PDA

Pokaż pełną wersje : Legendy Aldory!

Hero69
13-07-2007, 23:12
Jest taki temat o legendach Furory to może coś o legendach Aldory ;d.

Master Szocik
13-07-2007, 23:26
A dlaczego mnie tu niema?:>

eVo
13-07-2007, 23:30
wybrałem inny ponieważ widzę że brakuje tutaj mevara jak i seth-drone i paru inny graczy którzy walczyli przeciwko BW :)... wiem nie grasz od początku aldory to po co zakładasz taki temat?;>

Fejkowiec
13-07-2007, 23:32
Masakrowiec, nie gram na Aldorze, ale znam jego name wczesniej niz innych poznalem. W dodatku pamietam jakas jego akcje jak zabil kolesia na UE, co go zaczal atakowac i tak go zapamietałem xDDD

Meteon!
14-07-2007, 00:07
Kiper~

//Metek.

Pan Kracy
14-07-2007, 00:47
lol zapomniałeś o największych legendach ... gdzie tam Kiperlana? Mevar ale jest Nemtor to spoko były jeszcze del'nabo itp. dużo osób nie potrzebnych jest a potrzebnych brakuje...

np. po ch*j tam Roshar? jak to sprzedany char... i jeden z największych debili świata albo czym zasłużył sobie Sir Native? skillami? widziałem teraz jest jakiś 58+ek co ma skille bliskie 100 na aldorze :P albo Brainn ten tam po co? lub Shael? Wizak? Ron?

Myślę, że największymi legendami są Kiperlana, Mevar[Nemtor], Eli, Masakrowiec i inne gwiazdy, których nie pamiętam liczą się ludzie którzy walczą od początku serva a nie którzy kupili chara i zbanowali pod dp carlin... waląc UE.

ELO.

Fujineq
14-07-2007, 00:58
JA głosuję na:
- Friiko Pall
- Gloomy Chooper
- Masakrowiec
Na koniec nieustraszona Kiperlana :)
A czy możecie powiedzieć co się stało z jej acc?
Widziałem filmy z jej udziałem. Dla mnie Legendą jest gilide: Anima i Siejnik.
Siejniki ciężko walczyły z (najpierw z Cursed, a potem z Corrupt). Takie nuubki a miały fragi. Gitez

Hail KoD //<v>\\

Master Szocik
14-07-2007, 02:03
lol zapomniałeś o największych legendach ... gdzie tam Kiperlana? Mevar ale jest Nemtor to spoko były jeszcze del'nabo itp. dużo osób nie potrzebnych jest a potrzebnych brakuje...

np. po ch*j tam Roshar? jak to sprzedany char... i jeden z największych debili świata albo czym zasłużył sobie Sir Native? skillami? widziałem teraz jest jakiś 58+ek co ma skille bliskie 100 na aldorze :P albo Brainn ten tam po co? lub Shael? Wizak? Ron?

Myślę, że największymi legendami są Kiperlana, Mevar[Nemtor], Eli, Masakrowiec i inne gwiazdy, których nie pamiętam liczą się ludzie którzy walczą od początku serva a nie którzy kupili chara i zbanowali pod dp carlin... waląc UE.

ELO.

Zgadzam się z tym panem :P

BingooCola
14-07-2007, 02:15
Kiper~

//Metek.
Jednym sie z tobą zgadzadzm ;)

Kiperlana ;]

edit:

ho ho bym zapomnial o Royal Mazio :) lub Don Mlaskanoo

Raymort
14-07-2007, 02:29
A dlaczego nie ma Mevara?

Pewnie nawet nie wiesz kto to jest.

Xallin
14-07-2007, 10:27
#Pan Kracy
Zgadzam się z Tobą :)
-Mevar
-Wojowniczy Pall
-Eli S~

Berbatov
14-07-2007, 10:46
Noo Mevar to była legenda, prawdziwa legenda. Postać nie była online około roku a i tak była najlepsza w distance fighting. Gdyby nie delate, może nadal by był liderem tej kategori ;] .
W ankiecie jeszcze nie ma kilku ludzi których napewno pamiętają starsi gracze z Aldory,są to wszyscy Del'Impro. Chyba największy level mieli Adrayen Del'Impro i Mefi Del'Impro. Niestety hacki,rooki zmieniły ten stan rzeczy ;/ .
Szkoda że w ankiecie nie ma Aldruhna i Paranoika,ale wszystkich ciężko umieścić.
Ps.
Zagłosowałem na inni,czyli ci którzy wimieniłem wyżej. ^^

eVo
14-07-2007, 11:12
Chyba największy level mieli Adrayen Del'Impro i Mefi Del'Impro. Niestety hacki,rooki zmieniły ten stan rzeczy ;/ .

widzę że jesteś elo el0 Adrayen nie dostał hacka.. tylko Bana i delet chara-,- więc jak nie wiesz na 100% to się nie wypowiadaj ok?;>

Pan Kracy
14-07-2007, 11:30
Na koniec nieustraszona Kiperlana :)
A czy możecie powiedzieć co się stało z jej acc?

A więc tak :D z tego co mi wiadomo po zabiciu go przez Masakrowca Nemtora Wojowniczego Palla potem troche nie grał, potem mu sie już znudzilo i zrookował chara. Aktualnie jest to Sliccery z morgany. Jak tak bardzo Ci zależy to możesz z nim pogadać hehe.

A dlaczego nie ma Mevara?

Może nie ma Mevara dlatego, że jest Nemtor? a to był jego char? hehe ale co nie zmienia faktu, że powinien być dodany do listy.

Teraz trochę legend:
-Yulop Del'Nabo, Masakrowiec, Nemtor, Eli Stormstiker, Mevar, Kiperlana, Wojowniczy Pall, Wilaggio, są to osoby które najbardziej zapamiętałem :D

Ojciec Dyrektor
14-07-2007, 12:00
Witam

no no dobry temat ...

Teraz trochę legend:
-Yulop Del'Nabo, Masakrowiec, Nemtor, Eli Stormstiker, Mevar, Kiperlana, Wojowniczy Pall, Wilaggio, są to osoby które najbardziej zapamiętałem

Tu się zgadzam .... Czym się zasłużył albo jaki jest powód zamieszczania na tej liście:

Barinn ?
Ron montegro ?
Sir Native ?
Roshar ?
Shael Elvenwood ? - sprzedane konto 45487310154098 razy ....

a tak wogulę to ja sobie wypraszam ??????????????????? Ald będę wredny :P CZEMU NIE MA ALDRUHNA NAJWIEKSZEJ LEGENDY ALDORY :D:D:D ??
... no i mnie xD

Ancient900
14-07-2007, 15:12
Eli Stormstriker, Paranoik i ww o/
to tyle ;d

i ja ofc:p

Vinares
14-07-2007, 15:26
Herodes Von Dracula
Wojowniczy Pall
Kiperlana
Pizuka
Masakrowiec

WiErT@rK@_Ud@RoVa
15-07-2007, 14:01
Kiperlana

Gracze , którzy grali na początku Aldory napewno wiedzą kim on był. Może za dobrze na servie nie zasłynął ale był dobry.

Po Kiperlanie , Masakrowiec (stary owner oczywiście).

