Pokaż pełną wersje : Netia - super Internet?
Może się ktoś wypowiedzieć o Tym internecie?
Pod wzgledem grania w Tibie?
Lagi , Kiki?>
Wieksze Sux od Neo?
Kup.Se.Musk
11-07-2007, 20:47
Moim zdaniem Neostrada jest najlepszym internetem pod względem lagów i kicków.To znaczy nie ma ich w ogóle.No są wyjątki gdy coś padnie ,ale to należy do rzadkości.Dodam ,że Neo nie jest "sux" gdy umie się skonfigurować ,a poradnik o tym w mojej sygnaturce.
...to jeśli masz tv UPC zamów u nich internet (chelo) zero lagów(albo f) i kicków
wiem z własnego doświadczenia :]
Do tczewa to leci 9000 km na godzine
_*FunMN*_
11-07-2007, 21:42
lan tp 48kb/s rx ; p
Avallach
11-07-2007, 21:44
wdl mnie petrotel ROX
Moim zdaniem Neostrada jest najlepszym internetem pod względem lagów i kicków.To znaczy nie ma ich w ogóle.No są wyjątki gdy coś padnie ,ale to należy do rzadkości.Dodam ,że Neo nie jest "sux" gdy umie się skonfigurować ,a poradnik o tym w mojej sygnaturce.
Na pewno nie jest lepsza (bo lepsza IMHO być nie może, zakładając, że chodzi o tą samą prędkość; nie znaczy to jednak, że uważam, że jest gorsza; reklamy Neostrady ssają pytę z obu stron) od Netii - sam ANI RAZU (odkąd mam Netię) nie miałem problemu z netem innego niż rozłączenie kabla od telefonu/zawieszenie się routera (w obu przypadkach nie z winy Netii, jeno u mnie w domu ;p)
Powiem tak : miałem neostradę..... i bardzo sie ciesze z zmiany na netię... mam internet o prędkości 1000~Kb/s... NIGDY jeszcze nie miałem kicka, ani laga.... jestem bardzo zadowolony z tego internetu i polecam ;)
@Down : mała pomyłka :P
Powiem tak : miałem neostradę..... i bardzo sie ciesze z zmiany na netię... mam internet o prędkości 1000~KB/s... NIGDY jeszcze nie miałem kicka, ani laga.... jestem bardzo zadowolony z tego internetu i polecam ;)
Prędkość 1000 KB/s? Nie wierzę. Może 1000 Kb/s.
kEyLoGgEr.
12-07-2007, 22:04
ja mam 1mb/s chello i jestem zadowolony.NIGDY NIE MIALEM KICKA
Mam neo 512. Kiedys mialem ciagle problemy z netem. To sie ciagle wylaczal albo lagowal. Niedawno z pomoca kolegi naprawilem problem konfigurujac polaczenie. Teraz zero lagow, kickow. Neo the best ;p
Myślę, że powinieneś dodać do swojego poradnika podpunkt "Jak stawiać poprawnie kropki i przecinki"
w ogóle.No
padnie ,ale
Dodam ,że
skonfigurować ,a
Co to w ogóle ma być?
Ps. Ja mam radiówkę i nigdy nie miałem kicka. Dobry dostawca - to jest podstawa. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.