zaloguj się

Pokaż pełną wersje : na kturej wyspie lodowej .....

krak
01-11-2003, 18:20
slyszalem ze na kturejs z wysp lodowych mozna sprzedac luk i kusze czy to prawda ??? jesli tak to po jakich cenach ??? jaka to wyspa i jak tam sie dostac ???
co mozna tam jeszcze sprzedac ??? u jakiego npc ???
jakie potforki mozna po drodze spotkac ???
prosze o wypowiedzi tych kturzy tam byli
mile widziana mapka
thx za pomoc !!!!

Bartix
01-11-2003, 19:52
luk i kusze mozna opchnac jezeli sie nie myle na fibuli

Gremlin
01-11-2003, 19:57
Uprzedam pytanie:
Fibula jest na poludnie od Thais, zchodzi sie do podziemi, pozniej jeszcze raz gdzies tam kolo lawy itp, ogolnie prosta droga i 0 potworow po drodze, tak samo na powierzchni najgrozniejsze to chyba sa wilki.

n3m3s!s
01-11-2003, 19:57
Fibula:
Kusza-160gp
Luk-120gp

Jest jeden problem. Na tej wyspie nie ma dp wiec musisz dzwigac sprzet. Jest to troche uciazliwe szczegolnie na niskim lvlu.Po drodze na wyspe jest bezpiecznie. Tylko PK :P

edit: RE.up:
Ulamek sekundy.....

Duriel
02-11-2003, 13:31
Jeśłi rozmowa jest o lodową wyspe to na Vedze..

Fakeus
05-11-2003, 17:14
Oryginalnie dodany przez Duriel
Jeśłi rozmowa jest o lodową wyspe to na Vedze..
gdzie jest vega

Owoc
05-11-2003, 19:44
Hahahaha lol na Vedze można coś sprzedać? HAHAHAHA ROTFL :D
Na Vedze nic nie ma oprócz paru potworków typu winter wolf i polar bear. Można zdobyć dużo żarcia i nieco xp ale nic więcej. Zwykle nie ma tam żywej duszy :D (jeśli chodzi o ludzi)
Na Senji jest miasto i może ew. tam spróbuj :]
Vega i Senja są obok Foldy a żeby się dostać to podchodzisz tam skąd płynie się na Foldę i mówisz:
hi
vega
yes
--------albo----------
hi
senja
yes

na kturej wyspie lodowej

ROTFL - rechocząc obłędnie, tyłkiem froterując leże :D jak patrze na takie błędy to nie mogę przestać :D

---------------------

WOW jestem już userem zaawansowanym z czterema strzałami! :]

Raynold
05-11-2003, 20:44
Z tego, co dobrze pamiętam to kusze na Fibuli rzeczywiście po 160 schodzą, ale łuki po 130, a nie 120. A poza tym Fibula nie jest lodową wyspą. A ode mnie pytanie: czy gdzieś poza Fibulą można sprzedać łuk lub kuszę?