Pokaż pełną wersje : Nowi moderatorzy!
Witajcie,
Nasz serwis caly czas się rozwija, użytkowników przybywa, więc potrzeba nam także nowych moderatorów. Z dniem dzisiejszym nasze grono rozrosło się o cztery osoby. Są to: Atimcia, pebe83, czuk85 oraz Thor of heaven. Podczas swojego pobytu na forum wykazują się oni nie tylko dużą wiedzą o Tibii, ale także tym, że potrafią się poprawnie i stosowanie wypowiadać. Cała czwórka pracowała również w Supporcie Tibia.pl, czym przyczyniła się do rozwoju serwisu. Dwójka wybrańców (pebe83 oraz czuk85) została wybrana na SuperModeratorów, zaś pozostali dostaną swoje działy. Z czasem, gdy będą sprawdzać się w nowej roli także zostaną przeniesieni do grupy SuperModeratorów. Podział prezentuje się następująco:
Atimcia - Fora główne (Niusy, FAQ i zasady, Poradniki, Hunted.pl, Konkursy, Sondy), multimedia i fora inne.
czuk85 - SuperModerator
pebe83 - SuperModerator
Thor of heaven - Fora główne (Niusy, FAQ i zasady, Poradniki, Hunted.pl, Konkursy, Sondy), multimedia i Support.SuperModerator ma możliwość zarządzania każdym działem na forum.
Prosimy o wyrozumiałość dla nowych moderatorów. Każdy z nas kiedyś zaczynał i popełniał błędy. Wybaczcie im ewentualne pomyłki. (-:
P.S.
Pozostaje życzyć Wam powodzenia (-:
Dobrze. Dzięki Parys, że nas poinformowałeś.
Witam wszystkich nowych!
Życzę udanych wakacji z nową pozycją (tylko nie zostańcie pracoholikami). :P
Niedługo nowi się przekonają, że pozycja moderatora, to ból i łzy, buahuahuahua... :P
Tak myślałem ,że Pebe zostanie moderatorem ;).Gratuluje pozycji moderatora.
Wendaren
18-07-2007, 10:22
Gratuluje i życzę cierpliwości, wytrwałości na nowej ścieżce życia... :evul:
;)
Gratuluje wysokiego tytulu wszytskim nowym modkom. Dopiero zacznie sie katorga. ;p
Miejmy nadzieje, ze nas nie zawiedza i poprawia bezsensowna sytuacje na forum. ;]
Gratulacje i powodzenia w dalszej pracy
oli_powrot
18-07-2007, 10:43
Gratuluję. :-) Też w przyszłości zamierzam zostać moderatorem. Ale czy mi się uda? Zobaczymy :p
A na forum dla (jak to ładnie Raynold nazywa) Mondatorów i Aminów są już pewnie zakłady, kto pierwszy zrezygnuje i z jakiego powodu. ;>
@Oli_powrot
No z takim avkiem to inni wymiekaja
@topic
Im was wiecej, tym nudniej na forum bo zamykacie kazdy wesoly temta :\
_LorDZIQ_
18-07-2007, 11:01
Gratulacje! Również życzę dlugiej i owocnej pracy. :)
JustPlay
18-07-2007, 11:06
Mam nadzieje, że wytrwacie do konca ;-)
Powodzenia.
Nono
Bardzo ładnie ^^
Powodzenia dla nowych moderatorów - nie przepracujcie sie na początku, bo potems ię wam odechce i będzie kapa :P
Wszystko z umiarem ^^
Duch Guardi
18-07-2007, 11:45
Heh powodzenia i cierpliwości w banowaniu noobków :D
Milan ognia
18-07-2007, 11:50
/me zakłada bardzooo duuużo nowych i kont i zaczyna spamować umilając życie nowym Modkom.
:p
Ojciec Dyrektor
18-07-2007, 11:50
No nic mi nie pozostaje innego zrobić, jak tylko pogratulować kolegom z Supportu ;) Trzeba im przyznać że się trochę narobili na to stanowisko.
