zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytanie do senior tutorow (nie, to nie exam tutor ;p)

Vane
15-07-2007, 01:54
Czy Senior Tutor swoim charem np. 2lvl na rooku moze skladac swoje oferty na TRADE-CHANNEL (main)?

W sensie, czy nie bedzie to karane itp.

np.

na TRADE-channel (main)

nick [2]: sell mpa

Snib'ek
15-07-2007, 02:01
Po co robisz drugi temat? Skoro tam Ci nikt nie odpowiedział to znaczy, że nikt nie zna odpowiedzi na twoje pytanie.

Vane
15-07-2007, 02:38
Po co robisz drugi temat? Skoro tam Ci nikt nie odpowiedział to znaczy, że nikt nie zna odpowiedzi na twoje pytanie.

1. Bo ktos usunal, nie rozumiem dlaczego...
2. Skoro ktos mi nie napisal to nie znaczy ze ktos inny mi nie napisze, moga znac odpowiedz
3. Nie czepiaj sie

Adow Adan
15-07-2007, 09:47
ST to chyba normalny człowiek ,nie? tylko ze ma więcej uprawnień i możliwości. To tak jakby zabronić zwykłemu playerowi sprzedawać coś na trade.
Ps. widziałem gm'ów który mają 2 chara np. na antice gra ma 35~ lvl a ma normalnie gm'a.

Bordo
15-07-2007, 11:41
Tutorzy lub Senio Tutorzy (albo jedno i drugie : P) mają dostęp do wszystkich kanałów rozmów w grze. Senior Tutor na załóżmy 150lvl może otworzyć 'Rookgard Trade' i upomnieć kogoś jeśli jest taka potrzeba. Taka opcja powoduje często sytuację u mniej zaawansowanych gracz: "150lvl on rook!!!11".

@down

Ty, pomyłka ^^

Pozdrawiam.

Vane
15-07-2007, 15:43
@up
"150lvl on main!!!11" - on rook :P

@all
Ja sie nie pytam czy Senior Tutorzy maja MOZLIWOSC pisania z rooka na main trade channel, bo maja. Tylko czy nie bedzie to karane? W sumie przeciez chyba nie ma nigdzie napisane o tym, przynajmniej tego nie znalazlem.

Adow Adan
15-07-2007, 18:30
@up
"150lvl on main!!!11" - on rook :P

@all
Ja sie nie pytam czy Senior Tutorzy maja MOZLIWOSC pisania z rooka na main trade channel, bo maja. Tylko czy nie bedzie to karane? W sumie przeciez chyba nie ma nigdzie napisane o tym, przynajmniej tego nie znalazlem.

@up
a ja ci pisze ze ST to normalny player więc może.

Vanhelsen
15-07-2007, 20:08
@up
a ja ci pisze ze ST to normalny player więc może.Ale wy niekumaci jesteście... chodzi o to, że NORMALNY GRACZ nie ma na 2lev dostępu do kanału Main Trade.
Autor pyta się, czy więc Senior Tutor może wykorzystywać swoje przywileje (dostęp z rooka na main channel) i wystawiać na nim swoje oferty...
czytajcie do diabła ze zrozumieniem ludziska! :baby:

@down: radzę ci napisać to pytanie do CipSoftu mailem, prędzej uzyskasz odp. z działu obsługi klienta...

Vane
15-07-2007, 22:50
Ale wy niekumaci jesteście... chodzi o to, że NORMALNY GRACZ nie ma na 2lev dostępu do kanału Main Trade.
Autor pyta się, czy więc Senior Tutor może wykorzystywać swoje przywileje (dostęp z rooka na main channel) i wystawiać na nim swoje oferty...
czytajcie do diabła ze zrozumieniem ludziska! :baby:

Dokladnie. Mam nadzieje, ze odpowie mi (jak to zwa [doswiadczony st]) master tutor. Problem dosyc klopotliwy, prawdopodobnie nie bylo o tym nic mowione.

Evil Maul
16-07-2007, 13:13
No wiesz...jakas pomylka zawsze sie zdarza :D ale zazwyczaj nie używa sie kanałów dostepnych dla ST dla zabawy . Swoja droga czasami mi sie pomylilo i wpisalem swoim maincharem na trade-rook to od razu spam na priv "OMG !!111 lepszy od sunrise !!!111oneoneone!!!11"

Evol
16-07-2007, 14:38
@Up

Niektórym parę razy na rook channel się zdarzyło:
******* [140]: sell rat
^^

Vane
16-07-2007, 14:42
Supported Fansite, a nic nie wiedza