zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Która gra lepsza?

Tasker
09-07-2007, 22:10
Oglądając to forum widziałem wiele opisów i komentarzy gier MNO, ale która jest lepsza?
comment plx :)

MALLuś
09-07-2007, 23:43
Zamiast jakiejś gry mogłeś dać opcje "inna", bo zapewne kilka osób(w ty ja) nieznajdzie tutaj swojej ulubionej(lepszej) gry.

Azoom
09-07-2007, 23:47
dla mnie tibia nie jest najlepsza gra. wole gry w stylu DIABLO :]

M4r3X
10-07-2007, 01:23
"Silkroat" bah!

Same mmorpg tutaj widzę, z litości zagłosowałem na Eve Online, choć nie opłacałem abonamentu to troszkę pograłem na trialu i nawet nawet. Zresztą reprezentuje on dokładnie taki typ gry jaki mi odpowiada, czyt. Statki, Planety etc.

Jednak gry które naprawdę coś znaczą to dla mnie prezentują się one następująco ( zresztą sie dziwie czemu PT w sondzie nie ma, w końcu rpg, ba! i to jaki =D ):
1. planescape torment
2. bg + opowieści z wybrzeża mieczy
3. bg2 + tob

Heidar
10-07-2007, 01:44
Ech dzieciaczki... Wiadomo, że ścisła liderka to WoW, GW i Eve...

Yoh Asakura
10-07-2007, 11:30
Najlepsza ? Pod względem aktywnych użytkowników - WoW.
Btw: dla czego tu nie ma LotR Online ?

Tasker
10-07-2007, 11:54
Same mmorpg tutaj widzę, z litości zagłosowałem na Eve Online, choć nie opłacałem abonamentu to troszkę pograłem na trialu i nawet nawet. Zresztą reprezentuje on dokładnie taki typ gry jaki mi odpowiada, czyt. Statki, Planety etc.
chodziło mi tylko o MNO, przecież to napisałem
Zamiast jakiejś gry mogłeś dać opcje "inna", bo zapewne kilka osób(w ty ja) nieznajdzie tutaj swojej ulubionej(lepszej) gry.
chodziło mi głównie o te gry a o LotR zapomniałem ;/

Apticer's
10-07-2007, 12:46
Zagłosowałbym na WoW - ale płatne (i to dużo ;/) więc SilkRoad Online. Gierka fajna, chociaż posiada pare niedociągnięć.

Pan i Wladca
11-07-2007, 20:18
A gdzie Lineage w tej sądzie? ...

.Matrik.
11-07-2007, 20:23
Shadowbane.

Vez
11-07-2007, 20:43
Silkroad rox.

Nadrill
11-07-2007, 21:44
Kolejna fajna sonda. Niesprecyzowane pytanie(co jest lepsze kurva, takie pytanie to przedszkolaki stawiają), błędy(Silkroat, Gladiatus - pwned), brak popularnych tytułów(Gdzie LotRO? City of Heroes?)... Ciężko poświęcić 2 minuty na sprawdzenie?

grzelu8
11-07-2007, 23:50
Nie pytaj, która gra jest lepsza. Jeżeli masz z kim pogadac to każda gra jest dobra. Samemu sie beznadziejnie gra :(

janek@
12-07-2007, 12:24
Hmmm
Moze silkroad. ;]
Mozna sie tam niezle pobawic lecz same sprzedawanie, kradzieze to za malo. ;/
Dodac mozna jeszcze, ze w ta gre niezwykle ciezko sie zalogowac bo bardzo duzo graczy graczy uzywa botow na logowanie sie. Gierka typu expij bo zdechniesz nic ciekawego. ;/
Takie gry przyprawiaja mnie o mdlosci.

Najlepsze z MMORGow jakie gralem to savage i gunz choc nie jestem pewien czy do nich sie zaliczaja. ;p

Sir Tibiak
12-07-2007, 13:47
Omg. Ten dzieciak najpierw narobił spamu w temacie o GW - wypisując jaki to wow lepszy, a teraz robi żałosne tematy i to z ''ankietami'' o których wypowiadać się nie będę, bo szkoda nerwów.

Doomhammer
12-07-2007, 14:11
A gdzie jest Dofus? takie robienie ankiety to zal na kółkach.. Silkroat? huh ;x
Ja osobiscie stawiam na Dofusa (jesli mozna na mmotekstowki to Bl00dwars tez musi zajac jakies miejsce ;))

Edit: a pozatym to bezsens robic taka ankiete na forum tibii , zrob na wowa to wow bedzie 1 , na dofusa to dofus , najlepiej zrobic na jakims forum ogolnie o grach.

Nadrill
12-07-2007, 15:05
A gdzie jest Dofus? takie robienie ankiety to zal na kółkach..

W ankiecie są MMO, a nie demówki(no, może poza Tibią).

Vil
12-07-2007, 15:44
kto i po co tam wpuscil tibie ?

Raxev
12-07-2007, 16:47

a po co MU ;ss

Tasker
12-07-2007, 20:56
Shadowbane.
Kolejna fajna sonda. Niesprecyzowane pytanie(co jest lepsze kurva, takie pytanie to przedszkolaki stawiają), błędy(Silkroat, Gladiatus - pwned), brak popularnych tytułów(Gdzie LotRO? City of Heroes?)... Ciężko poświęcić 2 minuty na sprawdzenie?
A gdzie Lineage w tej sądzie? ...
a gdzie więcej miejsc w sondzie? Przecież pisałem że chodzi mi o te gry :s a nie inne
a po co MU ;ss
a po co WoW? a po co GW?
tibi nie biorę tak pod uwagę bo wiem że to forum tibijskie

Omg. Ten dzieciak najpierw narobił spamu w temacie o GW - wypisując jaki to wow lepszy, a teraz robi żałosne tematy i to z ''ankietami'' o których wypowiadać się nie będę, bo szkoda nerwów.

ha ha super offtop. Skoro nie chcesz się wypowiedzieć to po co coś piszesz?
ja tylko w temacie GW napisałem co o nim myślę i dopisałem że wole WoWa a wy już piszecie że niby czemu WoW lepszy od GW? Co ankiety sobie zalożyc nie mogę?

Doomhammer
14-07-2007, 01:25
W ankiecie są MMO, a nie demówki(no, może poza Tibią).

Eee? o co ci chodzi? jakie demówki....

Ujo
23-07-2007, 16:45
co tak mało glłosów na gladiatus gierka jest przecierz zajebista

Pan_Fasolka
27-07-2007, 21:39
Czemu nie ma tutaj opcji "inne"? Jakaś trochę dziwna ta sonda, a jeżeli jest ktoś taki co nie lubi żadnej z tych gier to na co ma zagłosować?

_WrD_
29-07-2007, 15:39
@up
Na nic xD

Omg, WoW i Tibia na równi... Gdzie ten świat zmierza...
Zagłosowałem na Guild Wars, jednak na drugim miejscu u mnie byłby World of Warcraft...

Eee teraz tak patrzę... Czemu nie ma tu np. LOTRO, albo chociaż "inne"? Omg...

Teron-Gorefiend
29-07-2007, 15:46
Zagłosowałem na WoW'a, ale chociaż mogłeś dać te opcje "inne", słuchaj panie Tasker, zanim umieściłeś coś w tej sądzie mogłeś chociaż trochę pomyśleć.

matiiii
29-07-2007, 16:01
Ech dzieciaczki... Wiadomo, że ścisła liderka to WoW, GW i Eve...

...i Tibia. :D

Tibia rządzisz. xD