Nikast Shynix
18-07-2007, 11:55
To było do przewidzenia ;]
A tak nawiasem mówiąc, ciekawe, kiedy w tym temacie zacznie się fala postów w stylu "A czemu nie ja?!", "ia tesh chcem!!!111oneonerazrazszeszczszeszczszeszcz".
Dark Sven
18-07-2007, 12:00
Hmm... spodziewałem się, że Ryba, ale że ci? Więcej moderatorów= mniej zabawnych tematów.
Ja tez chce.
Gratuluje fantastycznej czwórce :P Ale, który to ten od ognia, gumy skały.. ? ;>
Szczególnie memu miśkowi :P mua with ;p Czukciu :D
/Nikast Shynix
Właśnie się zaczęła :P
Olorion powinien miec moderatora albo ten drugi tlen jakos sie zwal
Radarowiwi
18-07-2007, 12:12
Gratulacje:D Obyście zostali najlepszymi moderatorami na świecie ;]
Duke Dran
18-07-2007, 12:12
Gratulacje :P też może kiedyś zostanę! B)
Aby wszystkie chwile spędzone w gronie modków były szczęśliwe!
Gratulacje czterem nowym moderatorom ; dd
Emcess.
Olorion powinien miec moderatora albo ten drugi tlen jakos sie zwal]
Nie kazdy chce byc modkiem ; )
Oczywiscie fakt, ze Atimcia to dziewczyna admina nie mial najmniejszego wplywu na danie jej moda?
NMSKP
D Vampire Hunter
18-07-2007, 12:23
Gratlujuje wybranym !! :Dd
Hmm... spodziewałem się, że Ryba, ale że ci? Więcej moderatorów= mniej zabawnych tematów.
Szczera prawda :D hehe ale sa tez i dobre strony tego medalu ;p czy cos tam nie wiem hesuehsue ;D
Oczywiscie fakt, ze Atimcia to dziewczyna admina nie mial najmniejszego wplywu na danie jej moda?
NMSKP
Sorry, ale widać, że się nie znasz. Nie wygrała wyborów miss to chociaż moda ma. ;;;
Wald_Kerius
18-07-2007, 12:25
NMSKP
Nope, jej wybór był uwzględniany już przy wcześniejszych wyborach, kiedy to para nie była jeszcze sobie tak dobrze znana :D
Sorry, ale widać, że się nie znasz. Nie wygrała wyborów miss to chociaż moda ma. ;;;
No tak, w koncu glupio bylo edytowac sonde. =]
Oczywiscie gratuluje nowym modom pozycji, mam nadzieje, ze sie dobrze spisza. to tak, zeby offtopu nie bylo =]
Nic, tylko pogratulować i życzyć powodzenia nowym moderatorom :-)
Pozdrawiam.
Descartes
18-07-2007, 12:56
Super. Od dawna była tu potrzebna świeża krew.
Graty!
Pebe będzie miał najwięcej czasu na przygotowanie się do kasowania hardem! Wg mnie on najbardziej zasłużył na tą posadę, z tej czwórki.
Ekhm
Cała czwórka pracowała również w Supporcie Tibia.pl,
ekhm ekhm... : P
Olorion powinien miec moderatora albo ten drugi tlen jakos sie zwal
Ta, oxyś, miss u =* :(
Gratulacje! Żebyście tylko wytrwali jak najdłużej :)
No tak, w koncu glupio bylo edytowac sonde. =]
Oczywiscie gratuluje nowym modom pozycji, mam nadzieje, ze sie dobrze spisza. to tak, zeby offtopu nie bylo =]
dziękuję za Twe gratulacje:)
a edytować sondy wcale głupio nie było, znam swoją wartość a sonda była zabawą a nie polem walki o stołek:)
tak więc proponuję "pozulować pośladki" i nie być aż tak zazdrosnym;)
GRATZ :D Naprawdę zasłużona czwórka, bardzo dobrze sprawowali się w supporcie i wiem też, że na pewno dadzą sobie radę jako moderatorzy ;)
Pozdrawiam ;)
Dr. Omader
18-07-2007, 13:46
NMSKP
Specjalna wersja dla emolyty:
Jasne, że miał. Tylko dlatego dostała go. :)
[.....]Prosimy o wyrozumiałość dla nowych moderatorów. Każdy z nas kiedyś zaczynał i popełniał błędy. Wybaczcie im ewentualne pomyłki[...] (-:
Moderator nigdy sie nie myli.... nawet jak sie myli to sie nie myli
Powodzenia nowym modom
Speed Wojtek
18-07-2007, 14:10
"SuperModerator ma możliwość zarządzania każdym działem na forum."
juz mniejszym druczkiem hehe :P
Speed~
Ta, oxyś, miss u =* :(
Dzień w którym Oxyś zostanie moderatorem będzie końcem tego serwisu/świata*
*-niepotrzebne skreślić.
