Pokaż pełną wersje : Pytanie odnosnie updateow
Witam wszystkich, mam do was takie pytanie, CipSoft sam ustala co bedzie w up date, i za kazdym razem cos mu to nie wychodzi, mysla ze bedzie lepiej a jest gorzej... Wiec dlaczego CipsSoft nie moze przed kazdym updatem wysluchac opini graczy ? To chyba w jego interesie, jesli bylo by tak jak chcieli gracze duzo wiecej osob by gralo i tym samym Cip Soft wiecej by zarabial (nie chodzi mi ze noobki na 10 lvl by dawalay opinie zeby z ratow mpa lecialo, tylko chodzi mi o opinie hlvli czyli wysokodoswiadzcoznych graczy). Co wy o tym myslicie ?
Goldscorpion
11-07-2007, 13:12
Bo to gra "zawodowców". Myślą, że są panami wszystkiego i tylko od nich zależy to co będzie w grze. Przecież są gry na których główni producenici gry czynnie rozmawiają na temat propozycji graczy. Oczywiście na 100% nieoficjalnie rozejrzą się na jakiś forach ale do gry wprowadzają tylko niewielkie częśći propozycji graczy (albo je minimalnie zmieniają) i wychodzi na to, że sami wpadli na ten pomysł...
Piotrek Marycha
12-07-2007, 00:02
Witam wszystkich, mam do was takie pytanie, CipSoft sam ustala co bedzie w up date, i za kazdym razem cos mu to nie wychodzi, mysla ze bedzie lepiej a jest gorzej... Wiec dlaczego CipsSoft nie moze przed kazdym updatem wysluchac opini graczy ? To chyba w jego interesie, jesli bylo by tak jak chcieli gracze duzo wiecej osob by gralo i tym samym Cip Soft wiecej by zarabial (nie chodzi mi ze noobki na 10 lvl by dawalay opinie zeby z ratow mpa lecialo, tylko chodzi mi o opinie hlvli czyli wysokodoswiadzcoznych graczy). Co wy o tym myslicie ?
Nie, po prostu ulubionym hobby mas jest narzekanie, wszyscy sie czepiają wszystkiego, a jak nie ma sie do czego czepić, to jeszcze gorzej bo nie można narzekać...
Po którymś kontrowersyjnym update (chyba 7.8) podniosły sie krzyki, płacze itp, a w sondzie na głownej stronie wyszlo ze ~70% ludzi update sie podoba...
bartii10
12-07-2007, 23:53
wlasnie tka bylo ze 80% knightow narzekalo na hity i an expienie i powiedizeli ze nei beda kupowac pacc jak sie to nie zmieni wiec ciy daly im duze hity zeby zarobic. jakby knighty nie narzekaly to by nie zeminiali knighta. no moze kosmetyka ;)
no racja
ale knightem mozna i grac bez pacc (palem tez xd)
więc czipszajs tylko straci bo wiekszosc postaci magiczny poodchodzi zreszta ja tez :P
Czy oni nie mogli jedynie polepszyc hitow knightow i pali?
i kazdy by byl zadowolony :O
Tylko glosno krzycza niezadowoleni..
Zrobili jak zrobili. Mi, jako knightowi tez sie wszystko nie podoba, ale nie mamy na to wplywu. Mozna tylko czekac na nowe upade i dawac sensowne propozycje na oficjalnym forum. To wszystko.
Goku_Sayian
18-07-2007, 10:07
cóż, ja w Tibie juz nie gram i stwierdzam obiektywnie, ze to byl nieudany update. Narzekaja sorcki i druty a knightow i palow tez tak naprawde ujebali, tylko ze odczuwa sie to dopiero na 200+lvl. Teraz taki knight ma zajebisty dmg i dragi jedzie osto bez waste, ale co pozniej? na 200+lvl i tak demona nie bedzie lal z broni bo za dlugo bedzie to trwalo, a z explo/burstow jeszcze wieksze waste niz wczesniej. wiec kapa. zreszta co tu duzo mowic. ale sa tez dobre strony upa. jakie? to proste, wczesniej KAZDA profesja na wyzszym lvlu stawala sie i tak profesja magiczna, why? bo pozniej kazdy expi za pomoca run/burstow czyli najlepiej na tym wychodza druci/sorce. a teraz knight/pal nawet na wyzszym lvlu beda expili jak wojownicy. :) ale koniec z offtopem
topic: przeciez cipy kieruja sie graczami-paccami, knighci narzekali, to maja co chcieli, i tyle!
cóż, ja w Tibie juz nie gram i stwierdzam obiektywnie, ze to byl nieudany update. Narzekaja sorcki i druty a knightow i palow tez tak naprawde ujebali, tylko ze odczuwa sie to dopiero na 200+lvl. Teraz taki knight ma zajebisty dmg i dragi jedzie osto bez waste, ale co pozniej? na 200+lvl i tak demona nie bedzie lal z broni bo za dlugo bedzie to trwalo, a z explo/burstow jeszcze wieksze waste niz wczesniej. wiec kapa. zreszta co tu duzo mowic. ale sa tez dobre strony upa. jakie? to proste, wczesniej KAZDA profesja na wyzszym lvlu stawala sie i tak profesja magiczna, why? bo pozniej kazdy expi za pomoca run/burstow czyli najlepiej na tym wychodza druci/sorce. a teraz knight/pal nawet na wyzszym lvlu beda expili jak wojownicy. :) ale koniec z offtopem
topic: przeciez cipy kieruja sie graczami-paccami, knighci narzekali, to maja co chcieli, i tyle!
Mowia ze tibia to gra bez konca, ae jednak koniec gry to jest 200 lv~
Pozniej to jest gra tak jak w pokemony na emulatorze...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.