuje :(
Omg nie wierze żeby sie dobrali przypadkowo ci z dusk, jeden burak większy od drugiego.
pokarz swoją twarz! lalalala
dajcie filmik ze zdjeciami ownerow mdw, czas bedzie podobny
wygladaja jak norlamnie ludzie
Couranger
14-07-2007, 23:00
i co to mialo byc smieszne ? powiedz poprostu ze zazdroscisz mu lvla ...
Avedi Bezel
15-07-2007, 16:02
Posty w tym temacie tylko ukazują szokująco niski poziom tego forum, którego większość stanowią 13-latki, którzy nie rozumieją że wyglądu w RLu sie nie wybiera tak jak outfitu w Tibii, którzy śmieją się z czyjegoś wyglądu w RL, a sami prawdopodobnie nie wyglądają najlepiej. Każdy z nas urodził się inny, nikt z nas nie jest chodzacym idealem, takze proponowalbym nastepnym razem, popatrzec w lustro i zastanowic sie: "czy ja jestem az tak ladny, zeby smiac sie z wygladu innych ludzi?" i dopiero potem pisac pierdoły na forum.
Podbijam i potwierdzam..
~Nic dodac, nic ujac.
Couranger
15-07-2007, 16:23
moze by juz zakonczyc ten temat ? ... spamowi mowimy NIE!
haha beka pączek wygląda jak pączek nic innego a duży imargam już nie komentuje... tylko troche głupi programik ale może być:p
haha beka pączek wygląda jak pączek nic innego a duży imargam już nie komentuje... tylko troche głupi programik ale może być:p
ty troche glupi jestes;) pierto(L) się
91wojtus91
16-07-2007, 13:25
hahahah, na pewno taka laska jak Qel gra w tibie.... nie rozśmieszajcie mnie...
przeczytaj wczesniejsze ~ 140 posty;)
Hmm tak to jest Ada-Qel i jestem tego pewien ale czy myslisz ze jesli dziewczyna jest tak ladna nie moze juz grac w tibie ? jesli nie wiesz nie mow.
Zreszta dla ciebie to moze byc super laska a dla innego zwykla dziewczyna bo ma inny gust.
Lord Smencik
17-07-2007, 12:33
no na pierwszy rzut oka Qel fajna fajna tylko chcialbym zobaczyc jej fotke bez ozdobek... tak z ciekawosci :P a reszta w 75% normalnie wygladaja tak mi sie wydaje ;P
strefazeroprocent
17-07-2007, 20:17
1.)Dlaczego wszyscy uwazaja ze geby Vision sa normalne a Duskow nie? ;P?
Przecierz kazdy wyglada inaczej. Pompujecie z ludzi a tak naprawde sami spojzcie w lustro i zadajcie sobie pytanie 'Czy ja naprawde jestem taki zajebisty i piekny ?'
I prosze bez slabych tekstow typu 'Dusk zal a w Vision wsyscy piekni...' no bez przesady co to wybieramy najpiekniejszych 2007 czy cos???
2.)Jedno zdjecie jest nieprawdziwe. tzn.: chodzi mmi tu o zdjecie Ymy'ego.
(Kto jak kto, ale ja mieszkam 50m od niego to wiem jak wyglada)
Reszta zdjeci jest prawdziwa.
Pozdro
i jeszcze jedno
Do wszystkich co sie czepiaja
B(eautiful) - uNOT
8^)
P.S
Co to za pajac na podrobionym zdjeciu Ymyego???
First of all
Ludzie, zamiast p**** jaka ta Qel jest wspaniała, a inni sa przegrani spojrzcie w lustro jak juz bylo wspomniane wczesniej, Malenkie Malenstwo czy jak to sie pisze (Bez obrazy ofkoz) nie drzemie ogromna uroda ale czy to jest jej wina do ch**? Wybierala wyglad przed wyjsciem na nasz cudowny swiat? Skoro ci sie nie podoba , nie komentuj. Fakt faktem Qel jest niezla ale czy to powod by zapisac o tym 17 stron czy ile tam whateva... "ofkoz" nikogo nie bronie
Boze ku*** nie mozecie zniesc tego ze owa "Ada" nie grzeszy wygladem to postanowiliscie ku*** pierdolic ze jest pusta. Skad wy to ku*** mozecie wiedziec kto jest pusty a kto nie, Malutkie~ Jest mniej atrakcyjna wiec musi byc madra gdzie Qel to zwykla idiotka? Pie***cie sie ku*** w leb zanim cos powiecie bo juz to ludzi wk***c zaczyna. Dajcie swoje zdjecia skoro macie sie za takich elo, Wiem wiem zaraz bedzie "Ty Tesh daj sFFojom FotkE , peffnie wygladasz jak ch**", Oj uwierzcie ze nie wstydze sie siebie, checie cos - prv.
