Pokaż pełną wersje : Sunrise 101 lvl
Sunrise wbija 101 lvl a ja myślałem ze on juz nie gra. Co o tym myślicie?
że jesteś debilem, bo spamujesz tym tematem w kilku działach. Get lost, child.
The Shodow
17-07-2007, 13:21
Juz mamy sie zachwycać?
Cygan Slejter
17-07-2007, 13:22
@up
nie podoba ci sie temat...nie pisz
@topic
hyh no to sunrise leci do 200 lv :P
Knight mathoff
17-07-2007, 22:24
Nie wiem, czy niektórzy ludzie interesujący się Anticą naprawdę są tak głupi, czy tylko udają...
na forum tibia.com też powstał temat o tym tytule, a także z gratulacjami dla Petrosa wbijającego 81 poziom, z okazji śmierci Bubble (ale lama !!1!!>one<!1), Suprido, i tysiąca innych rzeczy.
Nie widzę sensu w tworzeniu takich tematów... ale cóż.
@topic: Sunrise może i 300 poziom wbić, ale nadal będzie bucem i power-abuserem.
Etan Marth
18-07-2007, 01:10
#up
PA na rooku? Wowow jestem szybszy wiec nie trapne na trollu, padniesz omahgads!
Knight mathoff
18-07-2007, 01:16
Etan, aaa... co ja będę cięte riposty rzucał.
Blokowanie, zabijanie potworów, groźby.
To jest PA na rooku, i może być więcej niż uciążliwe, wierz mi.
Milan ognia
22-07-2007, 19:25
@up:
ow... wreszcie jakiś co rozumie. xD
#up
PA na rooku? Wowow jestem szybszy wiec nie trapne na trollu, padniesz omahgads!
100 lvl na roku ma pewnie takie znajomosci na mainie ze szok, wiec jezeli ktos wkurza sunrise na roku to nie ma zycia na mainie.. zwlaszcza na takim swiecie jak antica gdzie 50% lvli ma 100 lvle ;p
Knight mathoff
22-07-2007, 23:27
Z tym tylko, że kolega Sunrise rzuca słowa na wiatr, i nigdy nic z tego nie wychodzi. Jedynie nagroda "kretyna roku" na forum tibia.com ;)
Wow, mam nadzieje ze teraz z kazdym nastepnym poziomem sunrise beda nowe tematy.
Iwanek18
23-07-2007, 22:10
juz sikam xD
Grim Rider
23-07-2007, 22:17
Pewnie sellnal postac, ja bym wolal troszke pieniazkow zamiast postaci ktora sie da expic tylko na ratach...
wiesz... miałem rookstylera i nie expiłem na ratach :p Ale takie Ironiczne skojazenie jest spoko :) Jedzie na minoskach na mino hell i na waspach w wasp tower :)
Lepiej expic na wolfah ;p na paccu 100 razy szybciej sie expi bo w mino hell dlugi resp
Superklucha
06-08-2007, 03:00
Sunrise to debil ale i tak gz za 100lvl. A czemu debil? Ide sobie na mino, full def, skilluje se powoli, bije, bije, mino żółte hp a tu podbiega sobie taki Sunrise i mi mino z bowa, 1 hitem deda i po 50% exp. Co on se myśli że jak 100lvl to mu wszystko wolno X(
Nie lubie go.
Cygan Slejter
09-08-2007, 11:42
Nie wiem, czy niektórzy ludzie interesujący się Anticą naprawdę są tak głupi, czy tylko udają...
na forum tibia.com też powstał temat o tym tytule, a także z gratulacjami dla Petrosa wbijającego 81 poziom, z okazji śmierci Bubble (ale lama !!1!!>one<!1), Suprido, i tysiąca innych rzeczy.
Nie widzę sensu w tworzeniu takich tematów... ale cóż.
@topic: Sunrise może i 300 poziom wbić, ale nadal będzie bucem i power-abuserem.
