Pokaż pełną wersje : Dziwny ban
cała sprawa rozchodzi się o typa o nicku "Knightak" ma on pacca, 75 level i BANA. Na razie to jest normalne, ale jak wytlumaczycie mi to, że od 2 godzin po dostaniu bana jest online? Teraz pytenie główne-czy po dostaniu bana postać nie jest automatycznie wylogowywana? Jeszcze miesiąc temu po otrzymaniu bana zobaczyłem na sobie zielone gwiazdki tak jak w exevo pan i odrazu mnie wywaliło.
@down
12:53 Knightak [75]: po*****lo ich troche
a bana dostał o 10 a ciągle z nim gadam, może kolejny błąd? <lolstodwa>
Vanhelsen
16-07-2007, 14:16
cała sprawa rozchodzi się o typa o nicku "Knightak" ma on pacca, 75 level i BANA. Na razie to jest normalne, ale jak wytlumaczycie mi to, że od 2 godzin po dostaniu bana jest online? Teraz pytenie główne-czy po dostaniu bana postać nie jest automatycznie wylogowywana? Jeszcze miesiąc temu po otrzymaniu bana zobaczyłem na sobie zielone gwiazdki tak jak w exevo pan i odrazu mnie wywaliło.Prawdopodobnie przy banie wystąpił błąd login serwera. Zdarza się, status online zniknie po save serwera
Zdaje mi się, że ban nie wywala z gry, ale po save servera się postać zalogować nie będzie mogła. Jak GM Ci wlepi bana+kick to wtedy wywala ;>
Ale na 100% pewien nie jestem.
albo po save servie albo po wylogowaniu się skapi xD kiedyś też miałem bana i po wylogowaniu sie zorientowałem że mam bana xD
Zdaje mi się, że ban nie wywala z gry, ale po save servera się postać zalogować nie będzie mogła. Jak GM Ci wlepi bana+kick to wtedy wywala ;>
Ale na 100% pewien nie jestem.
Dokladnie tak.
Duch Niespokojny
16-07-2007, 15:26
Senior tutorzy mogą zgłaszać wypowiedzi z kanałów publicznych i posty z forum naruszające zasady Tibii. Są one następnie sprawdzane przez Customer Support, którego członkowie odpowiednio do wykroczenia przyznają (lub nie) upomnienia i bany. Po takim banie, w przeciwieństwie do sytuacji, gdy gracz jest zbanowany w grze przez gamemastera, nie jest on od razu wykopywany z gry, dopiero po wylogowaniu się nie będzie mógł do niej wrócić.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.