zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Desert Quest Pułapka

Siepk
17-07-2007, 11:32
Poszedłem sam na deserta poszukać slimów wszedłem do jakiejś dziury gdzie był skorpion martwy człowiek i list i teraz nie moge wyjść za pomocą liny co teraz ? postać zablokowana na zawsze ? :(

Raul
17-07-2007, 11:33
Niech ktoś Cię wyciągnie.

lordvatt
17-07-2007, 11:52
Jest wyjście tylko musisz poszukać ,najlepiej to załatw sobie mapy do tibi i znajdź trasę do wyjść.

Albo dednąć-najszybsze wyjście :)

Siepk
17-07-2007, 12:01
Jest wyjście tylko musisz poszukać ,najlepiej to załatw sobie mapy do tibi i znajdź trasę do wyjść.

Albo dednąć-najszybsze wyjście :)

Już widze że ty kompletnie nie kumasz co się stało :)

nikt nie chce mi pomóc :/ tacy kumple

Shor'tugal
17-07-2007, 12:09
Napisz na trade, ze zaplacisz tyle i tyle za ropniecie tu i tu ;p . Moze ci ktos pomoze ;] . Zawsze mozesz pasc, lecz jesli niechcesz stracic bp itp to dajesz w miejsce gdzie powinien byc ropeplace np. bp. Pozniej padasz, wracasz na deserta i ropasz bp :D

Dezintegrator
17-07-2007, 12:21
Kiedyś bylem w podobnej dziurze bez wyjścia był tez tam skorpion ale nie było człowieka. Poprostu musisz dead'nąć to jedyne wyjscie wkoncu po to tam skorpion:( Cipsoft zrobił dużo pułapek na pustyni radze uwazac kiedys tez tam bylem, utknąłem,zabiłem sie i mam nauczkę na przyszłość:(

robert22
17-07-2007, 12:37
hahaah się znawcy znaleźli tylko czemu nikt nie powie, że go ropnie po 2 stronie a nie jak wszedł, a potem musisz użyć destroy fieldów, ponieważ masz dużo ogni no chyba że masz jakieś runy leczące, a potem czeka Cię długa droga a przy końcu będziesz miał od 3 do 5 Fire Devilów na klatę więc jak nie masz run leczących to lepiej paść...
Pan up w Tibii nie ma pułapek zawsze jest wyjście skomplikowane ale jest...
Pan Shor'tugal tylko ropnie deda nie pod siebie tylko po 2 stronie dziury... jeżeli nie macie o czymś pojęcia nie wypowiadajcie się, bo autor tematu potrzebuje pomocy jak wyjść a nie padniesz i se bp ropniesz ale po 2 stronie... ale tego już nie wiedzieliście co nie?

Siepk
17-07-2007, 13:11
Trudno zrobie nową postać ^^

robert22
17-07-2007, 13:40
Jest wyjście przeczytaj mój post up...
A przez 1 deada robić nową postać... normalnie, poproś kolegę ja ci napisałem jak wyjść...

X-Zero
17-07-2007, 13:44
A nie łatwiej pójść tak jak się idzie na desert questa i wejść w tp?

robert22
17-07-2007, 13:48
Up
Kolejny się znalazł przeczytaj mojego posta 3xup on wszedł do dziury i jak ktoś do ropnie to na 2 stronie go wywali i musi przejść przez ognie i gdy wyjdzie z ogni musi iść ciągle up i tak spotka od 3 do 5 fd a ty nic nie wiecie a gadacie, jeżeli czegoś nie rozumiecie to po co mówicie bzdury...

Krzychos_CALMERA
18-07-2007, 04:04
własnie:p ale swoja drogą to jak tam wlazłeś=D?

robert22
18-07-2007, 12:04
Up
Już mi się nie dobrze robi napisałem jak wyjść wytłumaczyłem, a tu takie pytanie to jest dziura jak się idzie na Deserta tylko sie idzie <--- a on poszedł w dół i do dziury... omgf

Sorcer_Pips
18-07-2007, 12:49
hahaah się znawcy znaleźli tylko czemu nikt nie powie, że go ropnie po 2 stronie a nie jak wszedł, a potem musisz użyć destroy fieldów, ponieważ masz dużo ogni no chyba że masz jakieś runy leczące, a potem czeka Cię długa droga a przy końcu będziesz miał od 3 do 5 Fire Devilów na klatę więc jak nie masz run leczących to lepiej paść...
Pan up w Tibii nie ma pułapek zawsze jest wyjście skomplikowane ale jest...
Pan Shor'tugal tylko ropnie deda nie pod siebie tylko po 2 stronie dziury... jeżeli nie macie o czymś pojęcia nie wypowiadajcie się, bo autor tematu potrzebuje pomocy jak wyjść a nie padniesz i se bp ropniesz ale po 2 stronie... ale tego już nie wiedzieliście co nie?

Też tam byłem ale wyszedłem kilka fd i orcow berserkerow spotkalem ale sie wyszlo =]

Confundus
18-07-2007, 15:50
Chyba dasz rade 3-5 Fire Devilom jak piszesz ze masz lvl 39?

Siepk
18-07-2007, 16:30
Do dziury wleciałem knightem 15 lvl skille 50\49 nie sądze żebym wyszedł cały