Pokaż pełną wersje : tibia 8.00 na widnwos vista
Witam was posiadam widnwos viste lecz mam spory problem z tibią.Ponieważ wczasie gry co jakiś czas mam zacięcie i nie moge nic zrobic musze po kilka razy klikać ctrl+alt+deleta to sie potrafi powtarzac co kilka razy w czasie gry nie wiem co mam robic malo co kilka razy przesto nie dedlem.
Bardzo posze o pomoc z tym problemem to jest sprawa żcyia lub śmierci jak tego nIE rozwiąrze to chyba będe musiałą przestać grać w tibie a tego bardzo nie chcę.
Z GóRY DZIęKUJE
Vista wkurza cie to zainstaluj professional ;/:p
vista wkurza ale jest owiele ciekawsza i fajniejsza od xp prosze o pomoc w związku z moim tematem
Duke Dran
14-07-2007, 20:18
Podaj konfigurację sprzętu.
ew zmniejsz framerate w graphic pewnie masz ustawione na maxa.
mój sprzęt to 1gb ramu 3.21 ghz 256 mb karty graficznej
A O CO CHODZI Z TYM framerate w graphic I JAK TO ZMIENIC??
Wykojan test systemu windows i zamieść tu wyniki :)
Czytałem wiele o tym, i uwierz mi dużo osób ma identyczny problem. Poprostu Tibia nie współpracuje z Vistą i tyle
kokosik89
14-07-2007, 22:01
Ja też mam viste i mi działa poprawnie. Mam frametime ustawiony na max. Nigdy nie mialem laga kicka freeza albo zwiechy.
--Cienius--
14-07-2007, 22:05
Mi działa pod vistą poprawnie i jestem z visty zadowolony ;)
Spróbuj odpalić ze zgodnością Windows Xp/może inny jak nie będzie działać.
Jak nie pomoże to format, jak nie pomoże ja ci nie pomogę :)
Wierze, że ci sie uda ;p
Witam was posiadam widnwos viste lecz mam spory problem z tibią.Ponieważ wczasie gry co jakiś czas mam zacięcie i nie moge nic zrobic musze po kilka razy klikać ctrl+alt+deleta to sie potrafi powtarzac co kilka razy w czasie gry nie wiem co mam robic malo co kilka razy przesto nie dedlem.
Bardzo posze o pomoc z tym problemem to jest sprawa żcyia lub śmierci jak tego nIE rozwiąrze to chyba będe musiałą przestać grać w tibie a tego bardzo nie chcę.
Z GóRY DZIęKUJE
Sam mam Viste,i nie mam problemów.Sprawdź czy nie obciążasz za bardzo kompa,jakimiś programami,i jeśli się da to usuń wszelkie zbędne procesy.
WIECIE WISZTKE PROGRAMY ZBEDNE ZAMYKAM ZOSTAWIAM TYLKO ATYWIRUS
A tak apropo do tych co posiadają windows vista jaki macie sprzęt i na jak ocenił go system chyba wiecie ocomi mi chodzi ja mam ocene 2,3
ja mam swierzego laptopa, nic poza orginalnym oprogramowaniem z servisu nie jest zainstalowane ale vista wywala rozne programy (tibie, windows media player czy nawet internet explorera) syfiasty program operacyjny i tyle. moze za jakis czas bedzie update do visty
człowieku sie zastanuw jakie uptade.? :O Windos vista miała wiele uptade prosze o pomc w związku z moim kłopotem.
Uruchamianie w trybie zgodnosci nic nie daje a format mi sie nie oplaca.
Pathfinder
24-07-2007, 00:05
takze pracuje i gram na tym systemie(vista) i zadnych kłopotow nie mam. Być moze to zwykła przerwa w necie. Najlepszym rozwiązaniem będzie jak zainstalujesz xp i sprawdzisz czy tak sie dzieje. Według mnie to nie wina systemu lecz internetu. No chyba że komp słaby, ale pisałeś coś, ze tak dzieje sie raz na jakiś czas. Więc sprawdz neta:)
ok dzienkuje wysztkim za pomoc okazało sie że mam przestażałe sterownik ido karty graficznej teraz jest wszytko ok!
Temat uważam za zamknięty.:];)
ok dzienkuje wysztkim za pomoc okazało sie że mam przestażałe sterownik ido karty graficznej teraz jest wszytko ok!
Temat uważam za zamknięty.:];)
tez mam taki problem i niewiem co robic , czy moglby mi ktos pomoc
Kowal mam ten sam problem :/ jak gram na open GL to sie tak nie dzieje a na DX9 mam to dosc czesto ... komp : Amd Sempron 3000+,1 giga ramu DDR2,Geforce 7300 GT // Sprubuje znalesc nowsze sterowniki do karty...moze to cos pomoze :) Pozdro
PS.Moja ocena to 3.2 ;] Kowal ty podales 2.3 ... oznacza to ze masz slabszego kompa nie wiem jak Ci dziala na 2.3 xD
ArcHammer
05-08-2007, 13:53
mialem viste 2 dni i zmienilem na xp leprzy ale vista mi szybciej chodzila
Ampowski
05-08-2007, 15:14
Miałem ten sam problem, poskładałem komputer w sklepie i okazało sie że do karty graficznej sterowniki dostałem pod system XP, znalazłem w necie sterowniki pod Viste i wszystko ładnie pięknie. Pozdrawiam
@up
Tak samo, miałem sterowniki do XP, Ci co mają ten problem niech znajdąsobie sterowniki pod Viste na stronie www.vista.pl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.