zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Addon czy eq

Tomek18
13-07-2007, 10:44
Mam następujące eq : Arbalest , Crown Legsy, Boh, B robe, p ammy i odnośnie tego pytanie. Czy sprzedać eq zostawiając Bohy i chodzic w p secie i zrobić jakiś lepszy addon czy dalej all kase przeznaczyć na eq. Jeśli Addon to jaki ? Myślałem nad full warior ale gdy dostałem oferte za dragon claw 1,1kk to dalem spokój .
Ceny Addonów na moich światach :
Barabarian 1,3kk
Assasin 1,3kk
Summoner1,4kk
wizard 350k
oriental 1,6kk
warrior -zależy po ile kupisz Dragon Claw a cena wacha się od 500k- 1kk+
I teraz jaki addon najbardziej pasuje do palladyna? Mogę skołować kase na prawie każdy addon który doradzicie ? Czy lepsze będzie eq?

Dark Sven
13-07-2007, 10:55
Chodz w tym długim płaszczu (tam gdzie jest addon z vialami) ubrany na czarno. Addony sux ; )

Vil
13-07-2007, 11:40
-po co sprzedawac cos co sie juz posiada ?
-po co paladynowi kupowac lepsze eq niz masz ?

Z tego pktu w ktorym startujesz sprzedaz twojego sprzetu za wiele cie do addonow nie przyblizy wiec najrozsadniejsze bedzie po prostu zebranie kasy pozostawiajac na sobie to co masz.

Kropka997
13-07-2007, 11:45
Mam następujące eq : Arbalest , Crown Legsy, Boh, B robe, p ammy i odnośnie tego pytanie. Czy sprzedać eq zostawiając Bohy i chodzic w p secie i zrobić jakiś lepszy addon czy dalej all kase przeznaczyć na eq. Jeśli Addon to jaki ? Myślałem nad full warior ale gdy dostałem oferte za dragon claw 1,1kk to dalem spokój .
Barabarian 1,3kk
Assasin 1,3kk
Summoner1,4kk
wizard 350k
oriental 1,6kk
I teraz jaki addon najbardziej pasuje do palladyna? Mogę skołować kase na prawie każdy addon który doradzicie ? Czy lepsze będzie eq?

zrob sobie full knighta lub huntera albo wizzarda;]

Garen
13-07-2007, 12:03
zostaw eq i zbieraj sobie gs silki na assasina ;) reszte tez mozesz sam zdobyc teraz palkiem wejdziesz wszedzie i zawsze wyjdziesz z zyskiem :)

Ancient900
13-07-2007, 14:27
Full hunter/ barbarian rox ;d

Au'los
13-07-2007, 14:51
Barbarian rlz :-)

Polecam quest na addon barbariana ;]

Kup.Se.Musk
13-07-2007, 15:00
Ja radziłbym Ci zrobić Citizena(wszystkie addony-bardzo mały koszt), lub Shaman(tu trzeba mieć banutke). Tak w ogóle to nie powinieneś nas się pytać tylko sam wybrać outfit+addony jaki Ci się podoba, a nie innym. Po drugie nie sprzedawaj niczego, tylko zbierz kase.

Freddd
13-07-2007, 16:00
Barabarian 1,3kk
Assasin 1,3kk
Summoner1,4kk
wizard 350k
oriental 1,6kk

LOL masz Arbalest i bez aola latasz GZ rozumu :D
@topic
zostaw takie eq jak masz nie rób zadnego addona ahh i aola kup :)

Nosferatu_Niedziel
13-07-2007, 16:22
Zrób wizarda, ładnie się prezentuje w ciemnych kolorkach albo huntera, też jest ładny i pasuje do paladyna/

Jecht
13-07-2007, 16:36
Lol.
Co to za pojebany świat że full Summoner kosztuje 1,4KK.
Na Morganie byś na loozie za 600k kupił, a Dragon Claw za 100-200K, a Full Orientala sprzedaje gość na loterii, a gdyby wykupić wszystkie losy, to wychodzi 1KK, a musiało mu to się opłacać, bo inaczej nie orbiłby loterii, więc cena jest dużo niższa.
Współczuję świata. :confused:

@down
Ja uwazam ze najlepszym outfitem i addonem jest SUMMONER. Wyglada Super i pasuje do paladyna Jak kupie pacca to na bank go sobie zrobie.
Powodzenia :D
Jak zrobisz to napisz, to ci powiem GZ
Mógłbys chociaż kitu nie wciskać, że cię na to stać...

.

