zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Poblem z kontem (e-mail)

Kenwood666
16-07-2007, 00:19
Witam. Może to trochę głupio zabrzmi, ale haknąłem sam siebie. Opowiem jak to było.

Z pół roku temu moje konto było razem z emailem do którego nie znałem passów, w razie kradzieży konta chciałbym mieć do niego dostęp. Na tibia.com można zrobić tak, że zamieniamy na inny email. Zrobiłem sobie osobny email tylko do tego konta. Dostałem komunikat że po 30 dniach muszę to akceptować. Po tych 30 dniach rzuciłem tibię, a także zapomniałem o tym emailu (chodzi o hasło). Dzisiaj zaakceptowałem to głupi i dostałem komunikat - Nie wiem czy dobrze to odebrałem, z angielskim to jest u mnie różnie. - Zmienili mi na inny email, ale automatycznie zmienili mi password ... No to ja próbuję wbić na tego maila, żeby dowiedzieć się na jakie hasło mi zmienili ... a tu - Oj nie pamiętam hasła. Co mam zrobić?! Czy mogę jakoś odzyskać konto?!

Pozdrawiam

emilok
16-07-2007, 00:28
Czy mogę jakoś odzyskać konto?!
Zwrócić się z taką prośbą do serwisu w którym posiadałeś konto mejlowe. Wiązać się to będzie z szeregiem czynności uwierzytelniających Ciebie jako właściciela konta, ale innej możliwości nie ma.

kondom69
16-07-2007, 00:42
możesz kliknąć przycisk na stronie poczty "zapomniałeś hasła?"
i poproszą cię o odpowiedzenie na pytanie ktore dawałeś przy zakładaniu konta, imie nazwisko i data urodzenia, może też miasto z którego pochodzisz

Kenwood666
16-07-2007, 00:48
możesz kliknąć przycisk na stronie poczty "zapomniałeś hasła?"
i poproszą cię o odpowiedzenie na pytanie ktore dawałeś przy zakładaniu konta, imie nazwisko i data urodzenia, może też miasto z którego pochodzisz

Tak, robiłem to. Ale najśmieszniejsze jest to, że piszę - Nie ma takiego konta w naszym serwisie -.- Nie wiem o co chodzi, gdyby miało z tibi.com wysyłać hasło to by napisali że nie ma takiego email...

kondom69
16-07-2007, 11:51
@up
Dokładnie, graj na starych pasach ;D

Kenwood666
16-07-2007, 13:09
Aaa, właśnie COŚ TAKIEGO BYŁO NAPISANE!!! Dzięki bardzo wam wszystkim, pozdrawiam.

Można zamykać temat.

Kenwood666
16-07-2007, 18:01
Jednak jest to samo. Minęła doba i ciągle pisze że złe passy. No to straciłem 46 knighta -.-