Pokaż pełną wersje : Addon czy eq
Mam następujące eq : Arbalest , Crown Legsy, Boh, B robe, p ammy i odnośnie tego pytanie. Czy sprzedać eq zostawiając Bohy i chodzic w p secie i zrobić jakiś lepszy addon czy dalej all kase przeznaczyć na eq. Jeśli Addon to jaki ? Myślałem nad full warior ale gdy dostałem oferte za dragon claw 1,1kk to dalem spokój .
Ceny Addonów na moich światach :
Barabarian 1,3kk
Assasin 1,3kk
Summoner1,4kk
wizard 350k
oriental 1,6kk
warrior -zależy po ile kupisz Dragon Claw a cena wacha się od 500k- 1kk+
I teraz jaki addon najbardziej pasuje do palladyna? Mogę skołować kase na prawie każdy addon który doradzicie ? Czy lepsze będzie eq?
Dark Sven
13-07-2007, 10:55
Chodz w tym długim płaszczu (tam gdzie jest addon z vialami) ubrany na czarno. Addony sux ; )
-po co sprzedawac cos co sie juz posiada ?
-po co paladynowi kupowac lepsze eq niz masz ?
Z tego pktu w ktorym startujesz sprzedaz twojego sprzetu za wiele cie do addonow nie przyblizy wiec najrozsadniejsze bedzie po prostu zebranie kasy pozostawiajac na sobie to co masz.
Kropka997
13-07-2007, 11:45
Mam następujące eq : Arbalest , Crown Legsy, Boh, B robe, p ammy i odnośnie tego pytanie. Czy sprzedać eq zostawiając Bohy i chodzic w p secie i zrobić jakiś lepszy addon czy dalej all kase przeznaczyć na eq. Jeśli Addon to jaki ? Myślałem nad full warior ale gdy dostałem oferte za dragon claw 1,1kk to dalem spokój .
Barabarian 1,3kk
Assasin 1,3kk
Summoner1,4kk
wizard 350k
oriental 1,6kk
I teraz jaki addon najbardziej pasuje do palladyna? Mogę skołować kase na prawie każdy addon który doradzicie ? Czy lepsze będzie eq?
zrob sobie full knighta lub huntera albo wizzarda;]
zostaw eq i zbieraj sobie gs silki na assasina ;) reszte tez mozesz sam zdobyc teraz palkiem wejdziesz wszedzie i zawsze wyjdziesz z zyskiem :)
Ancient900
13-07-2007, 14:27
Full hunter/ barbarian rox ;d
Barbarian rlz :-)
Polecam quest na addon barbariana ;]
Kup.Se.Musk
13-07-2007, 15:00
Ja radziłbym Ci zrobić Citizena(wszystkie addony-bardzo mały koszt), lub Shaman(tu trzeba mieć banutke). Tak w ogóle to nie powinieneś nas się pytać tylko sam wybrać outfit+addony jaki Ci się podoba, a nie innym. Po drugie nie sprzedawaj niczego, tylko zbierz kase.
Barabarian 1,3kk
Assasin 1,3kk
Summoner1,4kk
wizard 350k
oriental 1,6kk
LOL masz Arbalest i bez aola latasz GZ rozumu :D
@topic
zostaw takie eq jak masz nie rób zadnego addona ahh i aola kup :)
Nosferatu_Niedziel
13-07-2007, 16:22
Zrób wizarda, ładnie się prezentuje w ciemnych kolorkach albo huntera, też jest ładny i pasuje do paladyna/
Lol.
Co to za pojebany świat że full Summoner kosztuje 1,4KK.
Na Morganie byś na loozie za 600k kupił, a Dragon Claw za 100-200K, a Full Orientala sprzedaje gość na loterii, a gdyby wykupić wszystkie losy, to wychodzi 1KK, a musiało mu to się opłacać, bo inaczej nie orbiłby loterii, więc cena jest dużo niższa.
Współczuję świata. :confused:
@down
Ja uwazam ze najlepszym outfitem i addonem jest SUMMONER. Wyglada Super i pasuje do paladyna Jak kupie pacca to na bank go sobie zrobie.
Powodzenia :D
Jak zrobisz to napisz, to ci powiem GZ
Mógłbys chociaż kitu nie wciskać, że cię na to stać...
