Pokaż pełną wersje : Nowe przeznaczenie hunting spear
Witam!
Z powodu kicków wybrałem się na dworki. Uzbierałem 7 hunting spearów i zauważyłem, że można nimi strzelać (jak normalnym spearem). Przed update hunting spear zaliczał się do rodziny axe'ów, teraz jest to broń dystansowa. Lecz jest jeszcze pewna niepokojąca mnie rzecz. Przed update, hunting spear można było sprzedać nad dp w Port Hope za 250gp sztuke, teraz Bregnus oferuje dziesięć razy mniej, bo tylko 25gp za jednego hunting speara... Dworki są mniej opłacalne ;<
Solerapall
11-07-2007, 15:45
Morze są 2 rodzaje hunting spearów?
Ja mysle, ze update zmienil wiele, i to nie tylko w samych postaciach i broniach, ale tez chyba w cenach w sklepie. Osobiscie uwazam, ze to dobrze ze hunting spear teraz jest dystansowy (wreszcie pall dostal cos nowego do rzucania:lucznik:). ceny niektorych rzeczy spadly a innych sie podniosly, tylko szkoda ze akurat cena tych sperow spadle... na dworki sie bedzie teraz chodzilo tylko po throwing knife'y;)
Lol?
Ty chyba nie wiesz, ile nowego do rzucania dostał paladyn. Assassin Stars, Vyper Stars, Royal Spears, Enchanted Spears, nie mówiąc już o całej tej nowej amunicji... wg mnie nie potrzebnie zmienili Huting Spear na broń dystansową i zmniejszyli wartoś 10 razy.
ceny niektorych rzeczy spadly a innych sie podniosly
Podaj mi choć 1 rzecz, której cena się podniosła.
dworki sie bedzie teraz chodzilo tylko po throwing knife'y
rotfl... po throwing knify lepiej chodzić np na Stalkery. Na Dworcki sie chodzi po Bast Skirty, Tribal Maski itp.
.
Te włócznie leca też z walkirii.
Podaj mi choć 1 rzecz, której cena się podniosła.
BP UH na ten przykład. Przed upem na Asterze za 2,5 k ciężko było sprzedać , a teraz 3-3.2 k :)
Small stones też i amunicja dla palów, ponieważ jest ich więcej i jest większe zapotrzebowanie na rynku :P
Od 20 lvl dla palkow jako bron rzucana, troche popsuli jego cene. Lecz czy przedmiot o nazwie hunting SPEAR mogl byc toporem?? Moim zdaniem Cipy dobrze zrobili robiac go bronia rzucana...
Od 20 lvl dla palkow jako bron rzucana, troche popsuli jego cene. Lecz czy przedmiot o nazwie hunting SPEAR mogl byc toporem?? Moim zdaniem Cipy dobrze zrobili robiac go bronia rzucana...
Spear- włócznia
Wikipedia
Włócznia - ogólna nazwa długiej prostej broni drzewcowej (http://pl.wikipedia.org/wiki/Bro%C5%84_drzewcowa) .
Polska nazwa tego rodzaju broni wywodzi się od zwyczaju troczenia jej do łęku siodła końskiego w taki sposób, że zwisając w dół często powłóczyła po ziemi.
W zależności od ciężaru, rozmiarów, kształtu i rodzaju ostrego zakończenia (grotu (http://pl.wikipedia.org/wiki/Grot) ), włócznia mogła służyć do miotania na odległość (broń rzutna) lub do walki wręcz.
@up :
A czy PALADYN to naprawde jest ŁUCZNIK?
Emcess.
@up :
A czy PALADYN to naprawde jest ŁUCZNIK?
Emcess.
Tak to jest łucznik....
Moim zdaniem powinien sie nazywać hunter lub archer a nie paladin bo paladyn to tak naprawde zupełnie inna postać.
Moim zdaniem dobrze zrobili z tymi hunting spear'ami. Kolejna broń dla palów.
a mozna gdzies kupic hunting spear albo royal spear czy tylko z potworow wypada?
@up
Spear - 10 gp w każdym sklepie z bronią dystansową dla FACC i PACC
Drop z Orc Spearman, Orc Shaman, Black Knight, Frost Troll, Troll, Valkyrie, Lizard Sentinel, Island Troll, Pirate Marauder
Royal Spear - 15 gp w każdym sklepie z bronią dystansową TYLKO dla PACC
Drop z Dragon Lord, Orc Leader, Green Djinn, Efreet
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.