Pozostaje mi tylko życzyć wam powodzenia i miłej pracy ^^:D
Gratulacje Pebe <Hugz> !!
To kiedy opijamy awans :D:D
Rychulec
18-07-2007, 15:18
Gratulacje awansu :p
I takie pytanie jakie kryteria trzeba spełnić żeby zostać modkiem?
Gratuluję wszystkim nowym moderatorom ;) Pozdro
Nikast Shynix
18-07-2007, 15:24
Nie ma to jak zacząć służbę nieuzasadnionym banem, co Thor?
http://img182.imageshack.us/my.php?image=omgqs4.png
(Nie wiem za co to... Może Thorowi się raporty z postami pomyliły...)
[Eh.. no zbanowałem reportującego zamiast reportowanego podczas nauki. :D Już wszystko powinno być ok, sory]
Zupka_Chinska
18-07-2007, 15:28
#Gangrel:
To w takim razie już przeżyliśmy prawie koniec świata. Drom`owładny czy ktoś inny zrobił nick Oxygane`go na niebiesko i pod spodem znajdował się napis: "Moderator". Of course tylko dla jakiejś wkręty. Pamiętam jedynie, że Pan... (nie będe podawał Jego nick`u, bo nie chce uprzykrzyć życia Korektorowi), wtedy strasznie pchał się w poślady Oxyganego.
#Rychulec:
Wyślij do mnie skromną koperte, a zobaczymy co da się zrobić. Zapłaty w naturze jednak nie preferuję.
#Topic:
Gratulacje, choć w sumie nie wiem czy jest czego gratulować ;-].
#Gangrel:
To w takim razie już przeżyliśmy prawie koniec świata. Drom`owładny czy ktoś inny zrobił nick Oxygane`go na niebiesko i pod spodem znajdował się napis: "Moderator". Of course tylko dla jakiejś wkręty. Pamiętam jedynie, że Pan... (nie będe podawał Jego nick`u, bo nie chce robić na złość Korektorowi), wtedy strasznie pchał się w poślady Oxyganego.
#Rychulec:
Wyślij do mnie skromną koperte, a zobaczymy co da się zrobić. Zapłaty w naturze jednak nie preferuję.
Wiem, ale nie miał uprawnień moderatora, jedynie zmieniony nich i tekst pod nickiem. Nic więcej.
Gratuluje! Szczerze mowiac, dziwie sie, ze to sie stalo dopiero teraz :]
Ojciec Dyrektor
18-07-2007, 16:02
eee tam ... reszta supportu, na nas też przyjdzie "kiedyś" czas :D
A co z resztą supportu heh??????????
Gratz guys :))
Andrealfus
18-07-2007, 16:25
Gratulacje i wytrwalosci w pracy zycze :)
Czy zeby zostac modkiem, trzeba grac na no-pvp? (czyt. Harmonia/Secura)
To ja jadę na wakacje.
Rotfl. xD
Gratulacje :P też może kiedyś zostanę! B)
Życzę powodzenia. ;)
Gratulacje Pebe <Hugz> !!
To kiedy opijamy awans :D:D
Dzieci i Ryba nie piją przed 18.
Gratulacje awansu :p
I takie pytanie jakie kryteria trzeba spełnić żeby zostać modkiem?
Odpuść sobie.
W sumie to nie ma czego gratulować. To, że włożyli dużo pracy świadczy o ich cierpliwości, ale teraz będą mieli jej jeszcze więcej zwłaszcza, że na owym forum szerzy sie przestępczość: keyloggery, wirusy, trojany, spam, zbrodnie itp. Tak dla ich własnego dobra nie będę im życzył niczego, oprócz jeszcze większej cierpliwości i wyrozumiałości.