Neaniver
15-07-2007, 14:15
@Vagraav
Ciebie nie ma, bo po co... Jaka z Ciebie legenda Aldory?

(tak, wiem, nie mówiłeś tego poważnie, ale nie mogłem się nie dojebać :P)

JHolger
15-07-2007, 15:33
Legenda (łac. legenda - 'opis żywota bądź wydarzenia')... Powinno odnosic sie do osob ktorych juz nie ma na Aldorze.

Dla mnie to napewno z poczatkow w kazo to:

Herodes/Ulath Von Dracula to napewno, Kiperlana raczje tez, no i Mevar.

Puwizol, Kirvana, Varana(nie pamietam jak to sie dokladnie pisalo), pamieta ktos te osoby ? xD

!! Bukiet !! A KTO PAMIETA TEGO PANA xD ?

Sporo jest legend, z tych co sa tu wymienione jest ciezko wybrac kogokolwiek.

Dla mnie legendami na aldorze sa: Lootownica, Motyl pogromca bobrow, Bukiet, Ron Montegro, Keisuk Cichy oraz Yoshumitru [chodzi tu o ownera z rzeszowa, tego co gral do ~110, no i Nersona :) tego co go zrobil], szacun dla goscia co sie zwał Umyj row... ech... to byly czasy...

Rethfing on Aldora
15-07-2007, 15:44
a tak wogulę to ja sobie wypraszam ??????????????????? Ald będę wredny :P CZEMU NIE MA ALDRUHNA NAJWIEKSZEJ LEGENDY ALDORY :D:D:D ??
... no i mnie xD

Hahaha, pwnz0r xD

A czemu nie ma Rethfing'a? Zaczynał grać jak Mevar był jeszcze między low a mid-lvl :P

Natah
15-07-2007, 20:53
Na początek nie wiem co tam na tej liście robi taki brainn albo ron ale jebać już ich.
Legendy które sobie zasłużyły na takie miano to np.Nemtor/mevar-niczym gwiazdor,Kiperlana to był gracz kiedyś mnie zajebał nawet wtedy kiedy go jebał masakrowicz i nemtor to sie trzymał chłopak do końca uh ;p,von dracule byli niezastąpieni też a najbardziej Herodes Von Dracula,Ulath Von Dracula,niezapomnijmy jeszcze o messiahu head reaperze.;]

Fujineq
16-07-2007, 14:50
A może mi ktoś powiedzieć jaki lv. i dista miał Mevar???

A i ktoś przypomni czasy Black Window i Sacrifice???

Midarth
16-07-2007, 21:29
A może mi ktoś powiedzieć jaki lv. i dista miał Mevar???

A i ktoś przypomni czasy Black Window i Sacrifice???

http://www.pskonejott.com/movies_index.php

Tam masz do ściągnięcia "BlackWidowsFinalVersion War Compilation", warto.

viper555
17-07-2007, 00:29
lol ta ankieta to jakies nieporozumienie powinno sie ja zmienić
JA zacząłem gre na aldorze chyba 14 lutego 2005 a w lutym Mevar dostał delete więc dużo niemoge powiedziec na jego temat ale jednak znam go z opowiadan pozatym wiadomo ze teraz to jest nemtor wiec dla mnie legendy Aldory to ...

Eli stormstriker
Mevar/Nemtor
Kiperlana
Herodes von dracula
Ulath von dracula
Wojowniczy pall
Wilaggio
Seth-Drone czy jak on tam mial xD
Royal Mazio i Don mlaskanoo moze taka mała legenda ale jednak
Ron Montegro - chyba jeden z niewielu ktorzy sa w top 20 serwa a nie zostal zrobiony po upie z rozdzkami byl jeszcze kiedys chyba liderem sacrefice

i to chyba jest all ktorzy powinni być w ankiecie o reszcie zasłuzonych nie slyszalem albo zapomnialem

Fujineq
17-07-2007, 12:17
ThX za filmik.
Mi się wydaje ,że legendą może być Fett Carter i cała rodzinka Carterów.

A i co się stało potem z Fettem? Bo jak patrzyłem to nie ma zbyt wysokiego lv...
A i co było z rodzinką von Dracula???

offtop:
Jaki lv. na filmiku miał Nemtor??? Czy to był od początku char Wojtka (Mevara)???

morthifer
17-07-2007, 13:07
Jaki lv. na filmiku miał Nemtor??? Czy to był od początku char Wojtka (Mevara)???

jezeli chodzi ci o ten wmv to cos kolo 50-60

z tego co pamietam to mevar dostal bana za sharing, a kiedy ten sie skonczyl dostal kolejnego za trading

Evil Maul
17-07-2007, 14:50
Dla mnie legenda Aldory sa : Mevar i Kiper oraz Mizzrym Cichy :p a dlaczego ? Trzeba byc kozak zeby do 100 lv rotwormy orac i to bez bota :D

Neaniver
17-07-2007, 19:12
I wywalac 30 sorków, którzy zbierali jedzenie :D

TibiaToDno
17-07-2007, 23:26
Kiperlana ,Mevar ,Wilaggio to jest podium według mnie :S

A tuż za ,umieściłbym Cannabi Lolo ,który zawsze pociskał w tym swoim zielonym kubraczku ... :D

elmo_us
18-07-2007, 17:56
Roshar
Sir Native
Eli Stormstriker
Shael Elvenwood
Masakrowiec
Nemtor
Maly wizak
Brainn
Ron Montegro
Inny(w poście napisać kto)

Nie no szczerze, wiekszosc z nich na tej liscie to jakas pomylka, nawet jezeli sa to moi przyjaciele, bo niby co brainn ma tu do roboty?

Na liscie powinni byc Nemtor Masakrowiec(1owner) Kiperlana Ambralith(sp?) Willagio. Krotko gram na servie wiec wiecej sie nie powinienem wypowiadac. Ale najbardziej mnie dziwi co na tej liscie robi Brainn...

PS. Nie glosujcie na nemtora tylko dlatego ze ma najwyzszy lvl na Aldorze to jakas bzdura...

Makaveli Tha Don
18-07-2007, 20:11
PS. Nie glosujcie na nemtora tylko dlatego ze ma najwyzszy lvl na Aldorze to jakas bzdura...

Ty za to mowisz to tylko dlatego, ze jest twoim wrogiem...-.-

Niby dlaczego Kiperlana...? Bo zabijala lvle o wiele nizsze od niej? Czy moze dlatego, ze ro*jeb*li ja w trzy dupy "Nemtor i spółka"

Nemtor i Masakrowiec to jedyne osoby z tej listy ktore zasluguja na szacunek... Poniewaz to oni ksztaltowali losy dzisiejszej Aldory. Gdyby nie oni, to pewnie do dzis Aldora bylaby "pod okupacja szwedow".

eVo
18-07-2007, 20:15
Nemtor i Masakrowiec to jedyne osoby z tej listy ktore zasluguja na szacunek... Poniewaz to oni ksztaltowali losy dzisiejszej Aldory. Gdyby nie oni, to pewnie do dzis Aldora bylaby "pod okupacja szwedow".

z nemtorem to się nie zgodzę ale myślę ze o masakrowca to chodzi Ci o 1-ownera?

