Pokaż pełną wersje : Wand of Dragonbreath
Anusiek995
13-07-2007, 13:15
Wand of Dragonbreath - co sądzicie o tej drugiej różdżce dla sorcerera. Według mnie jest to świetna różdżka, ponieważ zadaje duże obrażenia, wszystkim potworom.
Gratz i co dalej?
Jest już na forum temat o rodach i wandach.
Holek080
13-07-2007, 13:44
Wand of Dragonbreath - co sądzicie o tej drugiej różdżce dla sorcerera. Według mnie jest to świetna różdżka, ponieważ zadaje duże obrażenia, wszystkim potworom.
Wywaliłeś z tym że wszystkim i że duże obrażenie zadaje huaha. Pójdź se na draga lub fire devila i go powal z różki na pewno mu dużo nie ubędzie ( raczej nic ). I nie zakładaj bezsensownych tematów. Pzdr
WoDB wedlug mnie jest najlepsza rozga dla sorca. To nia sie bardziej oplaca expic gdy masz summona i nie chcesz miec waste, z nia mozna ladnie loorowac cs-y, guardy, czy inny wolny shit. Niby WoI ma wiekszy dmg, ale spala sporo many i jezeli chcesz wyjsc duzo na plus, to mozesz uzywac tej rozdzki z duzo efektywnoscia...
kEyLoGgEr.
13-07-2007, 22:32
Wywaliłeś z tym że wszystkim i że duże obrażenie zadaje huaha. Pójdź se na draga lub fire devila i go powal z różki na pewno mu dużo nie ubędzie ( raczej nic ). I nie zakładaj bezsensownych tematów. Pzdr
@offtop
Holek - co do twoich skilli - chu****
Holek080
14-07-2007, 13:42
@offtop
Holek - co do twoich skilli - chu****
Mam już wyższe :P 68 dista na 20 lvl więc nie wiem czy chu*
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.