zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Niespodzianki/psikusy w Tibii ?:D

Krzychos_CALMERA
10-07-2007, 02:41
Robili¶cie nieraz swoim kolegom tudzież koledzy zrobili wam jak±¶ niespodziankę w tibii?

Mój kumpel kiedy¶ był pijany i wyrzucił crown legsy =D ja je chyc i go wkręciłem ze ktos zabrał =D po tygodniu mu dałem o on był cały happy =-D

Kiedy¶ dawno temu xD ( z 1.5 roku ) gdy miałem urodziny ludzie z gildii w której byłem złozyli się dla mnie na prezent =D pamiętam =D dostałem 100k =D ładna sumka :d za nic =D ajjj to były czasy =D a jak było u was?

Adi_Latox
10-07-2007, 11:24
Mi zrobił niespodziankę jeden nieznajomy.(Noobowskie czasy) Położył na ziemi Dragon Shield, a ja oczywi¶cie zaraz po niego lece 8o. Położyłem serpent sworda on mi rzucił Dwarven Ringa na niego. Ja wzi±łem ringa do ręki a on sworda. Napisał, że polaków nie okrada i dał na trade ja mu dałem tego ringa. Byłem mile zaskoczony:]

Azazzel
10-07-2007, 19:54
mi kolega zrobil psikus, powiedzial ze chce sie chameleonem zamienic w g legi i zebym mu dal na chwile. i juz nigdy nie oddal =D.

Fajnych masz kolegów... Trzeba było na depo położyć, też mógłby się zamienić.

Segalczuk
10-07-2007, 20:53
Mi zrobili taki psikus , a wiec byłem se na anciet scarabach ... wracam juz szczesliwy xD i tu wyhodze na -1 patrze nie ma larv to mowie lul ahh ten cipsoft czy ten nasz resp ... whodze up i patrze w h*** larv a kumple domnie happy brithday ... niepadlem bo jak weszlem to odrazu mnie uhali xD i niebylo duzo tych larv ale sie zem wystraszyl xD

Ancient900
10-07-2007, 21:45
mi kolega zrobil psikus, powiedzial ze chce sie chameleonem zamienic w g legi i zebym mu dal na chwile. i juz nigdy nie oddal =D.

Hehe, dobry ten kolega;)

Z 2 miechy temu kumpel zrobił sobie chara na aldorze, wszedł na maina, więc dałem mu inva do domku... Kładę się do łóżka, logout. Wbijam za 30 minut i co widzę? Taaak, domek pu¶ciutki:D Ukradł z 50k ale oddał po dwóch dniach (co nie zmienia faktu że musiałem od nowa all układać-.-)

Str4t0s
10-07-2007, 21:47
Za starych czasów kiedy¶ zrobili mi parcel trapa. Niestety nieudolnie. Wyrwalem sie z niego i zniszczylem trapperów. Niezly loot byl.