Meteon!
18-07-2007, 20:49

Rotfl.
Niby dlaczego Kiperlana...? Bo zabijala lvle o wiele nizsze od niej? Czy moze dlatego, ze ro*jeb*li ja w trzy dupy "Nemtor i spółka"

Tak wlasnie dlatego.

No to wyksztaltowali zajebiscie terazniejsza Aldore, jak nie masz u nich plecow, to masz limit.
Ze Szwedem sie mozna dogadac, bo tam nie ma cwiercmozgich zakompleksialych dzieci, takich jak polowa CO.

//Metek.

Majkell
19-07-2007, 10:23

Lol... To mnie dobiłeś :] Nemtor jest legendą aldory i zawsze nią będzie no i masakrowiec oczywiscie

Natah
19-07-2007, 10:55

Po 1 chłopcze ile ty grałeś na tym servie żeby tak się wypowiadać a po 2 Kiperlana to espaniol a nie swe i większość tych co rządzili za kiperlany na servie to byli Holendrzy.

Makolo
19-07-2007, 11:05
Nie no teraz jak to przeczytalem to myślałem ze umre:D Za co willagio mial by być legenda Aldory ? I który wilaggio , Jak tam co tydzien gral ktos inny i zawsze bylo po kilku ownerow.

Ja uwazam , że legenda Aldory jest
Herodes von dracula.

Nemtor

Masakrowiec

Adranaye Del'impro

/Your Anubis.

WiErT@rK@_Ud@RoVa
19-07-2007, 13:01

Po prostu own3D :D Człowieku nie odzywaj się wogóle bo się pogrążasz. "Bo zabijala" - uważasz że Kiperlana był kobietą?? No to gratulacje. Ile grasz na Aldorze ?? Pół roku , rok?? A może wogóle ??:D

Wyjdź w ciszy i zamknij za sobą drzwi ;)

Meteon!
19-07-2007, 18:00
Nie no teraz jak to przeczytalem to myślałem ze umre:D Za co willagio mial by być legenda Aldory ? I który wilaggio , Jak tam co tydzien gral ktos inny i zawsze bylo po kilku ownerow.

Haha true ! Zreszta jak polowa bdg.

//Metek.

rananel
19-07-2007, 18:09
eaverial i medyk...ktoś jeszcze ich pamięta?

Warrior123
19-07-2007, 18:18
Moim zdaniem to Eli Stormstriker jest legenda

Ancient900
19-07-2007, 19:45
. Poniewaz to oni ksztaltowali losy dzisiejszej Aldory. Gdyby nie oni, to pewnie do dzis Aldora bylaby "pod okupacja szwedow".

Po 1. nie Szwedów, a po 2. na dzień dzisiejszy bez kumpli 100+ na tym servie to jesteś nikim, a PA jest na porządku dziennym-.-
Człowieku, ty się ośmieszasz!

Makaveli Tha Don
20-07-2007, 01:02
Taaaaaaak CO, to PA... No i co z tego? Pro u Royal Robika kosztowalo bodajze 15k? A jezeli sie z nimi dogadales i poznales ekipe to nie miales z nimi problemow. Ja jestem rl Aldruhna, wiec nudzilo mi sie na tym servie, bo co to za frajda, gdy podchodzisz sobie swoim 45MS do 70lvl+ i mowisz pay boh or hunted, a on poslusznie placi, bo nie chce zaliczyc deda... Teraz zaczalem grac na Iridii i tam to jest dopeiro sieka-.-, SWE rzadza i kazdy Polak placi za to, ze jest Polakiem i kazdy ma limit lvla... Uwierzcie mi- lepsi Polskscy PA, niz Szwedzcy pa, bo pokazcie mi chociaz jednego szweda ktory placil na aldorce za to, ze jest swe i mial limit lvla!!

eVo
20-07-2007, 11:37
Lol... To mnie dobiłeś :] Nemtor jest legendą aldory i zawsze nią będzie

nemtor? jest legendą ale TERAŹNIEJSZEJ aldory a nie sprzed 2 lat czy ile ten serwer ma...

po za tym gdy czytam te wasze posty to wydaje mi się ze połowa co tutaj sie wypowiada gra na aldorze może z rok nie więcej.... wiec może zamiast wypowiadać sie na temat legendy aldory sprzed kilku lat sprawdźcie kto jest prawdziwa legendą -,- mogę wymienić paru ludzi ale to i tak nie będą wszyscy...

Kiperlana
Mevar/(póżniejszy nemtor)
Masakrowiec(1 owner)
Wojowniczy Pall
Rodzinka von Dracula
paru ludzi z del'impro (Ci co grali na poczatku serwa)
Wilaggio
Seth-Drone(pamięta go ktoś jeszcze?)
Eli Stormstriker

więcej ludzi nie pamiętam za wszystkich serdecznie żałuję (xD!)

@edit dobra inaczej legenda aldory sa wszyscy ludzie z ppg i bw!

Natah
20-07-2007, 19:03
Taaaaaaak CO, to PA... No i co z tego? Pro u Royal Robika kosztowalo bodajze 15k? A jezeli sie z nimi dogadales i poznales ekipe to nie miales z nimi problemow. Ja jestem rl Aldruhna, wiec nudzilo mi sie na tym servie, bo co to za frajda, gdy podchodzisz sobie swoim 45MS do 70lvl+ i mowisz pay boh or hunted, a on poslusznie placi, bo nie chce zaliczyc deda... Teraz zaczalem grac na Iridii i tam to jest dopeiro sieka-.-, SWE rzadza i kazdy Polak placi za to, ze jest Polakiem i kazdy ma limit lvla... Uwierzcie mi- lepsi Polskscy PA, niz Szwedzcy pa, bo pokazcie mi chociaz jednego szweda ktory placil na aldorce za to, ze jest swe i mial limit lvla!!

Chłopie jak już mówił jeden z przedmówców to wyjdź w ciszy i zamknij za sobą drzwi.Na aldorze nigdy nie rządzili szwedzi tylko mieszanka niderlandczyków z espaniolem tak na iridi rządzą swe i ustawiają reguły na servie bo przez ponad rok zdobywali server i musieli sobie wynagrodzić z tym że w Arcanium znajdziesz też holendrów niemców oraz kilku polaków.

Meteon!
20-07-2007, 20:42
Chłopie jak już mówił jeden z przedmówców to wyjdź w ciszy i zamknij za sobą drzwi.Na aldorze nigdy nie rządzili szwedzi tylko mieszanka niderlandczyków z espaniolem tak na iridi rządzą swe i ustawiają reguły na servie bo przez ponad rok zdobywali server i musieli sobie wynagrodzić z tym że w Arcanium znajdziesz też holendrów niemców oraz kilku polaków.

Polakow juz nie.

//Metek.

roXen
20-07-2007, 22:19
lol, widze ze koles gra na aldorze jakies pol roku i mysli ze jest kozakiem. Gdzie Herodes, Kiperlana, Yulop, Mevar? Gdzie seth, wilaggio? n/c

Ancient900
21-07-2007, 14:14

Tak tylko że tam będąc Szwedem nie będziesz miał hunta za nic, a tutaj będąc Polakiem czemu nie?

Makaveli Tha Don
22-07-2007, 17:40
Teraz raczej nic ci nie zrobia, bo maja wojne:p No chyba, ze pogadaja z jakims kumplem:D

BingooCola
22-07-2007, 23:29
Ortografia :*

Meteon!
23-07-2007, 17:08
@up.

