Pokaż pełną wersje : Ziom zwany Kaytkiem- by Vu and SW xd
Dzien dobry!
Chcialem zablysnac na tym forum jako gwiazda. Daje wam filmik z dzisiejszego mass loga na Kaytusia ktory sam zdedal 3 godziny wczesniej :oKaytek bez majtek (http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27734)
Pan i Wladca
16-07-2007, 00:09
Długo sie trzymał ;p btw. rodaka bijecie? ;p
Na nebuli nie ma praktycznie innych narodowosci niz Polska. A fakt faktem jak 13-sto latek dorwie postac i dojdzie do wojny to udaje kozaka.
Kepso moze pochwalisz sie swoim wiekiem?
@Kopse
I chuj cie obchodzi wiek?!
Dziecko musi sie dowartosciowac ;)
@Kopse
I chuj cie obchodzi wiek?!
to że osoby 12-13letnie nie są w pełni dojrzałe, a poza tym taki 12latek to nawet wykształcenia podstawowego nie ma;) tu klik (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=138446&page=1) przypatrz się dla dorozwiniętych 15-19 latków co mówią na temat Qel
Co wam da chwalenie tej Qel? I tak jej nie przeruchacie ;d
ON MA 19lat w co wątpie
Quel mhm.. nie jeden by ją zaruchał ^.-
15 lat LMAO
i wiele wiele innych;]
13:54 Kaytek Ziom [102]: exura vita
13:54 You lose 216 hitpoints due to an attack by a frost dragon.
13:54 You lose 146 hitpoints due to an attack by a frost dragon.
13:54 You lose 137 hitpoints due to an attack by a frost dragon.
13:54 You lose 172 hitpoints due to an attack by a frost dragon.
13:54 You lose 96 hitpoints due to an attack by a frost dragon.
13:54 You lose 72 hitpoints due to an attack by a frost dragon.
13:54 You lose 82 hitpoints due to an attack by a frost dragon.
13:54 You lose 82 hitpoints due to an attack by a frost dragon.
13:54 You lose 139 hitpoints due to an attack by a frost dragon.
13:54 You lose 39 hitpoints due to an attack by a dragon.
13:54 Kaytek Ziom [102]: utani hur
Taki pwnt, szkoda, że nie padłeś :(, mało brakowało :d
Taki pwnt, szkoda, że nie padłeś :(, mało brakowało :d
Podobnie jak i Mengirtowi
Co do Kaytka to ma 18 lat...
z tymi frostami potem duzo smiechu bylo xd
duzo razy deep red/black, ale nie mial kto dobic:p
TheDwarf
17-07-2007, 12:48
"Nadejdzie dzien sadu i wszystko sie okaze,
wtedy zobaczymy kto komu pokaze"
Bronkooo
17-07-2007, 14:32
Dojedziemy ich:) jestem z wami HAIL NEBULA, HAIL BZN
niedługo nadejdzie kres waszych postępków!!!!!!!!!!!!B)
to że osoby 12-13letnie nie są w pełni dojrzałe, a poza tym taki 12latek to nawet wykształcenia podstawowego nie ma;) tu klik (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=138446&page=1) przypatrz się dla dorozwiniętych 15-19 latków co mówią na temat Qel
ON MA 19lat w co wątpie
15 lat LMAO
i wiele wiele innych;]
Zgadzam się z tobą w 100%.
Ja rozumiem, że ktoś pokazuje swoje foty, to można skomentować, np Qel ładna ktoś tam nie i już. A nie odrazu teksty w stylu "ja pszeduptze qel bo nihdy ładniejszei lasqi nie widzialem".
Dlatego ---AGREE---
Naprawde poakzecie nam?
Pokazecie nam?
Pokazecie nam?
Pokazecie nam?
Pokazecie nam?
mowicie to juz od dwoch miesiecy :]
"Nadejdzie dzien sadu i wszystko sie okaze,
wtedy zobaczymy kto komu pokaze"
Jak można cytować kawałek hemp gru odnośnie tibi?(jeszcze o takiej tematyce ...)
Smieszny film ; d
TheDwarf
18-07-2007, 00:20
Jak można cytować kawałek hemp gru odnośnie tibi?(jeszcze o takiej tematyce ...)
Smieszny film ; d
Bo akurat pasuje do obecnej sytuacji na Nebula i kozaczenia pewnych wiesniakow.
@Kepso
Dwa miesiace temu bylo nas 7, teraz jest nas 30+.
Dwa miesiace temu tacy jak ty spokojnie expili, teraz boja sie wyjsc z PZ.
Dwa miesiace temu byles wiesniakeim... i to chyba jedyna rzecz ktora sie nie zmienila.
B) Zgadzam sie z hidkiem zal mi Ciebie kepso
Hail Bzn :))) 4ever loyal with my friend :))
Kepso moze pochwalisz sie swoim wiekiem?
Tyle, ze jak jezdzi po innychm ze ma tyle i tyle lat, to nietaktem jest niepodanie swojego ;)
Bo akurat pasuje do obecnej sytuacji na Nebula i kozaczenia pewnych wiesniakow.