.
"LOL masz Arbalest i bez aola latasz GZ rozumu
@topic
zostaw takie eq jak masz nie rób zadnego addona ahh i aola kup''
Niestety zapomniałem napisać , a ty odrazu z mordą , przynajmniej mnie stać na aola .
Wymieniłem tu tylko te addony które mi się podobają. A citzen to już mam zrobiony .
Ja zrobił bym orientala lub Warriora. Assasin bez addonów jest ładny, tylko kolory musza być dobre. Barbarian i Hunter też ujdą. Summoner i Wizzard jak chcesz(ja bym nie robił). A nad mage nie myślałeś? Bez czapki :D. Nawet ładny jest.
Ja uwazam ze najlepszym outfitem i addonem jest SUMMONER. Wyglada Super i pasuje do paladyna ;) Jak kupie pacca to na bank go sobie zrobie. Mozesz ewentualnie jescze huntera, ale to zalezy od Ciebie:)
Barbarian outfit rox. Z tych co wymieniles do paladyna moim skromnym zdaniem najbardziej pasuje Asassin.
szymon287
13-07-2007, 21:47
Zbieraj sam na addon, bez kupowania itemow, wieksza frajda nawet z latwego addonu ;)
btw. kazdy addon z dobrze dobranymi kolorami jest ladny:)
edit:
@ a co ma out do voc'a ?-.-"
Wendaren
13-07-2007, 22:00
Mi do palka, pasuje najbardziej hunter, barbarian i assasin.
Mi do palka, pasuje najbardziej hunter, barbarian i assasin.
tja palek bardzo nosic sca na plecach :)
blon ja powolutku zbieram na barba bo to jedyny out ktory przedstawia moja postac czyli axe fightera ;) nie ma zadnego innego bardziej odpowiedniego dla "knighta walacego toporem"
granat85
13-07-2007, 22:51
zrob sobie barbarian/assasin/warrior full bo najladniej wygladaja
do palla najbardziej pasuje full hunter
Nacpany_Wlodek
13-07-2007, 23:08
Peleryna rządzi xd
Oki przemyślałem sprawę i postanowiłem co wybrać . Nie będę sellał swojego eq.
Na addon nazbieram od początku. Wybrałem Full summoner addon. Większość składników sam wylotuje a resztę kupię. Dziękuje za udzielanie sie w tym temacie. Pozdro all .~~ I życzcie powodzenia w zbieraniu składników.
Addon czy EQ... kwestia gustu, ja nie jestem estetą i postawiłbym na EQ.
Trzelpoludek
14-07-2007, 01:20
Na palladynie świetnie wg mnie prezentuje sięfull hunter. A i cenowo wyjdzie koło 400k.
Pan Yuzek
14-07-2007, 09:50
mam 100% pewnoscie ze kupiles postac na allegro...-.- neo!!11onoene
Panie Yuzku przepraszam , że tak powiem ,ale jesteś trochę nie-wy-cho-wa-ny.
Skąd możesz wiedzieć , że kupiłem tą postać na allegro? Czyżbyś codziennie przeglądał każdą stronę z grami na allegro w poszukiwaniu postaci dla siebie?
Ja wiem swoje i umiem grać swoją postacią jednak w tym temacie prosiłem tylko o radę nie o głupie komentarze.... Mogę ci powiedzieć że doszedłem do tego ciężką pracą a nie tak jak ty .... Allegro. Przyjemnie ci?
Wendaren
16-07-2007, 21:42
tja palek bardzo nosic sca na plecach :)
A czy ja coś mówiłem o wszystkich addonach?
Kończe assassina.. I wygląda świetnie (jeszcze katanka left)
Polecam.
OMG ludzie !!! Zastanówcie się... Co dają addony ??? NIC ? Oczywiście, że lepiej eq zostawić :] Kiedys nie mieliśmy addonów i źle nie było... Kto by pomyślał kiedyś o czymś takim xD Nie rozumiem ludzi w dzisiejszych czasach :baby:
.Ghandar
17-07-2007, 16:40
jeśli można, to wg mnie najbardziej pasuje hunter outfit. osobiście wolę jednak barbariana, do którego już zbieram potrzebne rzeczy. a tutaj zaczynają się problemy, bo takowy wygląd kosztuje 1.2kk. : ) btw. powodzenia w zbieraniu itemów!
patro100
17-07-2007, 16:54
daj spokój z Addodonami lepiej kup AOL bo padniesz i masz maly problem jak kusza wyleci :D
Addony to kwestia gustu niektórzy twierdzą , że to strata pieniędzy a inni , że to świetna rzecz.... Po co mam kupywać aola ? NApisałem w pozyższym poscie , że zapomnialem go wymienić , czytajcie.....