Taki krzyzyk w prawym gornym rogu ekranu ;*

//Metek.

ceglaw
24-07-2007, 13:15
hehe napewno jesli chodzi o legendy to Eli Stormstriker, Kiperlana i Mevar;
jak byla pierwsza wojna z BW to jeszcze noobkiem bylem ale pamietam ze podziwialem jak Masak~ z Nemtorem siekali :)

edit: czemu mnie nie ma :<

Natah
24-07-2007, 17:47
@up.

Taki krzyzyk w prawym gornym rogu ekranu ;*

//Metek.

Nadal polak jest w arc.

Meteon!
25-07-2007, 17:30
Nadal polak jest w arc.

To napisz kto.

//Metek.

Fujineq
26-07-2007, 22:07
Dla mnie legendą jest: Victoris, jedyny high lv. , którego solo ubił 20 lv....
Ma delete chara. Papa Noobie :*:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: :evul::evul:

Ricalone
26-07-2007, 22:50
na bydgoskich kapuściskach każdy miał passy do wilaggio prawie ;d

@topic
Oloaik Cichy (jako pierwszy 100 dystans ;])

Kafil
27-07-2007, 05:23
Best legenda bedzie OFC,Mevar.
Ale mimo iż nie ma go w ankiecie to stawiam na 2 legende ALdory czyli Kiperlana ( obecnie MALY WIZAK) ^^"

kl0su
27-07-2007, 08:37
stawiam na 2 legende ALdory czyli Kiperlana ( obecnie MALY WIZAK) ^^"

Wez człowieku przestań pisać Kiperlana Małym wizakiem....

elmo_us
27-07-2007, 13:58
Ale mimo iż nie ma go w ankiecie to stawiam na 2 legende ALdory czyli Kiperlana ( obecnie MALY WIZAK) ^^"

Lol, masz niezle pojecie o Aldorze.

Maly Wizak jest polakiem a Kiperlana Hiszpanem. Kiperlana gra teraz charem Sliccery"

WiErT@rK@_Ud@RoVa
27-07-2007, 20:57

Kolejny wszystkowiedzący pan mr.mastahfromisara , który myśli że Mały Wizak to Kiperlana. Ciekawa teoria długo sprawiło ci myślenie nad nią?? Na tym forum można się naprawdę nieźle ubawic :D

D Vampire Hunter
27-07-2007, 21:32
hmm co do wilaggia.. w bydgoszczy (kapy i nie tylko) w pizde osob mialo pasy do niego wiec narawde nie rozumiem czemu oceniacie nas (was,ich,tamtych etc) za legende ;D heh

moje typy to
masa ,
nemtor/mevar
BB -zasluzyl sobie chociaz malo robil ;p
cala familja ~von dracula
nie wiem czy pamietacie slynna grupke ktoa troche przesadzila ;/ :
Royal Mazio
Don Mlaskanoo
ichakcjie misie strasznie podobaly.. ale jak przyszla pora na mnie to sie wqrwilem xD reipekt dla nich

Master Szocik
28-07-2007, 00:46

Jak masz pierdolić aby pierdolić to nie pierdol i wyjdź :)

Sorry za bluzgi :P

Modus
28-07-2007, 17:53

Sorry jaki z Ciebie boss, znudzilo Ci sie podchodzenie i wyciaganie boh'ów z ludzi ... no no ..., serio byles kozakiem na aldora, moze uważasz sie tez za legende ?

Jestem przekonany, ze wiekszosc ludzi ktorzy pisza np. "moim zdaniem legenda to kiperlana", pisza tak tylko dlatego ze pisze tak wiekszosc albo uslyszeli z opowiadan kolegow jaki to byl kozak ... Na miano legendy powinna zaslugiwac osoba, ktora cos zmienila w histori servera, cos dala od siebie, zostawila po sobie jakis slad ...

Natah
28-07-2007, 20:43
Modus mądrze piszesz ale co do kiperlany to rozumiem czemu dużo ludzi pisze ponieważ niektórzy co jeszcze kiedyś grali na aldorze mieli od niego niezłą jazde i wtedy nie spadały ceny itemów dlatego jest pewną legendą ale jest też pełno wannabe którzy zaczeli gre w tibie z 2 lata temu i myślą że są prawdziwymi kozakami bo znali kiperlane.
btw. mam fraga z ciebie z zeszłego test serva.

Modus
29-07-2007, 00:28
Nie mowilem ze wszyscy ale ze wiekszosc :)

PS: Mowisz o tej akcji co mnie trapneliscie w kanionie kazzo :P? Jak tak to gratuluje pomyslu na akcje bo niezla byla :P

Natah
29-07-2007, 10:50
Nie ta akcja była jak sie idzie do carlin ale powiem że sie i tak ładnie trzymałeś:p
http://img520.imageshack.us/img520/8987/fragzp7.jpg
tutaj ss.

Oleslav
30-07-2007, 13:32
Mam do was kilka pytan.Na poczatek,nie ejstem ani w CO ani w Em.Pytania dotycza tej wojny z BlackWidows - mianowice przeciw komu walczyla wtedy ta rodzina von dracula,willy stonesoul,kiperlana,yulop del'nabo.Drugie - czy oni byli w tym BW (wczesniej wymienieni).Jeste po prostu ciekawy - bede bardzo wdzieczny za informacje.
Pozdrawiam.

Inz
07-08-2007, 14:46
@2up
No ladnie sie trzymal...ja padlem przed nim tylko bardziej << od Shashry ;d a gdzies << /\ cala Vision ;p

Do do legend to Masak/Mevar/Kiperlana

//Ep

Szyxer
15-09-2007, 20:56
Only Nemtor ;D

/\/\ienki
16-09-2007, 03:26
Legenda to ktoś kto juz odszedł i nie wróci wiec nie. Na aldorze są takie osoby, na pewno bezapelacyjnie Mevar, ale także Kiperlana, który trochę namieszał.
Buwufape(pierwszy 100 level knight polak, ja bylem 2 dzien pozniej :P), Adrayen Del'Impro(udzielał się zawsze w wojnach, czołówka oldschool aldory)

Padło pytanie na temat wojny z BW. Otoz wszystko zaczalo sie kiedy BW postanowilo huntowac Masakrowca, ktory jednak wraz z kilkoma przyjaciolmi stworzyl gildie Powerpuff girls i dal rade pokonac cale BW. Wojna wydawala sie wygrana przez pewnien czas BW nic nie robilo az nagle zebralo sily i postanowilo dalej walczyc gdy Mevar oraz Masakrowiec dostali bana. Sixth Sense poczatkowo probowalo podjac walke, ale niestety BW bylo lepiej zorganizowane.
Czlonkowie Sixth Sense przeszli do Sacrifice. Po miesiacu pz campingu i sneak atakow Masakrowiec zostal od banowany i po paru dniach zostal zawarty rozejm. Po wojnie zostalo utworzone Eternal March.
Po niespelna 2-3 miesiacach Kiperlana zostala zabita przez Masaka, Nemtora i Gerrela co wywolalo kolejna odslone wojny gdzie BW bylo w sojuszu z Krishna. Tym razem to byla juz tylko formalnosc i BW musialo sie pozegnac z serwrem.