Zapamiętajcie te słowa na przyszłość gdybyście mieli mi coś przyznać. xD
Gratuluje :D miłego moderowania ;D
Diabel Marcin
18-07-2007, 17:11
Omg To Jest Nie Fari !! Ja Mam Konto Ok Ponad 2 Lat, Pomagam Innym Graczom, Jestem Mily, Uprzejmy, Zbieralem Informacje, Zalatwilem Dromaderowi I Innym Modkow Wyjazd Do Katowic Na Wycieczke A Tu Taka Atimka Zostaje Modem Bo Powiedziala Bosalowi Ze Ma Ladne Oczy !! Ide Sie Zabic, Czesc !!
Nikast Shynix
18-07-2007, 17:13
@up: A ja ciebie jakoś nigdzie nie widziałem.
Zawsze piszesz każde słowo z dużej litery? Jeżeli tak, to może dlatego nie zostałeś modem?
Wald_Kerius
18-07-2007, 17:14
Czy zeby zostac modkiem, trzeba grac na no-pvp? (czyt. Harmonia/Secura)
Jakoś tak się składa że 90% naszej "niebieskiej" ekipy tam gra. Coś musi w tym być.
Coś pokręciłem z tym kontem na które wysłałem łapówkę... No i Ferrari z przemytu też nie doszło... Taka szansa przepadła przez zły adres i złe konto ^^
A tak "przy okazji" to gratulacje dla nowych moderatorów... A żeby wam te bany uchem wyszły ^^
Omg To Jest Nie Fari !! Ja Mam Konto Ok Ponad 2 Lat, Pomagam Innym Graczom, Jestem Mily, Uprzejmy, Zbieralem Informacje, Zalatwilem Dromaderowi I Innym Modkow Wyjazd Do Katowic Na Wycieczke A Tu Taka Atimka Zostaje Modem Bo Powiedziala Bosalowi Ze Ma Ladne Oczy !! Ide Sie Zabic, Czesc !!
Może dlatego, że nie przestrzegasz regulaminu?
Gratulację i powodzenia :cup:
Jakoś tak się składa że 90% naszej "niebieskiej" ekipy tam gra. Coś musi w tym być.
Pewnie robią sobie zawody kto pierwszy uwali demona i pierwsza trójka dostaje moda ;//;/;/
Zupka_Chinska
18-07-2007, 17:42
...zwłaszcza, że na owym forum szerzy sie przestępczość: keyloggery, wirusy, trojany, spam, zbrodnie
Ta, uważaj bo zaraz Cie jeszcze ktoś zgwałci przez monitor.
lordvatt
18-07-2007, 19:16
Aż się łezka w oku kręci :)
Ciekawe jak będzie wyglądała praca modków za 2 tygodnie ,chociaż ja mam nadzieje ,że dzięki "nowym" skończy się "Era Zbrodni" (łach ,taka aluzja do kilku postów wcześniej :P)
Gratuluje :) Oby was było jeszcze więcej to się skończą zabawy tych żałosnych
trolli.
No no mam nadzieje że się spiszecie i wygryziecie tych starych przestarzałych pierników z niebieskimi literkami :D
gratuluję
Nie wiem czemu ale to mnei rozwaliło xD
GZ Dla pebe, zawsze wszędzie coś tłumczył dla tych z nas co nei znają angielskeigo i newsa na tibia.com nei potrafili rpzeczytać ;)
Gratuluje wszystkim nowym moderatorom, i życzę powodzenia!
NO GRATULACJE :D życze mam powodzenia w waszej pracy i każdy powinien sie cieszyc gdyż bedze mniej spamerów czyli wroga nr:1:D
Gdyby nie konkurs na 'miss' forum, to w ogóle nie wiedziałbym o istnieniu takiej użytkowniczki jak Atimcia. No cóż, tak czy siak, gratuluje.
Hellraiser
18-07-2007, 22:31
Ej ja tez tak chce ;(
Mi tu, mi tu!.