Tomek18
13-07-2007, 16:36
"LOL masz Arbalest i bez aola latasz GZ rozumu
@topic
zostaw takie eq jak masz nie rób zadnego addona ahh i aola kup''

Niestety zapomniałem napisać , a ty odrazu z mordą , przynajmniej mnie stać na aola .
Wymieniłem tu tylko te addony które mi się podobają. A citzen to już mam zrobiony .

draenei
13-07-2007, 16:43
Ja zrobił bym orientala lub Warriora. Assasin bez addonów jest ładny, tylko kolory musza być dobre. Barbarian i Hunter też ujdą. Summoner i Wizzard jak chcesz(ja bym nie robił). A nad mage nie myślałeś? Bez czapki :D. Nawet ładny jest.

Elioos
13-07-2007, 21:16
Ja uwazam ze najlepszym outfitem i addonem jest SUMMONER. Wyglada Super i pasuje do paladyna ;) Jak kupie pacca to na bank go sobie zrobie. Mozesz ewentualnie jescze huntera, ale to zalezy od Ciebie:)

Realfun
13-07-2007, 21:33
Barbarian outfit rox. Z tych co wymieniles do paladyna moim skromnym zdaniem najbardziej pasuje Asassin.

szymon287
13-07-2007, 21:47
Zbieraj sam na addon, bez kupowania itemow, wieksza frajda nawet z latwego addonu ;)
btw. kazdy addon z dobrze dobranymi kolorami jest ladny:)

edit:
@ a co ma out do voc'a ?-.-"

Wendaren
13-07-2007, 22:00
Mi do palka, pasuje najbardziej hunter, barbarian i assasin.

Garen
13-07-2007, 22:12
Mi do palka, pasuje najbardziej hunter, barbarian i assasin.

tja palek bardzo nosic sca na plecach :)

blon ja powolutku zbieram na barba bo to jedyny out ktory przedstawia moja postac czyli axe fightera ;) nie ma zadnego innego bardziej odpowiedniego dla "knighta walacego toporem"

granat85
13-07-2007, 22:51
zrob sobie barbarian/assasin/warrior full bo najladniej wygladaja

do palla najbardziej pasuje full hunter

Nacpany_Wlodek
13-07-2007, 23:08
Peleryna rządzi xd

Tomek18
13-07-2007, 23:22
Oki przemyślałem sprawę i postanowiłem co wybrać . Nie będę sellał swojego eq.
Na addon nazbieram od początku. Wybrałem Full summoner addon. Większość składników sam wylotuje a resztę kupię. Dziękuje za udzielanie sie w tym temacie. Pozdro all .~~ I życzcie powodzenia w zbieraniu składników.

Rybzor
14-07-2007, 00:00
Addon czy EQ... kwestia gustu, ja nie jestem estetą i postawiłbym na EQ.

Trzelpoludek
14-07-2007, 01:20
Na palladynie świetnie wg mnie prezentuje sięfull hunter. A i cenowo wyjdzie koło 400k.

Pan Yuzek
14-07-2007, 09:50
mam 100% pewnoscie ze kupiles postac na allegro...-.- neo!!11onoene

Tomek18
14-07-2007, 12:16
Panie Yuzku przepraszam , że tak powiem ,ale jesteś trochę nie-wy-cho-wa-ny.
Skąd możesz wiedzieć , że kupiłem tą postać na allegro? Czyżbyś codziennie przeglądał każdą stronę z grami na allegro w poszukiwaniu postaci dla siebie?
Ja wiem swoje i umiem grać swoją postacią jednak w tym temacie prosiłem tylko o radę nie o głupie komentarze.... Mogę ci powiedzieć że doszedłem do tego ciężką pracą a nie tak jak ty .... Allegro. Przyjemnie ci?

Wendaren
16-07-2007, 21:42
tja palek bardzo nosic sca na plecach :)

A czy ja coś mówiłem o wszystkich addonach?

Tom@$Z
16-07-2007, 22:16
Kończe assassina.. I wygląda świetnie (jeszcze katanka left)

Polecam.

Filipek
16-07-2007, 23:24
OMG ludzie !!! Zastanówcie się... Co dają addony ??? NIC ? Oczywiście, że lepiej eq zostawić :] Kiedys nie mieliśmy addonów i źle nie było... Kto by pomyślał kiedyś o czymś takim xD Nie rozumiem ludzi w dzisiejszych czasach :baby:

.Ghandar
17-07-2007, 16:40
jeśli można, to wg mnie najbardziej pasuje hunter outfit. osobiście wolę jednak barbariana, do którego już zbieram potrzebne rzeczy. a tutaj zaczynają się problemy, bo takowy wygląd kosztuje 1.2kk. : ) btw. powodzenia w zbieraniu itemów!

patro100
17-07-2007, 16:54
daj spokój z Addodonami lepiej kup AOL bo padniesz i masz maly problem jak kusza wyleci :D

Tomek18
17-07-2007, 18:58
Addony to kwestia gustu niektórzy twierdzą , że to strata pieniędzy a inni , że to świetna rzecz.... Po co mam kupywać aola ? NApisałem w pozyższym poscie , że zapomnialem go wymienić , czytajcie.....

