Pokaż pełną wersje : Tibia a dsl
Thelarion
11-10-2004, 18:40
Witam, obecnie mam neostrade + w wersji 512 kb/s ;] :D lagów nic :D niestety z powodów finansowych jestem zmuszony zmienić łaćze na dsl :cry:
Czy ktoś z was orientuje się jak ma się sprawa z lagami na tym łaczu oferowanym przez tpsa ?
ale stary post, wypierdole go, żeby przypału nie było xP
Ja posiadam DSL juz od niespełna roku, jest to uboższa wersja(tańsza, wolniejsza), mam w sieci 6 komputerów a Tibia...chodzi jak głupia! Od początku posiadania DSL miałem kilka lagów a to ze względu na to że koledzy ciągnęli z Kazyy. Jestem zadowolony z DSL i polecam. Aha, transfer w granicach 60-70kb/s :)
$corcerer
11-10-2004, 20:43
DSL ubozsza wersja Neo+ ???
Czy my mówimy o tym samym?
jakim cudem DSL ma być gorsze, skoro:
jest stałe IP (albo 5 nawet)
dostajemy konto na serwerze telekomuny
bez limitu transferu
można dzielić pomiędzy innych użytkowników
Ja tu czegoś nie rozumiem..
Z założenia DSL ma być lepsze...
Nie zsrozumieliśmy sie ;)Nie mieszajmy w to Neo. Chodziło mi o najuboższą wersję z DSLi, czyli 512Kbit/s, bo jest jeszcze 1024kbit/s, a teraz widzę pojawiła się jeszcze 2024kbit/s, której nie było gdy ja zamawiałem swoje łącze.
Ja mam dsla na sieci i nie narzekam. Na necie transfer 200kb/s, na Tibii co prawda czasem lagi ale male.
Dialog ma ostatnio kłopoty finansowe i musiał obciąć łącze do 155MB, przez co ma teraz takiego laga, że nigdzie i w nic nie da się pograć.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.