Gratuluje, i życzę powodzenia w pracy:)
Czasem mam wrażenie,że pomału z supportu robi się RM.... może to tylko złe odczucie a nie prawda;))
Pozdro.
Dziundzior
18-07-2007, 23:52
NMSKP
Ludzi od zawsze zrzerała zazdrość.
Moge spokojnie i z cała pewnością stwierdzić , że się jej to należy. :)
JazzCaffe
19-07-2007, 00:53
Witajcie,
Podczas swojego pobytu na forum wykazują się oni nie tylko dużą wiedzą o Tibii, ale także tym, że potrafią się poprawnie i stosowanie wypowiadać.
Mam nadzieję, że potrafią, bo pewien starszy moderator nie potrafił... Z zazdrości napisał, że skillowałem na bocie. Życzę tylko aby ci nowi modkowie nie byli tacy jak ten typ, którego nicku nie wspomnie. Powodzenia!
Dzień w którym Oxyś zostanie moderatorem będzie końcem tego serwisu/świata*
*-niepotrzebne skreślić.
Potrzebne dopisac?
Gratuluje i zycze Wam powodzenia w Waszej nowej roli. :)
Mortyl_reszek
19-07-2007, 01:18
Graty ATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;*
Gratuluje, mam nadzieję, że kiedyś też zostane moderatorem :confused:
Marzenia, ehh ;)
-=DanieL=-
19-07-2007, 08:33
gz moda :}
Moge spokojnie i z cała pewnością stwierdzić , że się jej to należy. :)
Ta zazdrość, już widzę Sleja jak zazdrości komuś moda na forum : )
No ale, skoro towarzyszu twierdzisz, że jej się to należy, to może jakieś argumenty?
W dzisiejszym świecie wszystko jest możliwe.
Może dlatego, że nie przestrzegasz regulaminu?
Jakby przestrzegał to i tak by nie dostał. :p
Mi tu, mi tu!.
Fak ju.
Jeśli są to wporzo ludzie, umiejący banować tych, co prowokują to gratuluję, i mówię, że dobra decyzja.
Czarna_Mamba
19-07-2007, 16:29
Dzień w którym Oxyś zostanie moderatorem będzie końcem tego serwisu/świata
A właśnie, że nie, bo koniec świata nastanie gdy skończy się Moda na Sukces.
A temat, może i się należało - tego nie wiem. Nie znam dokonań prawie żadnej z tych osób, mam nadzieję, że się do nich przekonam w najbliższym czasie. Miłej roboty.
Matti Hautamekki
19-07-2007, 16:37
@up
Cóz więc końca świata narazie sie nie spodziewajmy xD
@topic
Gratz~! xD
ehh. Niech 'Atimcie' hackna, usuna jej posty, a jej boyfriend to odrobi. Humm troche znana historia
Agent iks
19-07-2007, 21:50
Congrat =) ;)
A jak sie spytam na wypadek jakby ktoś z administracji wpadł...
Co bardziej dla was się liczy przy wyborze kandydatów na modków :
-Aktywność ?
-Rapotrowanie postów niezgodnych z regulaminem ?
-mądre pisanie ?
-Aktywność ?
-mądre pisanie ?
Myślisz, że mod zwraca szczególną uwagę na to, od kogo otrzymał mail z reportem? Pewnie i tak niewielu sprawdza swoją skrzynkę, lepiej przelecieć się po swoim dziale i zajrzeć do paru nieprzeczytanych.
Co do reszty, to jest jeszcze parę innych czynników.
Gratuluje, mam nadzieję, że kiedyś też zostane moderatorem
Właśnie sobie kolego grób wykopałeś, takim gadaniem sobie na pewno nie pomożesz.
Myślisz, że mod zwraca szczególną uwagę na to, od kogo otrzymał mail z reportem? Pewnie i tak niewielu sprawdza swoją skrzynkę, lepiej przelecieć się po swoim dziale i zajrzeć do paru nieprzeczytanych.
zwraca:)
a raporty ułatwiają sprawę:)
Thor of heaven
20-07-2007, 00:04
Zależy który... Ja np jestem bardzo wdzięczny za raporty (pewnie jak inni moderatorzy, szczególnie ci którzy ich nie usuwają :D) dzięki nim szybciej można kogoś zbanować 8o , a na autorów zwracam uwagę i to im wychodzi na +.
