Pokaż pełną wersje : Wstawianie Obrazków - Faq
Ponieważ powstaje wiele tematów więc pisze:
1.Namalować Rysunek i zmienić go na typ Gif,Jpg lub Jpeg
2.Za pomocą strony www.imageshack.us z uploadować plik na serwer(przeglądaj i HOST IT!)
3.Pojawi sie link,skopiuj go!
4.Nowy temat(to chyba potrafisz?:P)i taka ikonka jak piszesz góry na żółtym tle z "znaczkiem"-kliknij na nią
5.Wklei link do okna które ci sie pojawi.
6.Czytaj krytyki Barona i załamuj sie tylko co 5 minut :P
nie chce cie martwić, ale chyba khan, ale nie jestem pewien, wstawił tutorial "od obrazka do posta" więc niestety ten nadaje się do kasacji ;(
aaaaaaa, to sorry nie wiedziałem
Dr.Unknown
12-10-2004, 13:12
nie chce cie martwić, ale chyba khan, ale nie jestem pewien, wstawił tutorial "od obrazka do posta" więc niestety ten nadaje się do kasacji ;(
JAK MOŻESZ MNIE Z KHANEM MYLIĆ(oczywiście chodzi mi że obraząsz jego nie mnie:P), to mój artykuł...
oj, bardzo przepraszam, nie chciałem się pomylić. Tak mi w pamięci się zamotało. Khan ostatnio wstawił wyje*isty artykuł o paińcie, i tak mi się myli :P.
tak na uboczu, czy może ktoś ziomkowi powiedzieć by nie wykorzystywał mojego avatara? Bardzo proszę.
Dr.Unknown
12-10-2004, 14:34
oj, bardzo przepraszam, nie chciałem się pomylić. Tak mi w pamięci się zamotało. Khan ostatnio wstawił wyje*isty artykuł o paińcie, i tak mi się myli :P.
tak na uboczu, czy może ktoś ziomkowi powiedzieć by nie wykorzystywał mojego avatara? Bardzo proszę.
No właśnie taki zamiar miałem Cię powiadomić, że cały czs go nosi(używa?!?!);)
Btw Goku, niedokładny poradnik, ale liczy się chęć pomocy innym(bo chyba dla sławy tego nie zrobiłeś??:D )
ja nie chce zeby to bylo cos extra tylko zeby bylo miej tematów stylu "wypas bron tutaj 158 ataku i 15 defa i dodaje szybkości:Pale dam zdjęcie jak będe umiał :(:("tylko zeby ten temat tu byl
Baron Kaldrick
12-10-2004, 16:23
Temat niech chwile powisi, bo i tak 3/4 naszych "znakomitych", nowo-przychodzacych grafikow nie zaglada do pod-fora artykuly... Ale przykleic nie przykleje, skoro juz jeden taki jest.
6.Czytaj krytyki Barona i załamuj sie tylko co 5 minut
Starajcie sie rysowac ladnie, a nie na odwal sie, i nie wysylajcie kazdej badziewiastej grafiki na forum, a nie bede Was tak ostro krytykowal. Ja naprawde potrafie byc mily...
baron nie jest miły, ani nie jest wredny. Jest brutalnie bezpośredni, i mówi to co widzi. Dla tego nie możecie mieć do niego żadnych pretensji.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.