Liper
17-07-2007, 19:37
Barabarian 1,3kk
Assasin 1,3kk
Summoner1,4kk
wizard 350k
oriental 1,6kk

oriental, poniewaz jest rzadki i ladnie wyglada :o

thoro
17-07-2007, 19:47
Moim zdaniem do palladyna najbardziej pasuje assassin, aczkolwiek ja marze od dawna o full summonerze, po prostu coś pięknego. Stojąc przed depo w summoner cape czujesz sie jak god. Pozrawiam!

OMG ludzie !!! Zastanówcie się... Co dają addony ??? NIC ? Oczywiście, że lepiej eq zostawić :] Kiedys nie mieliśmy addonów i źle nie było... Kto by pomyślał kiedyś o czymś takim xD Nie rozumiem ludzi w dzisiejszych czasach :baby:

Bo dla niektorych tibia to nie tylko liczba przy nicku ...

Knoxy
17-07-2007, 19:49
Sprzedaj arbelasta i crown legsy reszte zostaw z racji tego, ze po update pallki chodza ze spearami to arbelast juz nie jest tak przydatny:) A addon wizardzik:D

Axel172
18-07-2007, 13:18
Według mnie zrób sobie citizen nie jest drogi, a bardzo fajny. Jeżeli Ci się nie podoba to rób summoner :mag: albo hunter :lucznik:

bemo
18-07-2007, 13:52
kup royal spearsy lub rob enchanted spearsy.
sprzedaj arbalesta bo po update jest on malo potrzebny,na pewno na nim zarobisz sporo kaski

PaPut
18-07-2007, 14:29
Skoro arbalest po update jest on malo potrzebny to popyt na niego jest mniejszy. Co do addonów - ten który wg Ciebie wygląda najlepiej, jakbyś nie lubił zielonego, a ktoś powie 'zielony rox' latałbyś w nim?

barca3545
18-07-2007, 21:04
Assasin addon rlz :> B) Zbieraj itemki na niego, dla palka w sam raz.

UNholy90's
19-07-2007, 00:19
W sumie outfity sa fajne ale nie ma poco sprzedawac eq. Jezeli mozesz miec prawie kazdy Outfit (jak to napisales) to moze zrob FULL SHAMANA ? full shaman to dosc zadki outfit. Jak masz fundusze i nie podoba ci sie shaman to moze FULL ORIENTAL ? jezeli tez nie bedzie pasowal do twojego paladina to moze zainwestujesz w Soul Stone jeden addon do Maga? jesli nikt nie sprzedaje tego kamienia i ty tez go nie masz, to moze Full Nobleman (300k- nie wychodzi drogo, w porownaniu do innych a tez jest fajny.). A jezeli zaden z tych ci nie odpowiada to zdobadz np.: Full Huntera(bardzo fajny), Full Summoner(tez fajny), Full Beggara(z 2 addonami jest naprawde ciekawy).
No a jesli to ci nie wystarczy to moze postarasz sie i zrobisz Full Assasina lub Full Pirata(jeden z najlepiej wygladajacych). Mozesz tez zainwestowac w Full Knighta(osobiscie mni sie nie podoba), Full Barbarian(jak kto lubi), Full Citzena(prosty, schludny i z piorkiem :) ) A jezeli nic z tego nie zaspokoilo twojego glodu outfitowego to znak ze musisz wykonac FULL DRUIDA (ale z demon dustami to juz wyrzsza szkola latania B) )

Wybor nalezy do ciebie.;)

Borucao
19-07-2007, 00:25
Ja bym zrobił full Huntera albo full Wizarda. Ja osobiście mam miecz u warriora bo jest fajny i dosyć tani i nie dużo osób go ma :)

dark_solti
19-07-2007, 00:32
Według mnie Zrób Assassina (Outfit) posztuje okolo 300k +\- Fajnie sie Prezentuje i zamiast tego "wyrabanego eq zainwestowac w b robe jakas tarcze Royal "spiry" p legi c helmet bohy i to na długo powinno starczyc (krytykujcie mnie HAHA xd)

