Pokaż pełną wersje : Elf Fortess 30Knight
OldSlayer
13-07-2007, 20:02
Witam w związku z tym że zbieram Heaven Blossom's a nikt nie chce tego sprzedać postanowiłem wybrać sie na tzw. E-F w ich poszukiwaniu.
Mam kilka pytań:
1) Czy dam tam rade 30Knightem skille 65/64 na Pacc'u
2) Ile zabrać uh/manasów
Proszę o jakąś mapę respawnu elfów na fortecy ponieważ idę tam pierwszy raz.
Proszę tez o szybkie odpowiedzi z waszej strony.
Pozdro OldSlayer
Edit
Wiem że mogę lepiej expić ale chciałbym lootnąć trochę kwiatków chociaż z 5
Elf padnie na hita, scout na 2-4 ;) Arca~ nie radze odwiedzać bo ma obstawe i ogólnie waste na nim. Weź na 2 godz. 1bp uhów i baga manasów .
Mam nadzieje że pomogłem
Z poważaniem Lulf
1. Tak.
2. Zależy na jak długo się wybierasz.
1. Dasz rade ale po co?? Jak masz pacc to duzo szybciej wyepisz sie gdzie indziej. wybij 35 lvl na zolwiach, doskiluj sie do 70/70 i idz na barbarzyncow <na maly camp>
2. Jesli koniecznie chcesz tam isc to wez bp manaskow i tak prawie nie bedziesz musial sie leczyc, chyba ze zachaczysz o arcanisty...
Gatho Gokhinin
14-07-2007, 00:25
Żeby lootnąć te blossomy możesz i bić zwykłe elfy, ale zaraz po wejściu na EF są respy i zwykłych elfów i scoutów. Na 30lv wg mnie masz za mało hp aby efektywnie tam expić lub zbierać te blossomy. Jest jeden resp który będzie ok- pod ziemią przy bramie są same elfy i w jednej jaskini kilka cyców + 1 scout. Tam raczej nic Ci nie grozi ale chyba szybko może się znudzić bicie samych elfów ;P
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=138922
dokladnie opisane respy w EF oprocz paru miejsc w ktore i tak nie oplaca ci sie zapuszczac.
co do expienia polecam robienie tego po 35-40 levelu ze wzgledu na nieco wieksza szybkosc biegania. Levele powinny wpadac szybko, ale z jakiegos powodu bylo mi tam koszmarnie nudno.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.