Barabarian 1,3kk
Assasin 1,3kk
Summoner1,4kk
wizard 350k
oriental 1,6kk
oriental, poniewaz jest rzadki i ladnie wyglada :o
Moim zdaniem do palladyna najbardziej pasuje assassin, aczkolwiek ja marze od dawna o full summonerze, po prostu coś pięknego. Stojąc przed depo w summoner cape czujesz sie jak god. Pozrawiam!
OMG ludzie !!! Zastanówcie się... Co dają addony ??? NIC ? Oczywiście, że lepiej eq zostawić :] Kiedys nie mieliśmy addonów i źle nie było... Kto by pomyślał kiedyś o czymś takim xD Nie rozumiem ludzi w dzisiejszych czasach :baby:
Bo dla niektorych tibia to nie tylko liczba przy nicku ...
Sprzedaj arbelasta i crown legsy reszte zostaw z racji tego, ze po update pallki chodza ze spearami to arbelast juz nie jest tak przydatny:) A addon wizardzik:D
Według mnie zrób sobie citizen nie jest drogi, a bardzo fajny. Jeżeli Ci się nie podoba to rób summoner :mag: albo hunter :lucznik:
kup royal spearsy lub rob enchanted spearsy.
sprzedaj arbalesta bo po update jest on malo potrzebny,na pewno na nim zarobisz sporo kaski
Skoro arbalest po update jest on malo potrzebny to popyt na niego jest mniejszy. Co do addonów - ten który wg Ciebie wygląda najlepiej, jakbyś nie lubił zielonego, a ktoś powie 'zielony rox' latałbyś w nim?
barca3545
18-07-2007, 21:04
Assasin addon rlz :> B) Zbieraj itemki na niego, dla palka w sam raz.
UNholy90's
19-07-2007, 00:19
W sumie outfity sa fajne ale nie ma poco sprzedawac eq. Jezeli mozesz miec prawie kazdy Outfit (jak to napisales) to moze zrob FULL SHAMANA ? full shaman to dosc zadki outfit. Jak masz fundusze i nie podoba ci sie shaman to moze FULL ORIENTAL ? jezeli tez nie bedzie pasowal do twojego paladina to moze zainwestujesz w Soul Stone jeden addon do Maga? jesli nikt nie sprzedaje tego kamienia i ty tez go nie masz, to moze Full Nobleman (300k- nie wychodzi drogo, w porownaniu do innych a tez jest fajny.). A jezeli zaden z tych ci nie odpowiada to zdobadz np.: Full Huntera(bardzo fajny), Full Summoner(tez fajny), Full Beggara(z 2 addonami jest naprawde ciekawy).