Pawlik.
16-09-2007, 10:07
Royal Mazio
Don Mlaskanoo
Kiperlana

Wg. mnie to są legendy

JHolger
16-09-2007, 12:21
Legenda to ktoś kto juz odszedł i nie wróci wiec nie. Na aldorze są takie osoby, na pewno bezapelacyjnie Mevar, ale także Kiperlana, który trochę namieszał.
Buwufape(pierwszy 100 level knight polak, ja bylem 2 dzien pozniej :P), Adrayen Del'Impro(udzielał się zawsze w wojnach, czołówka oldschool aldory)

Padło pytanie na temat wojny z BW. Otoz wszystko zaczalo sie kiedy BW postanowilo huntowac Masakrowca, ktory jednak wraz z kilkoma przyjaciolmi stworzyl gildie Powerpuff girls i dal rade pokonac cale BW. Wojna wydawala sie wygrana przez pewnien czas BW nic nie robilo az nagle zebralo sily i postanowilo dalej walczyc gdy Mevar oraz Masakrowiec dostali bana. Sixth Sense poczatkowo probowalo podjac walke, ale niestety BW bylo lepiej zorganizowane.
Czlonkowie Sixth Sense przeszli do Sacrifice. Po miesiacu pz campingu i sneak atakow Masakrowiec zostal od banowany i po paru dniach zostal zawarty rozejm. Po wojnie zostalo utworzone Eternal March.
Po niespelna 2-3 miesiacach Kiperlana zostala zabita przez Masaka, Nemtora i Gerrela co wywolalo kolejna odslone wojny gdzie BW bylo w sojuszu z Krishna. Tym razem to byla juz tylko formalnosc i BW musialo sie pozegnac z serwrem.

A pamietasz nudne wieczory na lurowaniu gsów pod db? jak to z lootownica sie scigales w lurowaniu ^^

/\/\ienki
16-09-2007, 16:27
nie tylko gsy sie lurowalo ale tez i dl'e a loot z ludzi byl lepszy niz z samych dl'i :D

Master Szocik
16-09-2007, 20:12
Oj.
Nie ładnie, nie ładnie źli chłopcy ^^.

Niestety już nie wrócą tamte czasy :(

JHolger
16-09-2007, 23:12
nie tylko gsy sie lurowalo ale tez i dl'e a loot z ludzi byl lepszy niz z samych dl'i :D

Albo lurowanie Hunterow na poczte ^^

Neaniver
18-09-2007, 11:33
Ach, Hoolgerr, jego zarciki i mikrofon <3

/\/\ienki
19-09-2007, 20:06
co tam kaz?

Bombardier
19-09-2007, 22:12
Mevar, Mevar i jeszcze raz Mevar. Nikdy osobiscie znim nie rozmawiałem ale jego okres swietnosci gdy jeszcze nie miał 100lvl przypada na moje poczatki gry w tibie wiec bardzo sie "podniecałem " ( nie zrozumiec zle :P ) jak widzialem go z PIERWSZYM 100lvl na aldorze!! BRAVO I POZDRO DLA ZECIKA

Nie wiem czy kiper to legenda... ponoc sprzedal postac...

/\/\ienki
20-09-2007, 16:12
Mevar, Mevar i jeszcze raz Mevar. Nikdy osobiscie znim nie rozmawiałem ale jego okres swietnosci gdy jeszcze nie miał 100lvl przypada na moje poczatki gry w tibie wiec bardzo sie "podniecałem " ( nie zrozumiec zle :P ) jak widzialem go z PIERWSZYM 100lvl na aldorze!! BRAVO I POZDRO DLA ZECIKA

Nie wiem czy kiper to legenda... ponoc sprzedal postac...

Bzdury piszesz Mevar nie byl pierwsza osoba z levelem 100 na aldorze.

Bombardier
20-09-2007, 21:08
Bzdury piszesz Mevar nie byl pierwsza osoba z levelem 100 na aldorze.

a wiec kto? pamietam ze gracz Youlop Spastic (czy jakos tak ) mial 90-95 i wtedy mevar podgonil do 100 i byl pierwszy (tak mi sie zdaje ) moze niech ona sam sie wypowie ;p

Master Szocik
20-09-2007, 21:26
Pan Reklama jest legendą ...

Bombardier
20-09-2007, 22:56
Pan Reklama jest legendą ...

hehe wszędzie go pełno ^^

/\/\ienki
21-09-2007, 00:06
Yulop Spastic (Yulop Del'Nabo) byl pierwszym 100. Mevar byl drugi.

Pierwszy annihilator: Mevar, Seth Drone, Wilaggio, Eli Stromstriker
Drugi annihilator: Tyrrain, Pytha ,Benny Bonge, czwartego nie pamietam :/
Trzeci annihilator: Kiperlana(dead), Buwufape, Paranoik, Fedeso

Pierwszy Demon Helmet: Tyrrain solo na 106 lvl
Drugi Demon Helmet: jedyny gangbang na aldorze m.in. Paranoik, Ron Montegro, Benny bonge, Adrayen Del'impro, Kod Carnage, Penthelisea (jedyny demon helemt robiony druzynowo bez placenia za gotowe)

