Pokaż pełną wersje : ek i dark monk
spawczykk
15-07-2007, 15:11
Witam, mam pytanie, od ktorego lvla knight moze sobie stawiac dark monka ? i jak go sie stawia ? chcial bym wiedziec o tym jak najwiecej wiec kto cos wie niech pisze z gory thx :}
dziendobrypolsko
15-07-2007, 15:33
Dark Monka da się tylko sconvicować . Np. w Darc Catederal. Potrzeba na to runy "convice creature" i odpowiedniej ilości many. Na dark monka potrzeba jej: 480. Knight ma tyle many na 97 levelu.
spawczykk
15-07-2007, 15:38
a ja kiedys widzialem jak koles mial dark monka na liberty bay niedaleko tamtego miejsca jak sie wyjdzie z meriany, to skad on go wzial ?:P z tego co wiem to tam nie ma dark monka, a dalo by rade zrobic tak zeby np. moj kumpel sconvitowal dark monka a ja bym uzyl exety res i bym go mial ?:p
Sorcek mu postawil, a on se skonwinsowal. Koniec tematu
dziendobrypolsko
15-07-2007, 15:41
Sorcer nie moze sumonowac dark monków, co najwyżej monki
spawczykk
15-07-2007, 15:56
sork nie moze, wiec sam nie wiem skad on mial tam dark monka ;p a jakby ek scovitowal dark monka to moglbym go jakos przejac bez tej runy np. exeta res ?:P
spawczykk
15-07-2007, 18:54
mam jeszcze pytanie, czy jakby sork postawil monka to moglbym tą runą sconvitowac palkiem monka ?
Shor'tugal
15-07-2007, 19:42
Na pvp tak B)
siatkarz_tibijski
15-07-2007, 20:09
dark monka na liberty możesz wziąć z piętra -2 na cultach
Surphyre
19-07-2007, 12:08
Sorcek mu postawil, a on se skonwinsowal. Koniec tematu
Nie jestem pewny ale chyba nieda sie sconvincowac czyjegos summona?
Knight nie moze summonowac potworow, co najwyzej convincowac ale nato trzeba wysoki lvl bo i duzo many.
Shor'tugal
19-07-2007, 13:32
Nie jestem pewny ale chyba nieda sie sconvincowac czyjegos summona?.
Na pvp jest mozłiwość convincowanie czyjegoś summona....
....nato trzeba wysoki lvl bo i duzo many.
Czyli na jedno wychodzi >.>
Surphyre
19-07-2007, 15:01
wlasnie to chcialem powiedziec :P
co do convincowania masz racje bo ja gram an guardi i nieda rady :)
Couranger
20-07-2007, 01:01
a ja kiedys widzialem jak koles mial dark monka na liberty bay niedaleko tamtego miejsca jak sie wyjdzie z meriany, to skad on go wzial ?:P z tego co wiem to tam nie ma dark monka, a dalo by rade zrobic tak zeby np. moj kumpel sconvitowal dark monka a ja bym uzyl exety res i bym go mial ?:p
widac ze kupiles swojego hara na allegro ...
spawczykk
20-07-2007, 08:51
widac ze kupiles swojego hara na allegro ...
zalosny jestes... to ze tego nie wiem to odrazu znaczy ze kupilem postac ?
Kharakorn
20-07-2007, 15:28
moim zdaniem sprawa dark monka, sumonowania knightem itp zamknięta.
offtopic@:
radził bym zamknąć temat bo się kłutnia zaczyna :) moim zdaniem oczywiście :)
Dark monka można tylko convincowac (czyli użyć specjalnej runy).
Monka można tylko summonować (czyli użyć spontanicznego czaru).
Tak więć knight, czy pall nie mogą kontrolować monka. A dark monka oczywiście tak, ale tylko tam gdzie on występuje.
mam jeszcze pytanie, czy jakby sork postawil monka to moglbym tą runą sconvitowac palkiem monka ?
Monka nie da sie convicovać.
Ziomek936
02-02-2009, 00:08
Temat stary ale jeszcze ja zapytam, czyli normalnie może mi kumpel śmignąć DARK MONKA w obojętnie jakim miejscu i ja se mogę go przejąć? PVP ŚWIAT!
Krwiopalczasty
02-02-2009, 01:25
@Ziomek936
NIE poniewaz dark monk'a mozna tylko przejąć runem(to forma poprawna od słowa run) czyli uzyc Convince Rune na DZIKIM dark monku wiec nie mozesz miec dark monka w obojetnie jakim miejscu tylko w miejscu gdzie naturalnie sie on respi
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.