Pokaż pełną wersje : beznadzieja
Gaweon_laus
10-07-2007, 09:14
Zabiłem z kumplem pkera 38 sorca . Kumpel potem dla bki nabil sobie na mnie skulla. Mielismy wraqcac do AB gdy nagle zaczął go bic 50 knight i go zabił praktycznie za nic to na innych swiatach jest niedopuszczalne tylko na obsdidii zabijanie skulli bez powodu chyba to normalka
zabijanie skulli bez powodu chyba to normalka
Skull = powód.
@down: wierz mi, grałem na PvP. Zabijanie skulli 'bez powodu' nie jest uprzejme, ale jak najbardziej częste.
Gaweon_laus
10-07-2007, 14:20
Chyba mało wiesz o światach pvp grasz na infernie .... Skull nic nie znaczy trzeba miec powód.... Zobacz np świat Nova.Nikt n Cie nie ruszy jak masz skulla bez powodu
Pyro Aris
10-07-2007, 16:45
lol ,a nie mogles tego napisac w istniejacym juz temacie ? musisz odrazu nowy ?
zeby to chociaz jakis sens mialo
Gaweon_laus
12-07-2007, 14:22
Ma sens bo ten świat jest bezsensu w takim razie zabijanie bez powodu ......
Couranger
12-07-2007, 15:31
Ma sens bo ten świat jest bezsensu w takim razie zabijanie bez powodu ......
dobra nie placz juz mnie zajebal Waptor jak mial 60 lvl a ja 54 no i waptor mial skula zaloczonego a ja chcialem sprawdzic jaki ma lvl no i wlaczylem przypadkowo na niego zolta czache no i mnie zajebal ...
Chyba mało wiesz o światach pvp grasz na infernie .... Skull nic nie znaczy trzeba miec powód.... Zobacz np świat Nova.Nikt n Cie nie ruszy jak masz skulla bez powodu
Ooohhh Człowieku... No życie :). Jeśli ludzie atakują kogoś bez skulla 4 fun, to dlaczego nie mają tego robić jeśli ktoś wystawia się jak na tacy ze skullem :).
freak.TOP
13-07-2007, 02:37
aaaahh....kiedy ty grales na novie?
z tego co ja pamietam, to nawet jesli obciagales pale mastro daro albo james darkowi to i tak to nie dawalo ci nietykalnosci....
i tam skull nie byl powodem, bo gdy szalalo WE czyli extra PA team xiblitz i alkaph to oni tak bardzo potrzebowali powodu, ze az sami na tobie skulla robili
Pyro Aris
13-07-2007, 17:23
aaaahh....kiedy ty grales na novie?
z tego co ja pamietam, to nawet jesli obciagales pale mastro daro albo james darkowi to i tak to nie dawalo ci nietykalnosci....
i tam skull nie byl powodem, bo gdy szalalo WE czyli extra PA team xiblitz i alkaph to oni tak bardzo potrzebowali powodu, ze az sami na tobie skulla robili
cry me a river
Nedomanus
13-07-2007, 17:28
p o j e b a n y topic
HahahhaahahHAHAH,udany temat wpizdziec hHAHAHAHAH
@Tak powazenie to skull hunterstwo jest i bedzie.Na novej mowisz?-Niemozliwe~;)
CzarnyDeath
24-12-2007, 00:13
Ja wyznaje taką zasade: Nikt mnie nie ruszy ja nikogo nie rusze, nieważne czy ma White Skulla czy RSa jak mnie nie rusza to ja go nie tykam :P
Slayer-Nuddle
30-12-2007, 11:22
Topic
Co za zal
armadale
09-02-2008, 12:26
Skull = powód.
@down: wierz mi, grałem na PvP. Zabijanie skulli 'bez powodu' nie jest uprzejme, ale jak najbardziej częste.
Takie coś nazywa się skull hunter - zupełnie bez reasonu.
Dalanther
09-02-2008, 15:32
nie pasuje server? to won na non-pvp
Ja wyznaje taką zasade: Nikt mnie nie ruszy ja nikogo nie rusze, nieważne czy ma White Skulla czy RSa jak mnie nie rusza to ja go nie tykam :P
Dobra taktyka o ile:
1) powiedzmy RS cie ruszy ty go kilniesz a jego hlvl kumpel przyjdzie z "odwetem"
2) on cie ruszy wystarczajaco zebys ty go nie zdazyl ;)
A temat bez sensu killowanie skulli jest normalne jak snieg w Himalajach (;))
Po co odświeżasz temat z tamtego roku? X( -.- ?
@topic
Zabili cię ? Trudno nie płacz, bezsensu takie tematy.
to ja raz na tydzien ide szukac pk i ich huncic fajna zabawa
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.