/\/\ienki
21-09-2007, 00:07
1 Eli Stormstriker (*) History Knight 218 168,786,081 0 +201,746 -2,677,580
2 Nemtor (*) History Sorcerer 202 134,464,265 0 0 +373,532
3 Maly wizak (*) History Paladin 180 95,563,771 0 0 +2,225,223
4 Nokurton (*) History Knight 155 60,052,970 0 +200,162 +702,855
5 Masakrowiec (*) History Sorcerer 150 54,349,267 0 +54 +113,714
6 Eleik Roon (*) History Knight 147 50,947,561 0 +222,996 +1,579,662
7 Shael Elvenwood (*) History Knight 144 48,449,720 0 +87,026 +135,054
8 Anubis Woman (*) History Sorcerer 144 48,387,137 0 +650,322 +2,244,985
9 Iron Arios (*) History Knight 140 44,460,806 0 +130,993 +395,619
10 Roshar (*) History Sorcerer 140 44,395,227 Up 2 +1,462,633 +3,098,275
11 Brainn (*) History Paladin 139 43,253,665 0 0 +1,753,635
12 Royal Suchy (*) History Paladin 137 41,743,605 Down 2 +1,149 +11,338
13 Noveris Mayer (*) History Knight 136 40,905,609 0 +334,801 +338,239
14 Willy Stonesoul (*) History Paladin 136 40,412,092 0 +46,551 +298,910
15 Toortoflop (*) History Knight 136 40,403,449 0 +138,199 +735,285
16 Dziabag Knight (*) History Knight 135 39,613,142 Up 1 +391,033 +1,987,179
17 Benny Bonge (*) History Knight 134 39,043,252 Down 1 0 +5,500
18 Tyrrain (*) History Paladin 130 35,571,162 0 0 0
19 Lunusa (*) History Druid 128 33,509,262 0 0 +86,595
20 Steven Carter (*) History Sorcerer 127 32,676,508 0 +8,694 +45,709
21 Fuwapiwu (*) History Knight 126 31,884,660 0 +964 +32,213
22 Pytha (*) History Paladin 125 31,441,531 0 0 0
23 Ron Montegro (*) History Sorcerer 125 31,099,212 0 0 0
24 Stigmatar (*) History Paladin 123 30,222,651 0 0 0
25 Erfelur (*) History Druid 123 30,146,206 Up 1 -444,278 +506,884
26 Nisogaf (*) History Knight 123 30,102,164 Up 2 +197,564 +763,376
27 Escuridao of Daru (*) History Paladin 123 30,076,125 Down 2 +24,417 +159,286
28 Kirenox (*) History Paladin 122 29,442,774 Down 1 +114,510 +29,989
29 Deveon (*) History Knight 122 29,233,268 Up 1 +42,864 +737,262
30 Aldruhn (*) History Paladin 122 29,151,073 Down 1 +2,100 +2,100
31 Sir Croy (*) History Paladin 122 28,902,989 Up 5 +416,675 +2,195,245
32 Sir Native (*) History Knight 121 28,150,776 Down 1 0 0
33 Eufrosyne (*) History Knight 120 27,905,162 Down 1 0 0
34 Mevar (*) History Paladin 120 27,516,664 Down 1 0 0
35 Darkk'cut (*) History Paladin 119 27,237,454 Down 1 +10,268 +10,268
36 Rootwailer (*) History Knight 119 27,178,086 Up 2 +83,883 +953,288
37 Leison (*) History Sorcerer 119 27,017,686 Down 2 +54 +1,366
38 Adrayen Del'Impro (*) History Paladin 118 26,363,728 Down 1 0 0
39 Vertor (*) History Paladin 118 26,034,685 0 0 +249,563
40 Dark Modoor (*) History Paladin 117 25,676,265 0 0 0
41 Relay Elain (*) History Paladin 117 25,590,735 0 0 0
42 Vojuva (*) History Knight 117 25,563,560 0 0 0
43 Paranoik (*) History Knight 117 25,415,057 0 0 0
44 Shirit Iron (*) History Paladin 116 25,091,751 0 +10,105 -118,213
45 Qarolise (*) History Knight 116 24,875,245 0 0 0
46 Barbaro of Daru (*) History Knight 116 24,790,219 0 0 0
47 Crafty Pall (*) History Paladin 115 24,110,745 Up 3 +40,477 +1,013,180
48 Royal Robik (*) History Knight 114 23,970,845 0 +483,446 +715,374
49 Ares Deathbringer (*) History Paladin 114 23,939,062 0 +311,557 +752,112
50 Alorous (*)

/\/\ienki
21-09-2007, 00:17
http://web.archive.org/web/20050512080854/http://www.tibia.com/statistics/?subtopic=whoisonline&world=Aldora

http://web.archive.org/web/20050611094541/http://www.tibia.com/statistics/?subtopic=whoisonline&world=Aldora

Bombardier
21-09-2007, 08:26
@up

Gromkie brawa i owacje na stojąco ;] wyczerpująca odpowiedz. Teraz wracam na Aldore chcesz to napisz do mnie to pogadamy nick - Dericaman

Evil Maul
21-09-2007, 13:42
1 Eli Stormstriker (*) History Knight 218 168,786,081 0 +201,746 -2,677,580
2 Nemtor (*) History Sorcerer 202 134,464,265 0 0 +373,532
3 Maly wizak (*) History Paladin 180 95,563,771 0 0 +2,225,223
4 Nokurton (*) History Knight 155 60,052,970 0 +200,162 +702,855
5 Masakrowiec (*) History Sorcerer 150 54,349,267 0 +54 +113,714
6 Eleik Roon (*) History Knight 147 50,947,561 0 +222,996 +1,579,662
7 Shael Elvenwood (*) History Knight 144 48,449,720 0 +87,026 +135,054
8 Anubis Woman (*) History Sorcerer 144 48,387,137 0 +650,322 +2,244,985
9 Iron Arios (*) History Knight 140 44,460,806 0 +130,993 +395,619
10 Roshar (*) History Sorcerer 140 44,395,227 Up 2 +1,462,633 +3,098,275
11 Brainn (*) History Paladin 139 43,253,665 0 0 +1,753,635
12 Royal Suchy (*) History Paladin 137 41,743,605 Down 2 +1,149 +11,338
13 Noveris Mayer (*) History Knight 136 40,905,609 0 +334,801 +338,239
14 Willy Stonesoul (*) History Paladin 136 40,412,092 0 +46,551 +298,910
15 Toortoflop (*) History Knight 136 40,403,449 0 +138,199 +735,285
16 Dziabag Knight (*) History Knight 135 39,613,142 Up 1 +391,033 +1,987,179
17 Benny Bonge (*) History Knight 134 39,043,252 Down 1 0 +5,500
18 Tyrrain (*) History Paladin 130 35,571,162 0 0 0
19 Lunusa (*) History Druid 128 33,509,262 0 0 +86,595
20 Steven Carter (*) History Sorcerer 127 32,676,508 0 +8,694 +45,709
21 Fuwapiwu (*) History Knight 126 31,884,660 0 +964 +32,213
22 Pytha (*) History Paladin 125 31,441,531 0 0 0
23 Ron Montegro (*) History Sorcerer 125 31,099,212 0 0 0
24 Stigmatar (*) History Paladin 123 30,222,651 0 0 0
25 Erfelur (*) History Druid 123 30,146,206 Up 1 -444,278 +506,884
26 Nisogaf (*) History Knight 123 30,102,164 Up 2 +197,564 +763,376
27 Escuridao of Daru (*) History Paladin 123 30,076,125 Down 2 +24,417 +159,286
28 Kirenox (*) History Paladin 122 29,442,774 Down 1 +114,510 +29,989
29 Deveon (*) History Knight 122 29,233,268 Up 1 +42,864 +737,262
30 Aldruhn (*) History Paladin 122 29,151,073 Down 1 +2,100 +2,100
31 Sir Croy (*) History Paladin 122 28,902,989 Up 5 +416,675 +2,195,245
32 Sir Native (*) History Knight 121 28,150,776 Down 1 0 0
33 Eufrosyne (*) History Knight 120 27,905,162 Down 1 0 0
34 Mevar (*) History Paladin 120 27,516,664 Down 1 0 0
35 Darkk'cut (*) History Paladin 119 27,237,454 Down 1 +10,268 +10,268
36 Rootwailer (*) History Knight 119 27,178,086 Up 2 +83,883 +953,288
37 Leison (*) History Sorcerer 119 27,017,686 Down 2 +54 +1,366
38 Adrayen Del'Impro (*) History Paladin 118 26,363,728 Down 1 0 0
39 Vertor (*) History Paladin 118 26,034,685 0 0 +249,563
40 Dark Modoor (*) History Paladin 117 25,676,265 0 0 0
41 Relay Elain (*) History Paladin 117 25,590,735 0 0 0
42 Vojuva (*) History Knight 117 25,563,560 0 0 0
43 Paranoik (*) History Knight 117 25,415,057 0 0 0
44 Shirit Iron (*) History Paladin 116 25,091,751 0 +10,105 -118,213
45 Qarolise (*) History Knight 116 24,875,245 0 0 0
46 Barbaro of Daru (*) History Knight 116 24,790,219 0 0 0
47 Crafty Pall (*) History Paladin 115 24,110,745 Up 3 +40,477 +1,013,180
48 Royal Robik (*) History Knight 114 23,970,845 0 +483,446 +715,374
49 Ares Deathbringer (*) History Paladin 114 23,939,062 0 +311,557 +752,112
50 Alorous (*)

hehehehe nawet ja tam jestem ^^

eVo
21-09-2007, 15:19
Drugi annihilator: Tyrrain, Pytha ,Benny Bonge, czwartego nie pamietam :/

4 na ani jak dobrze pamietam byl Adrayen del'impro ale niestety padl zaraz po przeciagnieciu dzwigni ^^

Master Szocik
21-09-2007, 15:59
hehehehe nawet ja tam jestem ^^

Pewnie jakaś pomyłka :P

Piterach
21-09-2007, 23:13
A ja podziwiam Nemtora. Jego lvl budzi respekt.