Sorcer_Pips
19-07-2007, 00:54
Sprzedaj arbalesta, ja po upie wogóle nie używam kuszy tylko jadę na enchtand spear, ja bym zrobił assasina sobie. Możesz też Norsemana zdobyć bo jest nowy xP

Couranger
19-07-2007, 01:32
ja osobiscie mam full warrior , full wizzard , full barbarian , full assasin , full summoner i jestem bardzo zadowolony ;D a jak mial bym wybierac z moich to najbardziej podoba mi sie barbarian :)

Saurus7
19-07-2007, 01:34
Nie musicie robić Off Topa. Wybrał Summoner Outfit :) Ładny, zgrabny i fine :):)

RookeR
19-07-2007, 03:06
:cup:Ja bym zbieral na Outfilt Huntera, bo do palka pasuje idalnie B)

Ujo
19-07-2007, 09:25
zrób se

assasiana lub huntera ew.pirata

r4mz3s
19-07-2007, 11:57
Full hunter najbardziej pasuje do palka :p ale ja na twoim miejscu bym zostawił eq i zalatwił sobie full citizena :cup:

Tomek18
19-07-2007, 18:55
A jednak plan ulega zmianie B) . Dostałem prawie all składniki do hunter addon więc po co przeplacać.... A Citzen mam zrobiony

nie123
20-07-2007, 00:01
Zrób Assassina wtedy mozesz uzywac przyajmniej tak slyszalem Assassian Star.
A tak po za tym to full Warrior ładnie wygląda ;]

Couranger
20-07-2007, 01:00
A tak po za tym to full Warrior łądnie wygląd ;]

bull shit outfit nic do tego nie ma

1gu5
20-07-2007, 01:20
Barabarian 1,3kk
Assasin 1,3kk
Summoner1,4kk
wizard 350k
oriental 1,6kk

hah fajny ots xF a tak wogole to ja bym barbarian zrobił a nie barabarian barara to ja mogę ze swoją dziewczyną

Astri
20-07-2007, 01:39
a mi sie podoba norseman outfit i zamiezam go zrobic jest tani i ladny wystarczy miec ekipe ;p

Tomek18
20-07-2007, 16:12
Mały chłopczyku z ADHD , tylko ci przeszkadza dodana jedna literka. Rozumiem , że chcesz mi dopiec i czepiać się błędów ortograficznych , rozumiem że dopiero zaczynasz grę , ale za cholerę nie mogę pojąć co chcesz tym osiągnąć?

trzmielu
20-07-2007, 16:33

po przeczytaniu tego zaliczyłem ROTFLa. Nie mam nawet siły żeby to skomentować...

@topic
zrób sobie taki addon jaki najbardziej ci się podoba. Tak jak ktoś napisał wcześniej, "jakbyś nie lubił zielonego, a ktoś powie 'zielony rox' latałbyś w nim?

Borucao
20-07-2007, 16:37
po przeczytaniu tego zaliczyłem ROTFLa. Nie mam nawet siły żeby to skomentować...

@topic
zrób sobie taki addon jaki najbardziej ci się podoba. Tak jak ktoś napisał wcześniej,

Ale skomentowałeś ;*

@topic
Hunter ładny :)
Ale warrior rox

Morganin
28-04-2008, 18:01
Mi najbardziej pasi assassin. Fajny jest też outfit członka bractwa Nightmare Knights lub Brotherhood of Bones. A z tego co wiem to po zrobieniu questa na assassina można kupować assassin stary :p

Oxidosis
28-04-2008, 18:07
LOL masz Arbalest i bez aola latasz GZ rozumu :D
@topic
zostaw takie eq jak masz nie rób zadnego addona ahh i aola kup :)

Fakt, gz rozumu, arbalest jest wart max 100k -.- a chodzi ok 50

Evil-Michas
28-04-2008, 18:48
Full wizard addon Rox zgadzam sie @ xd:baby::baby::baby::baby::baby::baby: http://img329.imageshack.us/img329/1609/evilekvp5.gif

Jarasek9595
28-04-2008, 19:50
zrób full wizarda, rękawiczki huntera, viale do summonera i pustego assassina

Kiełek
28-04-2008, 19:51
Mi najbardziej pasi assassin. Fajny jest też outfit członka bractwa Nightmare Knights lub Brotherhood of Bones. A z tego co wiem to po zrobieniu questa na assassina można kupować assassin stary :p
Archeolog plska

BimBam
30-04-2008, 17:33
Assassin z 1 addonem jest fajny, barbarian full też niezły. Ale to od Ciebie zależy jaki już wybierzesz.

fireksz
29-06-2008, 22:23
Wie
ktoś
może
po
ile
chodzi na danerze i czy trzeba miec jakies qwesty do full wizarda?