Pokaż pełną wersje : Gdzie jest golden bow
Matthew_Sensei
15-07-2007, 11:27
W ktorym z nich jest golden bow ja mysle ze jest tam w ktorym zaznaczylem ,,((prezent))"
(prezent) (prezent)((prezent))(prezent)
(prezent)
(prezent)
http://img480.imageshack.us/img480/1747/arena4qq4.jpg
To zdjęcie to nie fake czasem?
Jak to nie fake, to powiedz jak się dostałeś do tamtego pokoiku...
Kropka997
15-07-2007, 11:57
@up
zrobic 3 areny i z zadnej nie brac nagrod:>
pzdr
Rycerski Cinek
15-07-2007, 12:06
Tez tak mysle :]. Ciekawe co tam jest ;p.
Milten Magician
15-07-2007, 12:06
To jest fake.... popatrzcie na podłogę na jakiej stoi (śnieg a w około kamienna podłoga) po drugie to zdjęcie było pokazane w innym temacie o golden bow. Po trzecie Spam bo jest już temat o tym. Wersja o tym, że jak nic się nie bierze to można tam wejść też nie została jeszcze sprawdzona.
juran_se_spychowa
15-07-2007, 13:28
Mi się wydaje ,że to fake ale z zupełnie innych powodow... skrzynki po lewej stronie powinny stać otworem do gracza a nie jak na SS'sie ;P:D
Nie, to nie jest fake. Zdjecie zrobione zostalo botem Blackd (swoja drogą polecam ;) )
Tutaj link do obrazka
http://www.blackdtools.com/images/arena4.jpg
dziendobrypolsko
15-07-2007, 15:34
Ok. Może to nie fake i jest takie pomieszczenie. Ale skąd wiadomo, że aby się do niego dostać trzeba niebrac nagrod z innych aren. To pewnie jakaś bzdura wyssana z palca. Kto tak powiedział? Są jakieś dowody. To tylko jakaś plotka.
The Shodow
15-07-2007, 15:44
A jak w żadnym nie ma ;|?
Sorcer_Pips
15-07-2007, 16:03
Ok. Może to nie fake i jest takie pomieszczenie. Ale skąd wiadomo, że aby się do niego dostać trzeba niebrac nagrod z innych aren. To pewnie jakaś bzdura wyssana z palca. Kto tak powiedział? Są jakieś dowody. To tylko jakaś plotka.
Ja myślę że trzeba mieć norsemana full aby tam wejść i wykonać każdy poziom :)
Żeby tam wejść trzebaŁ
1. Nie być noob'em.
2.Nie byc lol'em.
3.Nie być idiotą i wierzyć w takie Post'y.
4.Mieć 200 lvl(bo nie wiadomo co cie czeka.
5.Mieć znajomego Tutora,GM'a,CM',a i Senior Tutora:)
Bot by ci zmienił całą strukture mapy a nie zostawił pod tobą śniegu...
Luxterini
15-07-2007, 17:34
To jest fake... Gdyby to był prawdziwy ss to na defaulcie pisałoby "Your last login coś tam coś tam", a on ma puste okienko.
Goldscorpion
15-07-2007, 17:40
To jest fake... Gdyby to był prawdziwy ss to na defaulcie pisałoby "Your last login coś tam coś tam", a on ma puste okienko.
LOL... A wiesz może, że jest taka opcja Clear Window...
sallceson
16-07-2007, 13:31
Ja myślę że trzeba mieć norsemana full aby tam wejść i wykonać każdy poziom :)
no to źle myślisz
wg mnie to jest jak 3 addon - niby jest ale nie ma i tylko ludzie o tym gadaja
Ludzie, to jest bot... Screenshot zrobiony floor hackiem, jakby się tam dało wejść, to raczej by to już odkryto... Znowu będziecie robić 100 tematów o tym pomieszczeniu, tak jak o spike swordzie na Rooku?
dziendobrypolsko
16-07-2007, 14:50
Lol. W nastepnym update dodadza 4 poziom areny i to jest pokoj z nagroidami do 4 areny
A zauważyliście, że autor posta od początku się nie odezwał ? :]
Po mojemu to fake...
Temat wg mnie do zamknięcia :)
Psycho-Tata
23-07-2007, 17:06
@up
jak myslisz ze to fake to jebnij sie w leb
KubaGuzikkk
26-07-2007, 15:02
A ja myślę, że ten pokój został stworzony tylko i wyłącznie na potrzeby loterii z okazji 100,000 Pacca.
Jul 24 2007 -
What's in the Present Box?
The prize consists of the following:
1. The player will receive an unique item that has never been and will never be issued again.
2. The player may select a very rare item from our present box, according to his vocation.
3. The player will receive a voucher for a one year Premium Account.
No bo raczej ilość skrzynek by się zgadzała. To tylko taki mój mały domysł ;)
No więc... Teraz możecie mnie gnoić i dalej spanować że "PIERDOLE GŁUPOTY I TAM SIĘ DA NORMALNIE WEJŚĆ BEZ ŻADNYCH LOTERII"etc. :)
Nacpany_Wlodek
26-07-2007, 15:53
A ja myślę, że ten pokój został stworzony tylko i wyłącznie na potrzeby loterii z okazji 100,000 Pacca.
No bo raczej ilość skrzynek by się zgadzała. To tylko taki mój mały domysł ;)
No więc... Teraz możecie mnie gnoić i dalej spanować że "PIERDOLE GŁUPOTY I TAM SIĘ DA NORMALNIE WEJŚĆ BEZ ŻADNYCH LOTERII"etc. :)
Też mi taka myśl przeszła xd
Grzybozol1991
26-07-2007, 17:22
Mi się wydaje ,że to fake ale z zupełnie innych powodow... skrzynki po lewej stronie powinny stać otworem do gracza a nie jak na SS'sie ;P:D
Nie koniecznie ;) Co do tego jak się tam dostać to nie wiadomo. Z tego co wiem to Golden Bow nikt nie ma i wydaje mi się, że szybko nie dostanie. Jest to zapewne rare typu DSL czy coś, lub zostanie wprowadzony w pryszłych Update. Tak samo można było się głowić przed Update z Mammothami czy jak do dziś z Rare Itemami typu Dragon Scale Legs, Golden Boots czy Demon Legs. Nic pewnego się nie dowiemy. Jedyne wyjście to samemu poszukać rozwiązań. Poza tym nie wydaje mi się, żeby ktoś zdradził sposób jak go zdobyć. Miłego szukania rozwiązania. Ja jednak odpuszczę to sobie. I tak jestem Knightem :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.