-Aktywność ?
-mądre pisanie ?
Wszystko składa się w jedną ogólna ocenę, zawalisz któreś z kryteriów twoja szansa spada. Można raportować posty tonami a tylko 1/3 z nich jest uzasadniona (czyli masz racje) wtedy to wychodzi na -. Jeszcze pracowitość i zaangażowanie są ważne.
Eee wy tu czekacie na wpadki? :D o nie nie... do następnych wyborów...
Dzięki za życzenia,
Pozdro
-Aktywność ?
-mądre pisanie ?
Nie liczy się ilość, ale jakość :D.
Gratuluję. :-) Też w przyszłości zamierzam zostać moderatorem. Ale czy mi się uda? Zobaczymy :p
Tez mam to w planach ;)
Tylko przez wybuchowy temperament mam 7 pkt karnych to male szanse.
zwraca:)
a raporty ułatwiają sprawę:)
Notabene to może mi ktoś uświadomić, w jakiż to sposób ona objęła posadę moderatora? Zabawiłem się w Rutkowskiego i chciałem przejrzeć posty usera, o dziwo tylko 2 strony wyników (!), z czego razem naliczyłem 35 postów. Jakaś połowa z tego w jednym wątku (zdjęcia z jakiegoś serwera w Tibii), ostatnie w temacie o RL fotkach userów. Pomaganie innym na forum w widoczny dla każdego sposób, pisanie wspomagaczy (artykuły, poradniki), inne - żaden wkład w cokolwiek. A okazuje się, że dostaje Filmy (chyba najpopularniejszy dział zaraz po Zdjęciach), Poradniki (mniejszy tłok, chociaż może ktoś tu będzie częściej do propozycji zaglądał), Niusy, Konkursy, Sondy (j/w, nie wiem czy tutaj jest potrzebny ktokolwiek, są przecież admini), na resztę przymknę oko. Byłem przekonany, że tutaj moda dostaje się za zasługi, nienaganny styl pisania, aktywność... Coś mi się zdaje, że tutaj to wygrały znajomości albo pospolite ślizganie się językiem po czyjejś dupie (dupach) przez długi okres czasu. W mojej ocenie słusznym wyborem było posadzenie na stołku Thora, on się przynajmniej tutaj czymś wyrózniał i widać, że ma zapał do roboty i nie da ciała.
Sprawa super moderatorów - lepsze określenie moim zdaniem to "Moderator Globalny".
Tez mam to w planach
Tylko przez wybuchowy temperament mam 7 pkt karnych to male szanse.
Nie kompromituj się po raz n-ty, całe szczęście, że do kolejnego bana Ci niewiele brakuje.
Notabene to może mi ktoś uświadomić, w jakiż to sposób ona objęła posadę moderatora? Zabawiłem się w Rutkowskiego i chciałem przejrzeć posty usera, o dziwo tylko 2 strony wyników (!), z czego razem naliczyłem 35 postów. Jakaś połowa z tego w jednym wątku (zdjęcia z jakiegoś serwera w Tibii), ostatnie w temacie o RL fotkach userów. Pomaganie innym na forum w widoczny dla każdego sposób, pisanie wspomagaczy (artykuły, poradniki), inne - żaden wkład w cokolwiek. A okazuje się, że dostaje Filmy (chyba najpopularniejszy dział zaraz po Zdjęciach), Poradniki (mniejszy tłok, chociaż może ktoś tu będzie częściej do propozycji zaglądał), Niusy, Konkursy, Sondy (j/w, nie wiem czy tutaj jest potrzebny ktokolwiek, są przecież admini), na resztę przymknę oko. Byłem przekonany, że tutaj moda dostaje się za zasługi, nienaganny styl pisania, aktywność... Coś mi się zdaje, że tutaj to wygrały znajomości albo pospolite ślizganie się językiem po czyjejś dupie (dupach) przez długi okres czasu. W mojej ocenie słusznym wyborem było posadzenie na stołku Thora, on się przynajmniej tutaj czymś wyrózniał i widać, że ma zapał do roboty i nie da ciała.