No a jesli to ci nie wystarczy to moze postarasz sie i zrobisz Full Assasina lub Full Pirata(jeden z najlepiej wygladajacych). Mozesz tez zainwestowac w Full Knighta(osobiscie mni sie nie podoba), Full Barbarian(jak kto lubi), Full Citzena(prosty, schludny i z piorkiem :) ) A jezeli nic z tego nie zaspokoilo twojego glodu outfitowego to znak ze musisz wykonac FULL DRUIDA (ale z demon dustami to juz wyrzsza szkola latania B) )
Wybor nalezy do ciebie.;)
Ja bym zrobił full Huntera albo full Wizarda. Ja osobiście mam miecz u warriora bo jest fajny i dosyć tani i nie dużo osób go ma :)
dark_solti
19-07-2007, 00:32
Według mnie Zrób Assassina (Outfit) posztuje okolo 300k +\- Fajnie sie Prezentuje i zamiast tego "wyrabanego eq zainwestowac w b robe jakas tarcze Royal "spiry" p legi c helmet bohy i to na długo powinno starczyc (krytykujcie mnie HAHA xd)
Sorcer_Pips
19-07-2007, 00:54
Sprzedaj arbalesta, ja po upie wogóle nie używam kuszy tylko jadę na enchtand spear, ja bym zrobił assasina sobie. Możesz też Norsemana zdobyć bo jest nowy xP
Couranger
19-07-2007, 01:32
ja osobiscie mam full warrior , full wizzard , full barbarian , full assasin , full summoner i jestem bardzo zadowolony ;D a jak mial bym wybierac z moich to najbardziej podoba mi sie barbarian :)
Nie musicie robić Off Topa. Wybrał Summoner Outfit :) Ładny, zgrabny i fine :):)
:cup:Ja bym zbieral na Outfilt Huntera, bo do palka pasuje idalnie B)
zrób se
assasiana lub huntera ew.pirata
Full hunter najbardziej pasuje do palka :p ale ja na twoim miejscu bym zostawił eq i zalatwił sobie full citizena :cup:
A jednak plan ulega zmianie B) . Dostałem prawie all składniki do hunter addon więc po co przeplacać.... A Citzen mam zrobiony
Zrób Assassina wtedy mozesz uzywac przyajmniej tak slyszalem Assassian Star.
A tak po za tym to full Warrior ładnie wygląda ;]
Couranger
20-07-2007, 01:00
A tak po za tym to full Warrior łądnie wygląd ;]
bull shit outfit nic do tego nie ma
Barabarian 1,3kk
Assasin 1,3kk
Summoner1,4kk
wizard 350k
oriental 1,6kk
hah fajny ots xF a tak wogole to ja bym barbarian zrobił a nie barabarian barara to ja mogę ze swoją dziewczyną
a mi sie podoba norseman outfit i zamiezam go zrobic jest tani i ladny wystarczy miec ekipe ;p
Mały chłopczyku z ADHD , tylko ci przeszkadza dodana jedna literka. Rozumiem , że chcesz mi dopiec i czepiać się błędów ortograficznych , rozumiem że dopiero zaczynasz grę , ale za cholerę nie mogę pojąć co chcesz tym osiągnąć?
trzmielu
20-07-2007, 16:33
po przeczytaniu tego zaliczyłem ROTFLa. Nie mam nawet siły żeby to skomentować...
@topic
zrób sobie taki addon jaki najbardziej ci się podoba. Tak jak ktoś napisał wcześniej, "jakbyś nie lubił zielonego, a ktoś powie 'zielony rox' latałbyś w nim?
po przeczytaniu tego zaliczyłem ROTFLa. Nie mam nawet siły żeby to skomentować...
@topic
zrób sobie taki addon jaki najbardziej ci się podoba. Tak jak ktoś napisał wcześniej,
Ale skomentowałeś ;*
@topic
Hunter ładny :)
Ale warrior rox
Morganin
28-04-2008, 18:01
Mi najbardziej pasi assassin. Fajny jest też outfit członka bractwa Nightmare Knights lub Brotherhood of Bones. A z tego co wiem to po zrobieniu questa na assassina można kupować assassin stary :p
Oxidosis
28-04-2008, 18:07
LOL masz Arbalest i bez aola latasz GZ rozumu :D
@topic
zostaw takie eq jak masz nie rób zadnego addona ahh i aola kup :)
Fakt, gz rozumu, arbalest jest wart max 100k -.- a chodzi ok 50
Evil-Michas
28-04-2008, 18:48
Full wizard addon Rox zgadzam sie @ xd:baby::baby::baby::baby::baby::baby: http://img329.imageshack.us/img329/1609/evilekvp5.gif
Jarasek9595
28-04-2008, 19:50
zrób full wizarda, rękawiczki huntera, viale do summonera i pustego assassina
Mi najbardziej pasi assassin. Fajny jest też outfit członka bractwa Nightmare Knights lub Brotherhood of Bones. A z tego co wiem to po zrobieniu questa na assassina można kupować assassin stary :p
Archeolog plska
Assassin z 1 addonem jest fajny, barbarian full też niezły. Ale to od Ciebie zależy jaki już wybierzesz.
Wie
ktoś
może
po
ile
chodzi na danerze i czy trzeba miec jakies qwesty do full wizarda?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.