Pokaż pełną wersje : Vyverns...
Elo.
Mam 19 knight'a , ze skilami 54/53.
Broń : Fury Club,
Reszta : P, armor, to samo legs, Steel H. , Dwarvenka, Scarf, i szmaciaki. ( buty ).
Mam pytanie.
Czy dam, rade wyvernie, i ile mi zejdzie, na to ih.
Pytam bo niewiem jak sie zabrać.
Kropka997
15-07-2007, 21:33
ojj ihow ci zejdzie bardzo duzo przy takich skillach wyverna bedzie cie bila od 0-80;>, radze wbic 70/70 i wtedy se normalnie expic;)
pzdr
Bez 4 mlvl nie masz wogole co expic, a co dopiero na cos mocniejszego chodzic... Nabij 4 mlv i wtedy spokojnie mozna vyvki solowac( jednak waste dosc spore bedzie)
" Mów, a zrozumieją.. "
Ja poprostu chce raz sobie ubić.
Zaraz spróbuje to dam edita..
Marvolis
16-07-2007, 00:23
to se ubij sprawdz ile poszlo ihow i nam powiedz
co my kalkulatory?
Właśnie wszystko zależy od ciebie (czy umiesz grac czy nie)...
i urombałem ;d
loot : 2 dragon ham.
waste : 3 ih 3 mf.
Ale ciesze się że to zrobiłem ;d
OrsonKastrator
16-07-2007, 09:26
Wyverna zabijesz bez problemu z skillami 55/55 na 20 lvl.zejdzie 2-4UH, i z 3 antidote rune.
P.S.Ale zabij se Wyvke niezapomniane przeżycie
P.S2.pisze Wyvern, nie Vyvern;)
Hektor Knight Dwaa
16-07-2007, 09:42
@up
mzoe lepiej exana pox??
ja tez mam pytanie czy zwraca sie z hunta 25lvl skille po 70 i 4mlvl ofc czy mi sie zwroci czy nie??
pytam w tym temcie zeby nie zakldac nowego:D
Thundeross
16-07-2007, 10:18
Ja moim knightem (przed uptade) 22lvl skille 63/63 eq:Crusader helmet, Golden armor, Crown legs, Boh i Dragon Lance wastowalem 1 ha i 1 manasa na 1 wyverne a loot do d*py. Mysle ze sie nie oplaca lepiej doskilluj i wbij ~25+lvl
kompletnie nieopłacalne, bo one mocno zatruwają, upijają i szybko uciekają, ja swoim knightem tego nie tłukę, bo zabiera mi więcej hp niż zwykły smok. Może to jest dobre dla palków, ale na pewno nie dla knightów.
Czy nikt już nie zwraca uwagi na waste ? xD Po co takim lvl vyverny chcesz huncić ? Lepiej posiedź na kopalni B)
Ja mam natomiast inne pytanie. Czy mój kumpel pall na skillu 50 dista na wyrmę lepiej by wziął strzały czy speary?? Pytam bo kompletnie nie znam się na tej profesji.
przepraszam za post.zostalem shackowany ;<
Po upie o wiele lepiej speary, a najlepiej royal speary.
Ten twój kumpel nie wiem czy wo gule da rade ale jak tak to radził bym speary i kilka uh a po za tym przydał by się dvarwen ring 8o
Czy nikt już nie zwraca uwagi na waste ? xD Po co takim lvl vyverny chcesz huncić ? Lepiej posiedź na kopalni B)
Uczyli czytać? No to czemu nie czytasz? On nie chce HUNCIĆ, on chce po prostu ja raz ZABIĆ.
barca3545
18-07-2007, 20:48
Oj IHow to ci zejdzie od groma. Postaraj sie o lepsze eq i potren skile i wtedy mozesz juz zaczac o nich myslec, a narazie trzymaj sie od nich z daleka.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.