zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pallek

Dlugozimek
16-07-2007, 09:55
Mam pewnien dylemat gdzie expic ?pisałem w tym poscie z jakimi skillami expic i nikt nie odpowiadał..
więc tak:
B robe, boh p legs arrows 2 bp uh.. skille 68/32 lvl 35 Gdzie expic? piraty? ? prosze o pomoc pacc on

Hektor Knight Dwaa
16-07-2007, 10:13
piraty??lol lipa tam jest poexp na na ktoryms z tombow na -2 oczywscie na takim bez fe poexp tam do 40 i na dragi juz mozesz isc bez waste jak cos poleci fajnego edzie ci shcodzic 1 vita a jak dobrze idzie to 0 waste na draga albo mozesz na tombach dlugoooo expic do 60-70 lvl w sumie mozesz tez z royal spearami na vampach na vamp hellu tez sie zwraca i exp dobry

Dlugozimek
16-07-2007, 10:30
piraty??lol lipa tam jest poexp na na ktoryms z tombow na -2 oczywscie na takim bez fe poexp tam do 40 i na dragi juz mozesz isc bez waste jak cos poleci fajnego edzie ci shcodzic 1 vita a jak dobrze idzie to 0 waste na draga albo mozesz na tombach dlugoooo expic do 60-70 lvl w sumie mozesz tez z royal spearami na vampach na vamp hellu tez sie zwraca i exp dobry

MOzesz jakos pokazac dokładnie ten vamp hell ? gdzie to ? co tam jest itd jestem newbie w tych sprawahc

Hektor Knight Dwaa
16-07-2007, 13:56
sa tam vampy dzuo vampow trzeba uwazac bo ciasno jest ale ogolnei jak umeisz grac pallkiem to ci sie nawet moze zorwcic wez pare bp mf 20 royal spoearow i sporboj mapke wstawei moze dla ciebie ale potem bo jade do babci chcialem ci tylko poweidziec jak tam jest i wogole poszukaj:Dniektrzy moga powiedziec ze hardcore ale ogolnei jest fajnei jak sobie umeiszp oradzic z 2 vampami naraz mniej zawsze full mane i hp i gfb mozesz miec kilka:Dprzed wejsciem do samego v hell jest pare dskow i potem shcodzisz nizej i juz hell:Djest to kolo respu necro tego kurde no... poludniowego jest tma dziura i v hell:D

Smash-Shady
16-07-2007, 14:08
@up
Piękny, chaotyczny tekst...byłoby dla NAS lepiej gdybyś przepuszczał przez np. Worda swoją wypowiedź, którą masz napisac...

A do pala:
Piraty +1 piętro up
Tomby
Scaraby (?)
Pojedyncze, szybkie respy dragów?

Dlugozimek
16-07-2007, 14:14
sa tam vampy dzuo vampow trzeba uwazac bo ciasno jest ale ogolnei jak umeisz grac pallkiem to ci sie nawet moze zorwcic wez pare bp mf 20 royal spoearow i sporboj mapke wstawei moze dla ciebie ale potem bo jade do babci chcialem ci tylko poweidziec jak tam jest i wogole poszukaj:Dniektrzy moga powiedziec ze hardcore ale ogolnei jest fajnei jak sobie umeiszp oradzic z 2 vampami naraz mniej zawsze full mane i hp i gfb mozesz miec kilka:Dprzed wejsciem do samego v hell jest pare dskow i potem shcodzisz nizej i juz hell:Djest to kolo respu necro tego kurde no... poludniowego jest tma dziura i v hell:D

Weż zamknij ryj :D

Smash

Hmm te piraty zwrociło by sie ? trzeba zrobic ten quest tak ? drogi jest? czasochłony ? bo sie zastanawiam nad tymi piratami.. pokaz jakas mapke

Ziellarz
16-07-2007, 16:04
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=136853

Poradnik o piratach: mapki, resp itp.

Wystarczy szukać :p

Refugian
17-07-2007, 00:14
Zastanawiam się, gdzie można dobrze poexpić palladynem na 11 lvl i ze skillami 37/24?????:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

kEyLoGgEr.
17-07-2007, 00:16
skilowac ;p

Glorrfindell
17-07-2007, 00:55
hehe :D
@up dokładnie
@topic kolego, ja na 31 latam na dragony bez waste jak mam uhy, zwykle rzucam 1 exure vite na dragona, a uhow wogole nie dotykam, trzeba umiec manewrować

Hektor Knight Dwaa
17-07-2007, 10:39
nie musisz bluzgac wszystkich a jak chcesz to exp se na scarabach jak opweidizla ktos w tmy temacie i bedziesz mial exp 15k/h i nudno a na vmapach przynajmniej cos sie dzieje i sma zoabcz jak vampy fjanei padaja pallkiem na tombach...

PaPut
17-07-2007, 11:03
Małpy, tyle.

M.L.K
17-07-2007, 11:09
Po update bardziej liczą się skille niz lvl, wiec tak: na piraty nie mniej niz 30 lvl i skille ok. 75 bo to róznie bywa, ja osobiscie robie tak : ide na gobliny na edron
skilluje do skilli 80 :) takie jest moje załozenie i wiem ze to bedzie męczące ale taki mam cel i go wykonam :p a jak się ma mozliwosci np. monka od kumpla to idzie oczywiscie szybciej ;P Sklille 75~ są juz naprawde dobre i często zwraca się kasa :0 Takie jest moje zdanie: nie warto isc expic zanim nie zrobi sie skilli 70+ bo im wiekszy lvl tym ciezej bedzie je wbic bo jednak mniej się liczy lvl ale jednak, i nawet jesli ktos na 30 lvlu bedzie bił w monka na skillach 70 będzie hitał tak jakby expił więc monk szybko padnie. Ja mam narazie 17 lvl i skille 61 i robie dalej jeszcze 19 :P

Ghard Lage
18-07-2007, 13:07
No to tak twoim pallkiem to można expić na:
Cyclopolis (exp i loot nawet nawet)
Scaraby (nuuuuuuda)
Tomby (zajeeeteeeee)
POH GSy (utani hur+bohy i na luziku)
Dragi na pohu lub jak dorwiesz się do koryta na małym d lair w ankh
Ice golemy (nuuudaa ale wieczorem jest świetny resp i napewno się zwruci no i mało osub zna miejscuwe)
Piraci (nie wiem nie testowałem ale biłem je na małym spawnie w svargrond i dla pallka są spoko)
Barbariany (exp taki sobie ale loot zabujczy i nie pisać mi, że barby są tlyko dla knightów bo 0 waste)
Frost Gianty i Frost Giantessy (to w ostateczności bo to takie cyce tyle, że sporadycznie walą z dystansu)

Liper
18-07-2007, 13:19
Równiez polecam malpy :P

ZamZiro
18-07-2007, 13:54
Najlepiej idź na małpki do 37-40lvla exp nawet dobry no i kasa dobrze leci ^^ potem to już tylko dragi/vampy :)