@Kepso
Dwa miesiace temu bylo nas 7, teraz jest nas 30+.
Dwa miesiace temu tacy jak ty spokojnie expili, teraz boja sie wyjsc z PZ.
Dwa miesiace temu byles wiesniakeim... i to chyba jedyna rzecz ktora sie nie zmienila.
Moze pochwalisz sie tym skad ty pochodzisz? Nie pamietasz jak mi opisywales swoja "wioche", jak to sam ujales?
Zal mi Ciebie Sck widze ze kozak jestes jak na tym forum i na tibia.com ehhh dolonczyles do vu i taki cwany jestes ? na każdego przyjdzie pora :) :confused:
TheDwarf
18-07-2007, 16:45
Moze pochwalisz sie tym skad ty pochodzisz? Nie pamietasz jak mi opisywales swoja "wioche", jak to sam ujales?
Od 4 lat opuscilem miasto w ktorym mialem 3-pokojowe mieszkanko, na rzecz "wiochy" w ktorej mam dom taki jak 10 takich mieszkań. Różnicy pomiedzy ludnoscia wiejska a miejska nie dostrzegam, mentalnosc jest taka sama - stare baby plotkuja, starzy faceci pija, mohery gnaja w rzadach do kosciola - to jest Polska i tu nie ma znaczenia gdzie sie mieszka. Odnosnie biednych, wielodzietnych rodzin to spotkalem duzo zarowno tu, jak i tu.
Do tego dodam, ze slowo 'wiesniak' ma wg mnie 2 znaczenia, pierwsze okreslajace zachowanie danej osoby, drugie miejscowosc w jakiej mieszka. Ale to nie jest dla pana Kepso dobra wiadomosc, bo jezeli uznamy ta pierwsza opcje to jest wiesniakiem, a jesli druga to wiesniaki sa od niego lepsze pod kazdym wzgledem...
B) Zgadzam sie z hidkiem zal mi Ciebie kepso
Hail Bzn :))) 4ever loyal with my friend :))
Jak juz chcesz cos pisac, to prosze, rob to bez bledow... (Powinno byc loyal to my friend)
IceMaster :)
18-07-2007, 18:10
@up
a coz to za wynalaski w Twoim podpisie?:D
@up
a coz to za wynalaski w Twoim podpisie?:D
Wynalaski XDDDD
A to sa boty, ktorych uzywam :) Ee.. nie uzywam, ale kilku ludzi sadzi, ze botuje, to se walnalem takie cus do podpisu, a co :D W swoim sensie riposta...
Zal mi Ciebie Sck widze ze kozak jestes jak na tym forum i na tibia.com ehhh dolonczyles do vu i taki cwany jestes ? na każdego przyjdzie pora :) :confused:
mam plakac?
@film
Hmm troche zal, bylo was paru, mieliscie troche sytuacji zeby go trapnac (w 1 zjebal Stonecutter Knight, tyle co zauwazylem), troche ogolnie slabe zgranie, ale to juz chyba standard na Nebuli...
A no i pamietajcie, nic nie trwa wiecznie... kazda tyrania sie kiedys konczy, i z reguly upada z hukiem, przyklad wielu serwow to pokazuje (historia zreszta tez). Mam nadzieje ze Xaemus z ekipa dokopie panom typu Lord Arcticus czy tez Castor ( wiadomo czemu ich nie lubie ^^ ) no i reszcie ldzui, ktorzy sprawiaja ze Nebula schodzi na psy...
@film
Hmm troche zal, bylo was paru, mieliscie troche sytuacji zeby go trapnac (w 1 zjebal Stonecutter Knight, tyle co zauwazylem), troche ogolnie slabe zgranie, ale to juz chyba standard na Nebuli...
zostaw Rafałka na pewno chcial dobrze tylko nie wyszło ;(
filmik fajny szkoda ze mengirt nie padl na frostach tam :))))
lycha_ziom
20-07-2007, 23:25
@film
A no i pamietajcie, nic nie trwa wiecznie... kazda tyrania sie kiedys konczy, i z reguly upada z hukiem, przyklad wielu serwow to pokazuje (historia zreszta tez). Mam nadzieje ze Xaemus z ekipa dokopie panom typu Lord Arcticus czy tez Castor ( wiadomo czemu ich nie lubie ^^ ) no i reszcie ldzui, ktorzy sprawiaja ze Nebula schodzi na psy...
@Stonnes wciaz nie wierze ze lord Cie haknol jakby tak bylo 2 owner (moj rl by mi powiedzial) a tak nie bylo ,szkoda ze tak sie skonczylo bo Cie lubilem :)
Powodzenia na Neranie ,Mi'ni aka Jakub Druid
Rzeczywiście jest się czym chwalić, że w 7 high lvl ubiliście z największym trudem 102 rp przy tym mengirt sam mało nie padł. Poza tym przykre jest to, że Kaytka nazywa sie 13-letnim dzieckiem, które dorwało się do wara i kozaczy, bo moim skromnym zdaniem większych kozaków niż olecko to na tym serwerze nie znajdziecie.:baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.