Pokaż pełną wersje : Pułapka koło Venore
Opuściłem Rootgard i dziarsko poszedłem na bagna rozejrzeć się w szerokim świecie. Zobaczyłem dziurę w ziemi, więc wszedłem. Pod ziemią zobaczyłem wyjście (do góry) więc wszedłem. Znalazłem się w miejscu otoczonym ze wszystkich stron bagnami a tam gdzie wyszedłem znajduje się "a loose stone pile". Oczywiście nie posiadam łopaty. Jak się wydostać (od soboty nikt nie rozkopał tej dziury)??
Poproś kogoś, aby przyszedł z łopatą i Cię uratował :p
@down:
Chodzi mi o kolegów, abo napisz na trade że potrzebujesz pomocy :D
Ha. Problem że nikt taki w okolicy się nie pojawia :( W ogóle puchy...
Napisz jaki to swiat i jak mozesz to wklej tutaj screena gdzie to jest. Jak mam jakiegos chara na tym swiecie to zostawie tam lopate :D
Opuściłem Rootgard i dziarsko poszedłem na bagna rozejrzeć się w szerokim świecie. Zobaczyłem dziurę w ziemi, więc wszedłem. Pod ziemią zobaczyłem wyjście (do góry) więc wszedłem. Znalazłem się w miejscu otoczonym ze wszystkich stron bagnami a tam gdzie wyszedłem znajduje się "a loose stone pile". Oczywiście nie posiadam łopaty. Jak się wydostać (od soboty nikt nie rozkopał tej dziury)??
ja moim noob charem sorcem miałem taki sam problem ;).
ale wykazałem się "inteligencją" i wszedłem na tibia.com zobaczyć kto z mojego świata jest on-line i mieszka w Venore 10 minut czekania i byłem wolny ;)
ja moim noob charem sorcem miałem taki sam problem ;).
ale wykazałem się "inteligencją" i wszedłem na tibia.com zobaczyć kto z mojego świata jest on-line i mieszka w Venore 10 minut czekania i byłem wolny ;)
Trzeba wiedzieć że taka możliwość istnieje :)
A świat się nazywa Xerena i tak to wygląda (na zachód od Venore):
http://www.nzs.pw.edu.pl/~pporebsk/pulapka.jpg
o ile sie nie myle to poza dziura istnieje jeszcze inna droga wydostatnia sie stamtad. rozejrzyj sie dokladnie wokol...
ehemm akurat na Xerenie nie mam noobchara a co do ssa ważniejsza jest ta minimapka w prawym gornym rogu bo tak to czasem ciezko sobie skojazyc gdzie to jest ;D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.