Pokaż pełną wersje : drużyna
filip1432
12-07-2007, 18:34
mam pytanie jaką profesje wybrać do drużyny z palem na 13 lvl ja mam 8 lvl jeszcze na roku i nie wiem jaką profesje wybrać by mi się dobrze z nim współpracowało
PS nie wybiorę knighta bo nie nawadze skilować inne profesje mogą być
Wez pala bo po upie gorzej sorcem/druidem i tak bedziesz musial stracic duzo czasu jak nie na skilowanie to na trenowanie mlv
filip1432
12-07-2007, 19:11
a do ilu skilowac tym palem i gdzie
na początku na trolah a później na slimach jak tak to gdzie prosił bym o podanie jakiegoś respa 1 slima do skilowania no i oczywiście by tylko 12 mogły mnie lać
seksowna_druidka
12-07-2007, 19:29
Druzyna musi miec blokera, wiec bez knighta sie nie obejdzie. Jesli nie ty, to bedziecie musieli znalesc jeszcze jednego gracza na kine.
Teraz do twojej profesji... Twoj kumpel palek, po updete, w zupelnosci poradzi sobie jako glowny shooter. 2 palkow w druzynie nie ma wiekszego sensu, a skoro nie lubisz skillowac (a ktos lubi? :P ), polecam wybrac ktoregos z magow.
Jesli planujesz zakupic pacc rob rduida-siochera dla blokera.
Chcesz grac na faccu, rob sorca za wzgledu na e wave.
...no i oczywiście by tylko 12 mogły mnie lać
:D "tylko" 12 ?
@ topic
W podziemiach Carlin są 3 slimy (chyba), a 2 tylko ci mogą lać.
Trole są za miastem. Powodzenia.
filip1432
12-07-2007, 19:37
coraz bardziej zaczynam się wachać
może jednak knighta wezmę ale mam z nim jeszcze jeden problem jaką broń wybrać a po update jest to jeszcze cięższe
a jak bym wybrał knighta to do ilu skilować bym nie musiał już później trenować
@autor: Skoro nie potrafisz wybrać profesji, a tym bardziej broni, to Tibia nie jest dla ciebie.
Piszesz "nie knight bo nie lubię skillować inne prof mogą być" a pall nie skilluje? Madzy też skillują mlev...
Edit: Skilluj do 100/100, to już nigdy nie będziesz musiał trenować. A na poważnie, to nie pytaj, bo ci zaraz wyskoczą "nałogowi knajci", że na 10 lev musisz mieć skille 60/60 bo oni "takie mieli".
filip1432
12-07-2007, 21:29
zapomniałem o jednej rzeczy że jest to server non pvp unitera
po przemyśleniu mam dwie profesje do wyboru knighta i druida
knajt ma teraz mocne hity i może być blokerem ale skilowanie to dla mnie największa wada
druid zawsze mogę postawić summona jako blokera i zarabiać ćwicząc mlvl robiąc uhy największą wado dla mnie jest mało capa
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.