Mowiac waszym pro slangiem
"Swierzak qr** Jara cie Qel podbij na bajere do ch**"
@"Ado"
Nie wiem jaki widzisz sens w odpisywaniu bandzie podnieconych nastolatkow ktorzy czekaja az w swym poscie wymienisz ich nick, szukajac w tym szansy na znajomosc, ale coz nie bede "Filozofował" bo to nie ma sensu i niestety filozofem nie jestem tylko zwyklym szarym "Polack'iem"
1) Zjedzcie mnie Blxzorrr
2) W dupie mam czy ktos sie poczuje or smth
3) W dupie mam czy ktos przeczyta
4) Patrz 1 - 3
Eluuu :>
Ja "zjechac" Cie nie mam zamiaru, bo to, co piszesz, na swoj sposob trafnym jest, aczkolwiek proponuje skorzystac z oferty zamieszczonej na tej oto stronie: LINK (http://melisa.edumed.com.pl/)
kel koham cie halbym z tobol byc i bes ciebie jusz ja nie moge rzyc zostawilas mie sobie rub co hesz bardzo lubie cie i tym o tym wiesz SPADLAS NA MIE JAK LAWINA Z GURSKIH SZCZYTUW JESTES JAK NATHNIENIE RzycIA MeGO wyBrANKO SERCA MEGO
tomeq smokq durzyq
for uj
Ancient900
19-07-2007, 00:01
kel koham cie halbym z tobol byc i bes ciebie jusz ja nie moge rzyc zostawilas mie sobie rub co hesz bardzo lubie cie i tym o tym wiesz SPADLAS NA MIE JAK LAWINA Z GURSKIH SZCZYTUW JESTES JAK NATHNIENIE RzycIA MeGO wyBrANKO SERCA MEGO
tomeq smokq durzyq
for uj
Hahaha:D
Dj Magic rox^^
koles jedno zle slowo na niol i masz deda na maxa na tibie
@up -dobre hahah polska rox !!
widzisz me-plet w mojim obrazku to wlasnie jej dalem na nasz slub na tibe
UNholy90's
19-07-2007, 15:39
@Sernic
Mam kilka slow do ciebie. Moze i Qel(ada) jest ladna dziewczyna, jednak spojrz na historie Magramiego. Przez niego i QEL na furorze nie ma juz Tryka, Magramiegi i Caltusa.
Nie znam jej osobiscie ale po tym jakie slyszalem plotki na jej temat (nawet w klamstwi jest ziarenko prawdy), to nie za bardzo chcialbym miec z nia do czynienia.
----------------
Co do glownego tematu to pewnie sa zdjecia Dusk i Vision. (oczywicsie oprocz Ymyego)-ale ryj wkleili, nawet nie podobny lol ^.-
Normalni ludzie, komentowani przez zakompleksionych nastolatków :).
Bez urazy dla tych normalnych i świadomych swoich wypowiedzi użytkowników forum.
Tyle.
Ile fajna laska moze zrobic zamieszania , nawet na forum tibii :)
btw. nie wiem skad wynika to wasze zdziwienie ich wygladam ? Moze datego ze w Polsce panuje taki stereotyp ze ktos kto spedza przed kompem wiecej niz 3h dziennie jest nieumytym bladym szkieletem z poligonem na ryju.
thx.
Ma ktos gadu do qel ? bo nawet dobra ***
Może troszkę kulturalniej?
Ma ktos gadu do qel ? bo nawet dobra suka.
Nie znam jej ale na taki tekst to raczej żadnej laski nie poderwiesz.
Vision albo Dusski powinni wypuscić na rynek perfumy oznaczone nazwą gildii. Sukces murowany. Pachnieć tak jak Imargam ach.. marzenie 8o
Nie znam jej ale na taki tekst to raczej żadnej laski nie poderwiesz.
Ta "laska" Twoich poszukiwan tez niezbyt udanymi uczynic winna.
Gra sam tylko ze nie stoi pod depo od rana do wieczora jak Ty, tylko expi :)
Gra sam tylko ze nie stoi pod depo od rana do wieczora jak Ty, tylko expi :)
sam?? haha a zes mnie rozbawil..
Jakbyś skarbie oglądał jego filmy z huntów na Goromie to nie twierdziłbyś, że sharuje...
Ancient900
21-07-2007, 18:04
Omajgat a Wy dalej tu spamujecie?! :D
Jak są nudy to i spamowanie jest zabawne:P
Dobra, temat powoli już schodzi z prawidłowego toru.
Close?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.