Pokaż pełną wersje : Jak zabić gsa ??
No wiec tak jestem paladynem na 22 levelu ze skillami 60 i p setem.
I teraz powiedzcie mi ktory musze mieć level skille i wogole zeby zabic gsa, bo kiedys juz na 24-25 mozna bylo spokojnie przed nim uciekac i walic z beltów/strzal a teraz ??
Knight Marker
11-10-2004, 10:57
Teraz aby gs cię nie przegonił musisz mieć naprawde wysoki level na filmiku widziałem jak GS doganiał Palka na 71 levelu z bohami. Myślę że jak chcesz by cię nie dogonił to minimum 70lv. bohy, utani hur, time ring.
Jakie skille? Myślę że 70+/70+ to minimum i level co najmniej 35 oraz mlv 15 bp sdków, k-set i zabijesz. Radze poczkekac do 50 lv bo bić Gsa na tym levelu to będziesz w tyle z kasą. Jezeli idziesz na Gs'a to polecam blokerka.
Mozesz wziasc tez blokera i isc na maly "gs hunt" w stylu :
http://img.photobucket.com/albums/v436/nekroraven/walka.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v436/nekroraven/lurowanie.jpg
M_a_c_i_e_k
11-10-2004, 13:44
A jakie skille i eq powinien miec bloker???
65-70 shielda powinno wystarczyc.Eq to jakis k-set, dobra tarcza (vamp / medusa), wh i jakas bron.
snajper007
11-10-2004, 19:42
Eh, to lepiej siupaj na dragi gdzieś na powierzchni, walisz z boltów, uciekasz i uh jak potrzeba. Bardziej bezpieczne....A ty już dasz sobie rade :PJa palem ze skillami 60 w dis i lvl 15 zabiłem draga z użyciem 6 uh :P
a co do tych zdjec to gdzie to jest ??
Bo z blokerem nie bede mial problemów mam dwoch knightow powyzej 40 levela tylko czy to jest opłacalne ??
snajper007
12-10-2004, 19:10
a co do tych zdjec to gdzie to jest ??
Bo z blokerem nie bede mial problemów mam dwoch knightow powyzej 40 levela tylko czy to jest opłacalne ??
To NIE jest opłacalne. Najlepiej idź se na draga...
Jak zabić gsa ??
Jak najszybciej!
Jeśli juz o dragach mowa to podajcie mi jakies fajne miejsca z dragami bo ja znam tylko cztery.
Jeśli wam sie chce to nie obrazil bym sie jakby ktos mapke zapodal albo cus takiego :D
Lollllll jakie bajki 50lvl bohy i utani hur i gs cię nie dogoni sprawdzane na pohu 48lvl utani hur i bohy też przeżyłem...tyle że nie strzelałem tylko uciekałem 50lvl i zabijesz bez niczego jeśli nie masz lagów
Disco Bear
16-10-2004, 14:05
Ubiłem tyle gsów, że możecie mi wierzyć ;p
Na Gsa 60lv+bohy-wtedy macie taka samą prędkośc jak on, wiec jeśli wiecie gdzie biegać to łatwo dziada zabić
Na 50lv +bohy+utani hur też można próbować
Widziałem film jak palek 45 lvl z time ring + bohy zabil gsa bez chocby utani hur. Chociaz przy koncowce gs byl bardzo blisko niego i wydawalo sie ze nie przezyje ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.