zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Nowe Forum o Tibi

mati9
11-10-2004, 19:36
Nowe Forum o Tibi powstalo:
http://tibiarpg.myfreebb.com/
Zapraszam do reiestrowania i logowania na forum i pisania postów.Forum powstalo niedawno wiec moze ulec zmianie :P

Edit@Karzdy kto robi forum o tibi musi zawierac takie dzialy jak ja wlasnie zrobilem.
Hehe bo jak wpisuje ł,±,ę,ż,¶ wystepuja błedy a koncówki typu ó i u moge poprawic...
Wszyskie błedy ortograficzne poprawiłem(tak mi sie zdaje).Zmienilem nazywa na poprawne Rookgaard i Mainland.

Entar Srebrna Tarcza
11-10-2004, 20:35
z tego co zauwazylem, jest to prawie dokladny kol forum na tibia.pl...

MayGyver
12-10-2004, 08:10
@mati9
jesli to jest twoje forum to powiem ci jedno:
idz do szkoly na polski a nie graj w tibie, bo az oczy bola od "bykow"

Gewof
12-10-2004, 08:20
LOL! Hahahaha, jak wogole taka osoba mogla postawic swoje forum... Chyba ze ktos jej pomagl, no ale i tak mozna juz stwierdzic ze jego forum nie ma zadnej przyszlosci... no i te bledy "Tak jak muwi sama nazwa tu mozemy zamieszzcac nasze ss z huntuw,przygud itp." Heh :/

kidler
12-10-2004, 09:29
Tu zamieszczamy rużne pytania typu: "Gdzie exspic z takimi skillami a takimi??"
To mnie zabiło.:P

Dr. Omader
12-10-2004, 09:33
Nie czepiam sie bledow ortograficznych juz, bo kilka osob ci to wypomnialo ale powiedz mi co to ku... jest "Rookard" bo ja za cholere nie wiem skads ty wzial taka nazwe...

@Gewof:
tamto forum stoi na systemie MyfreeBB ktory polega na tym ze wchodzisz, wypelniasz formularz ze chcesz forum i bah masz forum...

@topic:
no jak poprawiasz te bledy ortograficzne i ten nieszczesny Rookgaard(tak, wlasnie tak to sie pisze) to bedzie juz lepiej i moze wiecej ludzi tam przyciagniesz ;)

Adaras
12-10-2004, 12:14
A co to Mailand ? =P Ojczyzna skrzynek pocztowych ? =P