Juz mamy sie zachwycać?
czy mi sie zdaje czy to jest forum o tibi??
a jak chyba wiesz forum jest po to żeby sie wypowiadac o tibi i wszystkim co jest z nia zwiazane
to ze ty masz w dupie sunrise i ze zaczol grac to nie zanczy ze kazdy ma miec
Znasz Sunrise osobiscie?? spisz z nim w jednym łóżku??...raz go widziales na rooku i co juz wiesz jaki on jest bo ci kolega sprzed depo powiedzial??
nie jest obroncą Sunrise, ale wkurzaja mnie tacy Bogowie jak ci up ktorzy nie znaja gracza dobrze a wypowiadaja sie o nim
Przeczytaj sobie wywiad z MAster Slayerem
on tez na poczatku myslal ze Sunrise to glupek itp...ale potem sie z nim zaprzyjaznil ;)
jezeli nie podoba ci sie ten temat to sie w nim nie wypowiadaj...bo temat jest stworzony o tym ze Sunrise wznowil gre a nie o tym jaki on jest itp ;)
idz lepiej pograj mistrzu, lepiej zrobisz;)
Kurde troszke sie rozpisalem i napewno zara ktoś mnie zjedzie:D no cóż w koncu to najwieksze nooby to POlacyD:
@topic
taki mały news
Sunrise 102 lv :)
Knight mathoff
11-08-2007, 20:55
Kolego wyżej, stwórz o tym nowy temat. "Sunrise wbija kolejny poziom! Niedługo 200!"
Powiem ci jeszcze, że sam dzisiaj wbiłem poziom, i paru innych też wbiło dzisiaj poziomy, a jeden to nawet padł! Kolejne tematy! Już widzę te pierwsze strony gazet... nagłówki, slogany, wiadomości w TV!
To, że nie znam Sunrise z rl, nic nie znaczy. Skoro nie znam go z rl, mogę ocenić go jedynie na podstawie jego zachowania w grze. Nu, a to jest przeważnie mierne.
To tyle.
Artain Guliusian
11-08-2007, 21:28
Za niedlugo beda postawac tematy "noobek z swiata xxx wbil skoczyl dzisiaj z 16 na 17 lvl gratulacje" to ze Surnise wbil 101 lvl nic nie znaczy
Sunrise wbil lvl ;OOOOOO Juz ide siku...;)
PijmlekoBedzieszWielki
11-08-2007, 21:37
lol mogę Cie dotknąć8o
Tylko raz i w rekawiczkach... ^^
Cygan Slejter
13-08-2007, 10:14
Kolego wyżej, stwórz o tym nowy temat. "Sunrise wbija kolejny poziom! Niedługo 200!"
Powiem ci jeszcze, że sam dzisiaj wbiłem poziom, i paru innych też wbiło dzisiaj poziomy, a jeden to nawet padł! Kolejne tematy! Już widzę te pierwsze strony gazet... nagłówki, slogany, wiadomości w TV!
To, że nie znam Sunrise z rl, nic nie znaczy. Skoro nie znam go z rl, mogę ocenić go jedynie na podstawie jego zachowania w grze. Nu, a to jest przeważnie mierne.
To tyle.
nie ma sensu zebym sie z toba kłócił flamerze :) pewnie wiesz lepiej:)
nie uderzyles czasem mame krzeslem bo Sunrise ci zabil snake ??
Och no to super i co o kogo obchodzi?
Knight mathoff
13-08-2007, 12:56
nie ma sensu zebym sie z toba kłócił flamerze :) pewnie wiesz lepiej:)
nie uderzyles czasem mame krzeslem bo Sunrise ci zabil snake ??
Ciekawe co ty robisz w temacie Antici...
Tak... największą moją wadą jest to, że lubię dyskutować.
I to na tym forum.
I to nawet z ludźmi mającymi nicka Cygan Slejter...
No cóż...
Pana wyżej pozdrawiam.
czy mi sie zdaje czy to jest forum o tibi??
a jak chyba wiesz forum jest po to żeby sie wypowiadac o tibi i wszystkim co jest z nia zwiazane
to ze ty masz w dupie sunrise i ze zaczol grac to nie zanczy ze kazdy ma miec
Znasz Sunrise osobiscie?? spisz z nim w jednym łóżku??...raz go widziales na rooku i co juz wiesz jaki on jest bo ci kolega sprzed depo powiedzial??
nie jest obroncą Sunrise, ale wkurzaja mnie tacy Bogowie jak ci up ktorzy nie znaja gracza dobrze a wypowiadaja sie o nim
Przeczytaj sobie wywiad z MAster Slayerem
on tez na poczatku myslal ze Sunrise to glupek itp...ale potem sie z nim zaprzyjaznil ;)
jezeli nie podoba ci sie ten temat to sie w nim nie wypowiadaj...bo temat jest stworzony o tym ze Sunrise wznowil gre a nie o tym jaki on jest itp ;)
idz lepiej pograj mistrzu, lepiej zrobisz;)
Kurde troszke sie rozpisalem i napewno zara ktoś mnie zjedzie:D no cóż w koncu to najwieksze nooby to POlacyD:
@topic
taki mały news
Sunrise 102 lv :)
TY downie!