Sprawa super moderatorów - lepsze określenie moim zdaniem to "Moderator Globalny".
Nie kompromituj się po raz n-ty, całe szczęście, że do kolejnego bana Ci niewiele brakuje.
To zes teraz pojechal "miszczu" : P
Notabene to może mi ktoś uświadomić, w jakiż to sposób ona objęła posadę moderatora? Zabawiłem się w Rutkowskiego i chciałem przejrzeć posty usera, o dziwo tylko 2 strony wyników (!), z czego razem naliczyłem 35 postów. Jakaś połowa z tego w jednym wątku (zdjęcia z jakiegoś serwera w Tibii), ostatnie w temacie o RL fotkach userów.
Zdaję się, że zasłużyła pracując w supporcie, ale widziałem wielu supporterów, którzy pracują tam dłużej i więcej już w swoim życiu zrobili, no i oczywiście aktywnie uczestniczą w życiu forum etc.
A i jeszcze jedno...czemu na moje pytanie odpowiedzieli tylko "moderatorzy z pierwszego tłoczenia" ? :>
@Gangrel
Miałem nam myśli użytkowników nie działających w supporcie a pytanie było ogólne.
A i jeszcze jedno...czemu na moje pytanie odpowiedzieli tylko "moderatorzy z pierwszego tłoczenia" ? :>
Ponieważ tylko oni nie wiedzieli jeszcze, że takich informacji nie powinno się ujawniać szerszej publice ;P
Mam już tego serdecznie dość. Nie chce mi się po raz n-ty powtarzać. Zrobię to poraz ostatni w tym temacie, a reszta niech już sobie robi co chce.
Dyskusja nad nowymi moderatorami trwała kilka tygodni, a zostali oni nominowani przez moderatorów zajmujących się supportem, którzy rzetelnie mogą ocenić ich pracowitość.
Faktycznie, 2 strony postów - wielka pracowitość, pomocność, wykazywanie się wiedzą o grze ;)
Chodzi o pracę w supporcie kolego. Moderator nie jest osobą, która musi wszędzie posty pisać. Moderator ma pilnować porządku.
Może zamiast dociekać tego, kto i dlaczego został moderatorem (choć rozumiem, że niektórymi tutaj kieruje zazdrość), ocenilibyście ich pracę? Doskonale wiecie, że tymi podejrzeniami niczego nie zmienicie. Jeżeli grono moderatorów uzna to za słuszne to dołączy do nas nawet Zenek, który zarejestrował się wczoraj i ma jedynie 3 posty, a wy, choćbym nie wiem jakbyście nie próbowali, absolutnie nic na to nie poradzicie.
Tak na marginesie: zdaje mi się, że osoby nie należące do supportu nie widzą wiadomości z tego działu w "Znajdź wszystkie posty". Poza tym, oprócz pisania postów, tam się chyba też pracuje poprzez PW, więc Atimcia mogła być bardziej aktywna niż się wam wydaje.
Posady moderatora tak naprawdę nie dostaje się za zasługi.
Dostaje się ją wtedy, kiedy uznamy, że dana osoba nadaje się na to stanowisko.
Zasługi są oczywiście dużym plusem, ale ktoś, kto się na tym stanowisku nie sprawdzi go nie dostanie.
Prawda?
Uznaliśmy, że cała trójka się na nie nadaje. I nie ma znaczenia, ile postów napisali. Nadają się, będą dobrze wykonywać pracę i to wystarczy.
Hegemmon
20-07-2007, 16:09
Ale wam żal pupy ściska, że Atimcia, która nawet 200 postów nie trzasnęła (straszne!!! powalające!!! HAŃBA!) została moderatorką, a nie wy, którzy macie tysiące postów, pełnych egocentrycznych tekstów. Ale zaraz zaraz... czy to nie Wy nie powtarzacie przypadkiem, że liczba postów o niczym nie świadczy? Sami sobie teraz zaprzeczacie. Fakt, że Atimcia niewiele a forum się udzielała, ale z tego co wiem, jest ona bardzo rzetelną i sumienną osobą.
