Pokaż pełną wersje : Gdzie expic ?.....
Jestem sobie 12 pall (skile 42//32) i....
niewiem na czym expic.... tylko mi nie moowcie ze na cycach i ds-ah bo to juz od 9 lvl robie. A na zamek kolo ab sie jescze peniam isc.... plz help :]
Hmm moze idz na slimy (160 expa ) a jak nie to skiluj i potem sie na cos wybierz.
Tylko mi powiedz jak ty to robiles ze na 9 poziomie expiles na cyklopach i DSah?
Cyklopy nie dogania cie dopiero na 11 poziomie, a DS 15-20, pozatym skillow tez niemasz jakichs super wiec nie bardzo wiem jak ci to sie udalo.
Pozatym u paladynow sprawa wyglada tak:
- Trening (nawet niewiem czy teraz warto trenowac)
- Cyklopy
- DSy
- Smoki
- GSy
Czujesz sie na silach przejsc do nastepnego potwora?
potrenuj se skille do 50 dista i idz na bh
Hmmm, ja stawiam na FOLDE... jest tam pewne świetne miejsce do expienia (2 3 dni zroibłem z 10 - 15 level!!!)
- w tym miejscu są same mino i roty...! naparwdę full wypas... później dostarczę mapkę
TY ja ci radze zebys jednek szedl to tego zamku kolo ab ale nie do samego zamku tylko do tych jakby piwnic sa tam minoski zwykle orci warriory dwarfy trolle jak chcesz do saej wiezy muszisz lepsze skille nabic tyak do 50 dista bo tam sa zerki a one sa bardzo szybkie. Mysle zeci chodz troszke pomoglem zycze milego expienia i narq.
Jeśli radzisz sobie z DSamy...to polecma cmentarz...troche sie tam idzie z deka niebezpiecznie ale spoko...pozatym jeśłi znasz dobrego knighta i masz nadwyżke 5k złota..kup sobie klucz do HG tam jest full wypas od skelli po BH DS Dragi DLordy Slimy Ghoule...wszystko czego dusza pragnie....innym cool miejscem są Fibula Dunegons (wysepka kolo Thais wchodzi sie tam przez studnie w centrum miasta) tam teżsą roty skele DSy Dragi D Lordy....Wybór ogromny jak widzisz...rób swoje ryzyko jest twoje, bo zycie to nie bajka nie głaszcze cie po jajkach :)) :))
Z ds-ami to robilem tak ze szedl za mna jeden do pewnego miejsca (niepowiem gdzie :P) przesunelem sie na ukos w karzaczki on tam wlezc niemoogl a ja go lalem
a z cycami to ja bieglem one za mna (najczesciej on jeden) i go rozwalalem zanim doszedl.
a moze mi ktos powiedziec od jakiego shielda mozna spokojnie brac nia klate ghoula ?
jestem se taki gość co ma 13 knight 11 palek i neiwiem gdzie i którom postaciom expić pomożecie mi ??? plZZZ
:D
i powiedzcie mi przy okazji przy jakich skilach mozna co brac ok?? 8)
Z tym ghulem to dobre pytanko :D.....
A i jescze jedno posiadam tez 17 maga i z tym mam mega problem gdzie expic :)
Masz troszke niziutkie skille oj to ci będize ciężko na zamku musiałbyśtroszke poćwiczyć i poexpić na np. foldzie a potem brać sie na głepszom wode. Jak grasz na danubi to ja chetnie potrenuje jak chcesz to odezwij sie na gg4364837. :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.