Ancient900
22-09-2007, 10:13
A ja podziwiam Nemtora. Jego lvl budzi respekt.

Zauważ, że tibia to nie tylko lvl :)

Macqren
24-09-2007, 13:36
Vobee! xD!

Cziki
24-09-2007, 23:28
Legenda (łac. legenda - 'opis żywota bądź wydarzenia')... Powinno odnosic sie do osob ktorych juz nie ma na Aldorze.

!! Bukiet !! A KTO PAMIETA TEGO PANA xD ?

Sporo jest legend, z tych co sa tu wymienione jest ciezko wybrac kogokolwiek.

Dla mnie legendami na aldorze sa: Lootownica, Motyl pogromca bobrow, Bukiet, Ron Montegro, Keisuk Cichy oraz Yoshumitru [chodzi tu o ownera z rzeszowa, tego co gral do ~110, no i Nersona :) tego co go zrobil], szacun dla goscia co sie zwał Umyj row... ech... to byly czasy...

Motyla poznałem daawno temu na rooku... lecz kontakt zostal urwany, a szkoda :P

NeoN91
19-10-2007, 21:04
Zaznaczyłem inny. Dlaczego ? Brakuje Mevara, Seth-Drone, Kiperlany.

SamurajTyson
12-11-2007, 19:37
Legenda ;p <Masakrowiec> <Nemtor> <Roshar>

Adrianneq
23-11-2007, 23:09
Moje :baby::

Dex-Der :*
Zavisha
Friiko Pall
Friiko Druid
Dayamo
Elaiden :*

Eriziel
30-11-2007, 02:45
na Aldorce gralem prawie od poczatku i wlasnie wypisze nicki tych osob, ktore utkwily mi w pamieci...

Umbris (pierwszy owner)i jego brat Belial De'Shine, byla jeszcze jedna osoba z De'Shine, nicku nie pamietam :p

Lord Dreathan, Cannabi Lolo, Mevar, Yulop Spastic, Last Mohicanin, Micanelm Elesir, Rexuvo(Grooby), Kirenox(Serek), Archaond, Little Elvis, Hailandor, Masskotek, Jekyll, von Dracule szczegolnie Ulath, la Viudy tez.. Adrayen Del'Impro, Snake Del'Impro, Neka Darkdrow, Reyent Darkdrow

Eli Stormstriker - dlaczego ? Bylem zaskoczony gdy dowiedzialem sie jak wybil sie na Aldorze, w dodatku Isreal - respect.

Kiperlana - te jego wmv..

gildie Black Widows, Ironbears Clan i Sacrifice. - respect.

Co do Masy, pierwszy owner to legenda - istotnie, ale nastepny owner i jego mastah pvp nie ;)

Powiem krotko i na temat, poczatki na Aldorze wspominam milo, zapoznalem duzo fajnych osob, z wiekszoscia urwal mi sie kontakt, ale to dzieki nim nastroj panujacy na Aldorze byl znakomity, teraz jest syf, wiec pierdole ta gre. Tyle.

ELO.

Psychotata
12-12-2007, 16:04
@up
Wymieniles duzo osob w ktore popieram w sensie ze powinny zasluzyc na miano Legendy.
@topic
Seth-Drone,Eli Stormstriker, Masakrowiec, all del'Nabo, all del'Impro, all von Dracula, Ron Montegro, Royal Suchy, Neka Darkdrow, Bukiet, Benny Bonge, Paranoik, Buwufape, Gerrell..... wielu osob nie wymienilem bo jest ich duzo i niektorych nie moge sobie przypomniec ale gdy nie pisze posta to przypominam sobie =] i jeszcze 1 sprawa w sondzie sa takie nicki jak Roshar czy Sir Native czym oni sobie zasluzyli zeby ich wogole na liste wpisac? Wpiszcie moze mnie (Fijod) do postow bo gram od poczatku Aldory i jestem pRo ELO ;]

Majsterprog
16-12-2007, 15:49
Witam. Wypilem pare litrow kawy i wkoncu skonczylem OTS pod Tibie 8.1.Serdecznie zapraszam na GG:5680087 jesli ktos jest zainteresowany OTS-em.

Master Szocik
16-12-2007, 19:49
Extra. Wyjdź. Pa.

tadel
17-12-2007, 10:20
ehh... dla mnie Legendą jest Wojowniczy Pall, ta jego historia :(

siłą woli Kiperlana, pamiętam, że z końcem tego szweda, skończyli wszyscy ;D i niemamy problemów jak inne światy (czt. niekończące się wojny ze szwedami) ;D

Mevar ofc. chociarz jego zbytnio nie pamiętam, troche po tym jak zacząłem grać dostał bana, ale niema tego złego co by na dobre :P mamy za to Nemtora ;D

Benny Bongoe, który wspaniale wojował na wojnach, a teraz jakby znikł :|

LaydeN
19-12-2007, 01:05
Frosty Ironbeard
może nic wielkiego nie zrobił ale itak dla mnie to on jest najbardziej spoko koleś z aldory.

Kasiek123321123
13-01-2008, 22:53
Więc...dam tu 5 miejsc:
1.Mever
2.Masakrowiec
3.Kieperlena
4.Rodzinka Del'impro
5.no i oczywiście eli

Power Ranger
13-01-2008, 23:30
ehh... dla mnie Legendą jest Wojowniczy Pall, ta jego historia :(

siłą woli Kiperlana, pamiętam, że z końcem tego szweda, skończyli wszyscy ;D i niemamy problemów jak inne światy (czt. niekończące się wojny ze szwedami) ;D

Mevar ofc. chociarz jego zbytnio nie pamiętam, troche po tym jak zacząłem grać dostał bana, ale niema tego złego co by na dobre :P mamy za to Nemtora ;D

Benny Bongoe, który wspaniale wojował na wojnach, a teraz jakby znikł :|

Kiperlana szwed? ciekawe heh

heineken
14-01-2008, 21:46
przepros, wyjdz i zamknij dzwi

Migell
15-01-2008, 21:06
Kiperlana, stary ek Nemtora, stary owner Masaka.

Kiperlana - miał on wiele rare item itp. Jako pierwszy wbił 100lv.
Kończąc grać podobno wyrzucił całe eq do wody (Niestety nigdy się tego nie dowiemy)

Ek Nemtora - był to pierwszy har Nemtora. Wtedy zachowywał się normalnie, nie ignorował graczy itp.

Masak - Najwyższy level na aldorze do bodajże 80-90lv~ (potem wyprzedził go Kiperlana), był on postrachem Aldory.

