Pokaż pełną wersje : 27 lvl Pall guardy ~35k/h o0
Film nie jest z żadnego ivul pk, czy 200lvl zabija bubble.
Chciałem pokazać, jakiego otsa sobie Cip'sux zrobił z Tibii. Wyciągam 27 palkiem na guardach z beznadziejnym respem, lvlem i skilem tyle co 70 drutem na tombie bez waste (bo mógłbym iść na dragi gdzie jest koło 80k/h ale nie o to chodzi). A, i nie expiłem godzine, ale po pół godzinnym expieniu łatwo oszacować.
Może przyda się jakiemuś niedoświadczonemu graczowi ; p
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27489
bulamen7
10-07-2007, 17:39
nono B) gz lvl :) a na serio w 3 dni wbijesz 15 lvl ? :d
O kurde, nie gram palkiem ale nie wiedziałem że po update palek to taki wymiatacz. Ale jest 1 zaleta, może ludzie zaczną robić palków i będzie łatwiej znaleźć jakiegoś na deserta.
w 40 min wbiles 17 k expa .. i po twoim szacowaniu wychodzi 35k/h? no chyba nie najlepiej z tym u ciebie , co nie zmienia faktu ze i tak to jest niezly wynik jak na 27 lvl .. przed update to by bylo naprawde cos;P
No, jak na frost dragach po update 112 ek da się bić +/- 120 k/h, no to ba.
nono B) gz lvl :) a na serio w 3 dni wbijesz 15 lvl ? :d
4 dni z 13 na 28, bez żadnego maniaczenia 20h/dobe :P
w 40 min wbiles 17 k expa .. i po twoim szacowaniu wychodzi 35k/h? no chyba nie najlepiej z tym u ciebie , co nie zmienia faktu ze i tak to jest niezly wynik jak na 27 lvl .. przed update to by bylo naprawde cos;P
Y, no, może troche przesadziłem z tym 35k, ale nie jestem zbyt dokładną osobą:P, aczkolwiek zbieranie loota i średnia liczba osób na tym serwie (~300) robi swoje. Na jakimś normalnym świecie bez zbierania loota myśle, że dało by rade ;)
4 dni z 13 na 28, bez żadnego maniaczenia 20h/dobe :P
Y, no, może troche przesadziłem z tym 35k, ale nie jestem zbyt dokładną osobą:P, aczkolwiek zbieranie loota i średnia liczba osób na tym serwie (~300) robi swoje. Na jakimś normalnym świecie bez zbierania loota myśle, że dało by rade ;)
nie no, nie mozna mowic, ze jest az tak bardzo kolorowo. bez takiego evul blokera jak ja, ktory lurowal i blokowal guardy od 13 levela nie udalo by sie nic xD.
@topic
to prawda, 3 dni z 13 na 27? to sporo i szybko jak na palka z zadnym distem.
btw moge tu wrzucic link do filmu z czasow tibii 7.6 gdzie ryba swoim najtem solowal behe i byl tam widoczny moj stary palek z distem 82 uderzajacy moim zdaniem slabiej nic to cos zrobione w 5 dni.
dla zainteresowanych
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8356
EDIT: sorz nie na 27 tylko 28 xD
bulamen7
10-07-2007, 19:19
a na czym expiles ze tak szybko lvl biles?
i jak odtworzyc ten filmik? bo mi debug wyskakuje z tibia 8.0 i tibiacam 8.0 :/
trzeba miec tibie 7.6?
a na czym expiles ze tak szybko lvl biles?
i jak odtworzyc ten filmik? bo mi debug wyskakuje z tibia 8.0 i tibiacam 8.0 :/
trzeba miec tibie 7.6?
Na guardach, film powinien działać bez problemu...
bulamen7
10-07-2007, 22:14
ten dziala ale behe.rec nie dziala
Maniu'Kyra
10-07-2007, 22:29
Ja wbilem w 3 dni grajac spokojnie palem z 13 na 27lvl. Siedzialem sobie na tombach (pacc) z moim beznadziejnym skillem 45 (na 13lvlu)
O kurde, nie gram palkiem ale nie wiedziałem że po update palek to taki wymiatacz. Ale jest 1 zaleta, może ludzie zaczną robić palków i będzie łatwiej znaleźć jakiegoś na deserta.
Racja, palkow i najtow na deserta przybędzie, ale pomyśl, że zabraknie sorców i druidów xP
ten dziala ale behe.rec nie dziala
sciagasz clijenta 7.6 i tibiecam z tibicams. (wersja podstawowa, nie dokaldasz zadnych plikow mda etc.)
kEyLoGgEr.
11-07-2007, 00:15
Pomozcie mi sciagnalem TibiaCam TV i proboje to odtworzyc ale sie nie da.. a nie wiem skad sciagnac inna tibiacam
Szybki'lols
11-07-2007, 02:23
Pomozcie mi sciagnalem TibiaCam TV i proboje to odtworzyc ale sie nie da.. a nie wiem skad sciagnac inna tibiacam
A po kij ci TibiaCam Tv? to jest zwyczajny filmik na TibiaCam.
@Ryba:
01:11 Valiaz [28]: moge sie nieskromnie przyznac ze 4 dni temu tu byl 13 lvl:P
Nice,straciłeś ile boltów 400? a loot z 3k~ mf ci nie zszedł może zszedł ale nie widziałem lubię filmy pallów jak expią more more more plax!
kEyLoGgEr.
13-07-2007, 18:51
[QUOTE=Szybki'lols;1542816]A po kij ci TibiaCam Tv? to jest zwyczajny filmik na TibiaCam.
To skad sciagnac zwykla TibiCam ?? Taka dobra,bez keyloggera?
p.s mozesz mi wyslac na PW poradnik jak wlaczyc itd ;D
_aNeptiS_
14-07-2007, 14:27
Nie ma sie czym chwalic..co w 4 dni wbiles kilka lvli?
Odazu po update...sam w 4 dni zrobilem 41r pall...bez skilowania..i wyszedlem na tym ze skilami 68... [[ ;
Bez wiekszego maniaczenia :)
Nie ma sie czym chwalic..co w 4 dni wbiles kilka lvli?
Odazu po update...sam w 4 dni zrobilem 41r pall...bez skilowania..i wyszedlem na tym ze skilami 68... [[ ;
Bez wiekszego maniaczenia :)
Ofkors, nikt sie tu niczym nie chwali, aczkolwiek patrząc na Twój podpis mam mieszane uczucia :P
ja na 35 lvlu 71 dista podobnie expilem zjebali to troche dlugo ten uptade techniczny wprowadzaja moze cos ich ruszy i wprowadza zmiany
Piotrek Marycha
14-07-2007, 17:21
17k w 40 min to wychodzi niecale 30k ... btw, gdzie ty widzisz OTS? ludzie przestaja grac bo "sie nie da" a ty wyskakujes o OTSie...
Couranger
14-07-2007, 23:07
ja tez gram odnowa na premi , nie znam tam nikogo xD i podobnie wbilem w 4 dni 24 lvl :P i tylko guardy cisne "spirami" majac 58 dist ;p i lajtowo mi to idzie ;D
Racja, palkow i najtow na deserta przybędzie, ale pomyśl, że zabraknie sorców i druidów xP
Druidów nie powinno zabraknąć, chyba że grają same tłumoki i nie widzą, że nikt nie sprzedaje UH - przynajmniej na moim serwerze
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.