Nie wyjeżdzaj z takimi tekstami : "Największe nooby to Polacy" bo to jest żałosne...zresztą jak widze co piszesz to mam ochote wziąść nóż kuchenny i zabić cie na miejscu ty patałachu...co do stwierdzenia "Polacy to nooby" zgadzam się tylko w TWOIM przypadku i wszystkich bezmózgich 10-latków, fanów tego maniaka co ma 300+...więc zamilcz prosze i nie gadaj takich pierdół
Cygan Slejter
26-08-2007, 17:35
@up
zaliczasz sie do tych 10 latków ?:)
no coment :)
Co wy KURDE robicie?? jak sobie myślicie że Sunrise to deb**......X(
To KURDE sami spróbujcie nabic 102 lvl na rooku...... X(
I co łyso wam?? :p
:cup: :wiking:
Zolzoller
14-10-2007, 14:07
Sunrise to debil ale i tak gz za 100lvl. A czemu debil? Ide sobie na mino, full def, skilluje se powoli, bije, bije, mino żółte hp a tu podbiega sobie taki Sunrise i mi mino z bowa, 1 hitem deda i po 50% exp. Co on se myśli że jak 100lvl to mu wszystko wolno X(
Nie lubie go.
to straszne
Zolzoller
14-10-2007, 14:09
TY downie!
Nie wyjeżdzaj z takimi tekstami : "Największe nooby to Polacy" bo to jest żałosne...zresztą jak widze co piszesz to mam ochote wziąść nóż kuchenny i zabić cie na miejscu ty patałachu...co do stwierdzenia "Polacy to nooby" zgadzam się tylko w TWOIM przypadku i wszystkich bezmózgich 10-latków, fanów tego maniaka co ma 300+...więc zamilcz prosze i nie gadaj takich pierdół
Polacy to wiekszosc dzieci neo i nooby i taka prawda
A bezmozgi 10 latek to chyba ty , bo ty pier**lisz ze bys go zabil nozem kuchennym , przez co ? przez gupia gre XD get lost:baby::baby::baby::baby:
Zolzoller
14-10-2007, 14:10
Co wy KURDE robicie?? jak sobie myślicie że Sunrise to deb**......X(
To KURDE sami spróbujcie nabic 102 lvl na rooku...... X(
I co łyso wam?? :p
:cup: :wiking:
A co ma lvl do tego jakim jest czlowiekiem ? Moze miec 300 lvl i byc najwiekszym debilem na ziemi , ale z was dzieci
Misiocyt
14-10-2007, 14:30
TY downie!
Za bardzo się irytujesz, kolego.
Taka prawda, że mamy wielu dobrych graczy (Mateusz Dragon Wielki, Seromontis, Taifun Devilry itd.) ale mamy jeszcze więcej dzieci, które można nazwać hajlewelwanabe. No i na dodatek zdecydowana większość Polaków grających w Tibię nie mówi po Angielsku.
Zamiast krzyczeć, to przedstaw porządne kontrargumenty. ;)
Sardendor
16-10-2007, 15:29
Prawie same głąby na tym forum.
W pytaniu gosc napisał: Co sadzicie o powrocie Sunrise
wiec czemu to ma byc jakies przezycie...
Poprostu wrócił po 7 miesiącach gry wiec bardzo dobrze ze powstal taki temat.
A skoro wam sie taki nie podoba to po co komentujecie ?
Własnie takie osoby to głupie nooby, przez takich zamykaja nam tematy.
S*******ać jezeli wam cos przeszkadza w tym temacie. Rozumiecie ?
Knight mathoff
17-10-2007, 21:31
@up: Pozwolisz, że kogoś zacytuję.
"Za bardzo się irytujesz, kolego."
Jezuu... Sunrise sie powoli robi na tym forum jak MDW...
Cygan Slejter
18-10-2007, 14:11
@up
to nie wchodz na forum :P
jednego Polaczka mniej:P
@up: Pozwolisz, że kogoś zacytuję.
"Za bardzo się irytujesz, kolego."
no trudno się nie irytowac po twoich postach:D
Knight mathoff
18-10-2007, 20:37
Jeśli masz zamiar wchodzić tu tylko po to, by urazić piszących...
...to zaprzestań. Po twojemu: nie zniżaj się do mojego poziomu.
Dodzio_Szczodre
28-10-2007, 01:42
Ej ej ej zadźwonicie do mnie żebym się wysikał albo zrobił kupkę jak sunrise wbije lvl? a aaaa i tak news dzisiaj wbiłem 1lvl :cup::cup::cup::cup::cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.