To moje zdanie.

eVo
15-01-2008, 23:29
Kiperlana, stary ek Nemtora, stary owner Masaka.

Kiperlana - miał on wiele rare item itp. Jako pierwszy wbił 100lv.
Kończąc grać podobno wyrzucił całe eq do wody (Niestety nigdy się tego nie dowiemy)

Ek Nemtora - był to pierwszy har Nemtora. Wtedy zachowywał się normalnie, nie ignorował graczy itp.

Masak - Najwyższy level na aldorze do bodajże 80-90lv~ (potem wyprzedził go Kiperlana), był on postrachem Aldory.

To moje zdanie.

dojebales hahaha kiper~ pierwszy 100 lvl? yulop del'nabo mial 1 drugi bodajze byl mevar nie pamietam dokladnie to bylo tak dawno temu 2 sprawa jaki ek nemtora? name plz? do co do masaka to nie powiedzialm bym ze mial najwyzysz lvl moze tak moze nie nie pamietam tego pamietam ze sie scigal z mevarem

ahahaha a moze tobie chodzilo o mevara? bo to byl char nemtora ale to nie byl ek buhaaahaha

dla mnie legedny

1-masak,mevar,kiper~,canabi lolo,masskotek,wojowniczy pall,seth-drone,rodzina del'impro :)
2-ludzie z EM,Gildia ktorej liderem byl Ron(nie pamietam nazwy xd!),BW i PPG
elo

Power Ranger
16-01-2008, 01:03
@Migell: o fak n/c man xD

@eVo: nie chodzi Ci przypadkiem o Sacrifice ? bo Ron byl chyba kiedys liderem Sacrifice cos mi tak swita w glowie ale nie jestem pewien w 100%

Pan Kracy
16-01-2008, 12:43
Migell ile grasz na aldorze, że jesteś tak super poinformowany o jej historii? BUahauahauahUAhauAHua dawno się tu tak nie uśmiałem :P

Power Ranger tak Ron był liderem "sacry" :P

Master Szocik
16-01-2008, 17:10
........................................

raven
15-02-2008, 16:45
yulop SPASTIC (pozniej del'nabo agenci )
kiperlana
masskotek
herodes i ulath von dracula
head'reaper < ten to byl kozak ;d

i cała , dawna, z poczatkow serwera, gildia MONOLITH !

btw, pamieta ktos jeszcze nicki kolesi z gildii Mafia Legends?

Sushinronek
17-02-2008, 14:45
Legendy: Mevar,Wilaggio,Wojowniczy Pall,Kiperlana....Dark'Moodor:p

Elvvons
17-02-2008, 15:34
Dark'Moodor... ? Toc to zwykly nie lojalny smiec.

Sushinronek
18-02-2008, 00:42
No sory chlopaki slyszalem...tez ze to zdrajaca i smiec....ale jednak cos tam ta nielojalnoscia zrobil :p:baby::baby::baby:

yagisz
19-02-2008, 21:51
Dark'Moodor... ? Toc to zwykly nie lojalny smiec.

Zgadzam sie ;o

Lord Dreathan
21-06-2008, 20:03
na Aldorce gralem prawie od poczatku i wlasnie wypisze nicki tych osob, ktore utkwily mi w pamieci...

Umbris (pierwszy owner)i jego brat Belial De'Shine, byla jeszcze jedna osoba z De'Shine, nicku nie pamietam :p

Lord Dreathan, Cannabi Lolo, Mevar, Yulop Spastic, Last Mohicanin, Micanelm Elesir, Rexuvo(Grooby), Kirenox(Serek), Archaond, Little Elvis, Hailandor, Masskotek, Jekyll, von Dracule szczegolnie Ulath, la Viudy tez.. Adrayen Del'Impro, Snake Del'Impro, Neka Darkdrow, Reyent Darkdrow

Eli Stormstriker - dlaczego ? Bylem zaskoczony gdy dowiedzialem sie jak wybil sie na Aldorze, w dodatku Isreal - respect.

Kiperlana - te jego wmv..

gildie Black Widows, Ironbears Clan i Sacrifice. - respect.

Co do Masy, pierwszy owner to legenda - istotnie, ale nastepny owner i jego mastah pvp nie ;)

Powiem krotko i na temat, poczatki na Aldorze wspominam milo, zapoznalem duzo fajnych osob, z wiekszoscia urwal mi sie kontakt, ale to dzieki nim nastroj panujacy na Aldorze byl znakomity, teraz jest syf, wiec pierdole ta gre. Tyle.

ELO.

o.O Ktoś mnie wspomniał :) Prosiłbym o priva, gdyż widzę, ze wspomniałeś sporo osobistości, które ja również pamiętam.

Legendy Aldory wg mnie:

-Ulath von dracula i jego nieśmiertelny tekst z niesamowitego BW the movie "This is first, all is next".
-Seth-Drone(ktoś napisał w poście czy ktokolwiek go pamięta, a więc odpowiadam - JA!)
-Hailandor
-Yulop Spastic(Później Yulop Del'Nabo haha.)
-Mevar (nawet miałem okazję z nim trenować :D)
-Masakrowiec (Skur.... zabił mnie kiedyś z Gerrellem za nic ;p)
-Last Mohicanin (bardzo dobry kolega :D, ale później sprzedał chara)
-Wojowniczy Pall
-Kirenox (Serek) najlepszy kumpel chyba na Aldorce
-Drogunis (Grał jeszcze wieloma innymi charami)
-rodzinka La Viudów

Jeżeli kogoś pominąłem, to tylko dlatego że już dawno nie grałem i mogłem zwyczajnie zapomnieć nicku. W razie czego zedytuję posta :)

Punisher21
03-02-2014, 21:55
Witam,

Ron Montegro zakończył swoją kariere na 128 lvl :) pózniej postac poszła w ręce innej osoby :) Ron ma teraz "chyba " najlepszy Ots w Polsce moim zdaniem :)

Dla mnie osoby które najbardziej zapamiętałem to Masakrowiec i Nemtor

Pozdr Diego Montegro <dawniej> :)

domend
11-04-2015, 17:52
Dziś ściągnąłem Tibie po wielu latach..
I tak sobie przypominam.
Dobrze pamiętam Nemtora , Kiperlane czy Masakrowca...
Dużo na tamte czasy było osób z olecka na wysokim lvl..
Haha przypominam sobie jak wtedy chodziło parę ciekawych historii o nemtorze ..

Były takie dwie sytuacje..

1.Raz matka zabrała mu buty żeby wojtek nie wychodził z domu do cafejki godzinami grać ..to nemtor poszedł do cafejki podobno bez butów haha..

2. Kafejkę internetową miał nemtora kolega .. Czasami nemtor podobno brał tam śpiwór karimatę i nocował w niej ...grali po nocach razem z ludźmi z olecka..
Takie historie krążyły od kolegów Nemtora z Olecka..
Ciekawe co dziś chłop robi haha ..:)

Vadimq
11-04-2015, 22:25
A to było olecko na 100%? Ja legendy słyszałem, że niby płock, ale żadnego potwierdzenia nie mam.
No i te historie słyszałem :p

domend
16-04-2015, 14:13
Tak akurat Nemtor był z Olecka ..
Z Płocka też było parę osób na wysokim lvl..