Czy osobiste znajomości miały coś tu do rzeczy? Jasne, że tak i nie wiem czemu was to tak oburza... Poza łamami forum udowodniła niektórym, że jest właściwą osobą na to stanowisko i koniec, kropka.
My to wiemy, wkrótce i wy się o tym przekonacie, jak was pobanuje za jakieś przewinienia ;)
Zupka_Chinska
20-07-2007, 16:26
Nasz serwis caly czas się rozwija, użytkowników przybywa, więc potrzeba nam także nowych moderatorów. Z dniem dzisiejszym nasze grono rozrosło się o cztery osoby. Są to: Atimcia, pebe83, czuk85 oraz Thor of heaven.
#Hegemmon:
Uznaliśmy, że cała trójka się na nie nadaje.
Sami sobie teraz zaprzeczacie.
I kto tu sobie zaprzecza ? Czyli jednak kto nie zasłużył na moderatora ? ]:->
#Topic:
Mnie to ni grzeje ni zbiębi, kto dostał funkcje Moderatora ;-).
#Down:
Wiem o tym. Jednak te słowa, nawet po wyrwaniu z kontekstu idealnie nadają się do innych sytuacji.
Thor of heaven
20-07-2007, 16:31
Nasz serwis caly czas się rozwija, użytkowników przybywa, więc potrzeba nam także nowych moderatorów. Z dniem dzisiejszym nasze grono rozrosło się o cztery osoby. Są to: Atimcia, pebe83, czuk85 oraz Thor of heaven.
<>
Uznaliśmy, że cała trójka się na nie nadaje.
Być może pomyłka ( No chyba że mnie nie lubi :D)
Ale post Hegemmon'a dotyczył tego:
a nie wy, którzy macie tysiące postów, pełnych egocentrycznych tekstów. Ale zaraz zaraz... czy to nie Wy nie powtarzacie przypadkiem, że liczba postów o niczym nie świadczy? Sami sobie teraz zaprzeczacie.
Więc zaprzestańcie już wykłócania prawdy i sprawiedliwości... bo zaraz ktoś się wkurzy i źle się skończy.
redfaction
20-07-2007, 18:48
Hm, myślę że mogę się wypowiedzieć, szczególnie że lwią część nowych modów miałem okazje obserwować aż od ich rejestracji na forum.
I myślę iż generalnie nie było by źle, gdyby nie ta Atimcia.
Być może pomyłka ( No chyba że mnie nie lubi :D)
Ups, pomyłka, to oczywiste. Miało być, rzecz jasna, że cała czwórka.:)
Nawet JEŚLI byłbym przeciwko komuś to bym nie mówił o tym publicznie. :)
Gratss dla całej 'Fantastycznej Czwórki', a szczególnie dla Atimci ;)
Adu~
Thoruś moderatorem? TEN Thoruś, który był moim szefuniem przy masakrycznie nudnym obrabianiu outfitów? ^_^
Gratuluję Tobie i reszcie nowych moderatorów :- )
Ups, pomyłka, to oczywiste. Miało być, rzecz jasna, że cała czwórka.:)
Nawet JEŚLI byłbym przeciwko komuś to bym nie mówił o tym publicznie. :)
Tak tak, najłatwiej pisać "A skąąąd... przecież bym tego nie zrobił..." ;).
To oczywiście głupi żart, niech ma dziewczyna moda z dala od stresów (szczerze mówiąc mam nadzieję, że wesoło zlewa głosy ludzi, którzy nie mają przecież o niej zielonego pojęcia, a oceniają), byle by znała regulamin i miała świadomość, że "ona tu tylko sprząta", a nie "o żesz w mordę - on mnie nie lubi, skandal! W dyby!". ;)
Szybki'lols
21-07-2007, 21:50
Nom ja też nie widziałem Jej ani razu na forum:/
Nom ja też nie widziałem Jej ani razu na forum:/
Hm.. Pomyślmy... Może ona tyle robi dla supportu ile Ty i reszta oburzonych użytkowników nigdy nie zrobiliście i nie zrobicie przez cały swój pobyt na tym forum?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.