Pokaż pełną wersje : Nowy rajd
16:49 An ancient evil is awakening in the mines beneath Hrodmir.
Serwer: Iridia
CZy ktos już cos wie o tym rajdzie?
Sir szofer
11-07-2007, 18:05
Kultyści przywołali w kopalniach Ghazbaran'a.
tibia.erig.net >>> wpisz Ghazbaran
Hehe ciekawe czy ktoś ruszy do walki z nowym demonkiem :P
Raczej nie.
W kill statistics nikt nie ma deda od Ghazbarana i on sam też nie padł.
Tak, strzeżcie się śmiertelnicy, albowiem wcielone zło zstąpiło na ziemie Tibii, nikt nie uchroni się przed tym złodziejem dusz i mordercą bohaterów (aż go ktoś nie pokona). 8o
A tak na poważnie jestem ciekaw jaką ma on historię w tibii i skąd się wziął. ;)
A tak na poważnie jestem ciekaw jaką ma on historię w tibii i skąd się wziął. ;)
CBA go przysłało :O
Norrle'Brevhard
28-07-2007, 23:46
W dziale filmy jest filmik z tym oto potworem w roli głównej... niestety mi w połowie filmu debug wyskakuje więc samej walki nie widzę, to ejst dosyc podobne do margarotha, tylko, że niebieskie z tego co widziałam, ale ciemno więc może źle xD
loot pewnie jest podobny do orsha czy morgathora bo nie myśle żeby z niego wypadł jakiś golden helmet może demon legi
Amanda_Bonefox
30-07-2007, 18:03
2xUp Co do tego filmu to aby nie wyskakiwał błąd należy zamknąć okno 'Trade'. Lecz i tak walki z tym demonem tam nie ma gdyż zbierają oni tylko ekipe, ale nie wyruszają.
Co do owego demona to jak pisze na Erig.net jest on 'panem ostrzy' czy jakoś tak ;p
Przyzywa Deathsliter (NAZWY NIE PAMIETAM). Są to takie obracające się ostrza , których nie da się zniszczyć. Utrudnia to sprawe zabicia go. Oprócz tego występują tam też stwory z PoI m.in Juggernat, Nightmare, Destroyer, Fury.
Pierwsza ekipa, która go pokona, wykona w moim mniemaniu kawał dobrej roboty.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.