Pokaż pełną wersje : Paladyn
Tricktickler
13-07-2007, 09:40
Witam !
Mam do Was, drodzy użytkownicy/moderatorzy małe pytanie.
Otóż wyskillowalem juz paladyna - 75 dista, 10lvl.
Mam juz pacca, niezaaktywowanego na 90 dni. Jesli wbije powiedzmy 55lvl, i jak dist dojdzie przy expieniu do 80, to do ktorego lvla bede mogl spokojnie expic bez obawy o słabe skille?
Dzieki, Trick~
The Shodow
13-07-2007, 09:43
Najpierw odpowiedz, po co Ci taki dist na 10 lvlu? Padniesz - jak moj kumpel - dostal jakiegos szalu :baby: bo mu dist o 1 spadl :evul:...
...?
Tricktickler
13-07-2007, 09:45
Najpierw odpowiedz, po co Ci taki dist na 10 lvlu? Padniesz - jak moj kumpel - dostal jakiegos szalu :baby: bo mu dist o 1 spadl :evul:...
...?
Zeby wbijac od razu jakichs 60+, a nie zeby skilowac i expic na zmiane..
The Shodow
13-07-2007, 09:47
To odpowiadając na pytanie z pierwszego posta: Juz nie bedziesz sie musial martwic o skille - może jeśli tam kiedyś zamiast 200 walniesz 195, to sobie doskillujesz jednego dista. Expij póki możesz:p
wpadnie ci wystarczajaco duzo dista przy expieniu zeby na kazdym levelu byl wystarczajacy.
Maniu'Kyra
13-07-2007, 12:11
Ja na 13lvlu mialem skille 45, nie trenowałem wiecej. Jak narazie mam skille 62 na 33lvlu i expie sobie spokojnie na tombie za tp wychodzi mi okolo 20-25k/h. Mysle, ze z wiekszymi by sie lepiej expilo ale nie jest tak zle (nie nawidze skillować). Wiec ty bedziesz mogl expic i expic nigdy juz nie sillujac :P
PS. Mój kumpel trenil do 65 i na 106lvlu mial dysta 100+ juz dokladnie nie pamietam (przed upem)
ja swojego palka wyskilowalem do 47 dalej mi sie nie chcialo na 10lvl;p obecnie mam 29lvl i skill 60 i expie tez za tp w tombie 20-25k/h mnie zaspokaja nie widze sensu skilowac do 70+ zanim bys wbil te skile mialbym juz lvl 40+ i skill 65 wiec sami sobie odpowiedcie czywarto skilowac i tracic czas na nude??
Skille masz całkiem dobre, i możesz spokojnie expić do około 50lvlu. Wbijesz przy expienium jakieś 5-7 skilla<jeśli będziesz miał szczęście to nawet 10+. Na założmy 81 discie zacznij skillować, do 90. Potem już z górki na 90 lvl, i wtedy bedziesz miał około 94 skill. Teraz masz ciężkie zadanie. Doskilluj, do setnego;).
Wtedy już wymiatasz, dalej już skillować nie musisz!;)
mam inne pytanie.
Mam tak samo pacc nieaktywnego jeszcze na 90 dni. Planuje zrobić paladyna, doskilować do 50-60 [nie wiem jak to wyjdzie przy takich hitach] prawdopodobnie przy expie. No i na jakim mniej więcej levelu i skilach warto aktywować pacc? nie chodzi mi tu ofc o odp typu: na skillach 90 i lvl 60 ;p bo takich nie zamierzam wbić ;]
PS: przy okazji, jakby ktoś miał ochote to może podac miejsca expa dla paladyna [tomby, to wiem, a jak dalej?] bo pierwszy raz będę miał i pacc i pala...
Tricktickler
13-07-2007, 15:10
mam inne pytanie.
Mam tak samo pacc nieaktywnego jeszcze na 90 dni. Planuje zrobić paladyna, doskilować do 50-60 [nie wiem jak to wyjdzie przy takich hitach] prawdopodobnie przy expie. No i na jakim mniej więcej levelu i skilach warto aktywować pacc? nie chodzi mi tu ofc o odp typu: na skillach 90 i lvl 60 ;p bo takich nie zamierzam wbić ;]
PS: przy okazji, jakby ktoś miał ochote to może podac miejsca expa dla paladyna [tomby, to wiem, a jak dalej?] bo pierwszy raz będę miał i pacc i pala...
Wydaje mi sie ze powinienes na tombie tak do 50lvla a potem dragi - ank/edron - na wyzszym juz :P
Atheling
15-07-2007, 03:01
Witam !
Mam do Was, drodzy użytkownicy/moderatorzy małe pytanie.
Otóż wyskillowalem juz paladyna - 75 dista, 10lvl.
Mam juz pacca, niezaaktywowanego na 90 dni. Jesli wbije powiedzmy 55lvl, i jak dist dojdzie przy expieniu do 80, to do ktorego lvla bede mogl spokojnie expic bez obawy o słabe skille?
Dzieki, Trick~
Grzech robisz okrutny skilujac taki dist na 10 lev. toc ty masz 205 hp o zgrozo. trap od 3 rotow i kwiczysz!!!!
na twoim levelku 50 styka zeby podziobac cokolwiek aby wpadl choc 20 lev i b byl 55 dist po update palki kosza slicznie takie skile jak ty to ja mialem na 40 levelu !!! obcenie 94 dist ale level 95.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.