Pokaż pełną wersje : Aktywacja PACC
Van'kleju
18-07-2007, 12:24
Witam, to mój pierwszy post na forum. Na wstępie chcę sie zapytać ile w stanie "do aktywacji" wytrzyma kupiony PACC? Chodzi mi o to, że kupiłem Premium, a chcę jeszcze doskilować nie na PACC... Proszę o szybką odpowiedż..
Sorcer_Pips
18-07-2007, 12:43
PACC można aktywować kiedy się che on nie przepada.
W tej samej sytuacji jestem Van'kleju xD
Po co mamy tracic Pacca jak skilujemy ;]
Van'kleju
18-07-2007, 12:59
Dzięki Sorcer~. Kolega mi jednak mówił, że kiedyś też kupił PACC, nie aktywował go i zaczął skilować i PACC znikł... Jednak chyba kłamał...
dawid1121
25-06-2008, 15:05
PACC można aktywować kiedy się che on nie przepada.
jeżeli nieprzepada to pomuż mi mam następujący problem:
Orzymałem pacca na acc i aktywowałem go według instrukcji firmy DROM
byłem zalogowany i pacc się niezaakceptował i dalej go nie mam co mam zrobić aby go na nowo zaakceptować??
byłem zalogowany i pacc się niezaakceptował i dalej go nie mam co mam zrobić aby go na nowo zaakceptować??
Może Re-log?
=) Pacc nie przepada , ja sam też skillowałem dobre 2 tygodnie i dopiero aktywowałem pacca swego czasu =)
Dr. Omader
25-06-2008, 15:26
Pewnie coś źle kliknąłeś i odrzuciłeś PACC. Jeśli kupiłeś w mojej firmie to wyślij do nas maila na pacc[małpa]tibia.pl (zamiast [małpa] wstaw znak @). Jeśli ktoś inny Ci kupował lub sam sobie kupowałeś to ta osoba musi napisać maila do CipSoftu na
[email protected], podać numer zamówienia i poprosić o przywrócenie pacc na konto gracza X. :)
Co do pytania głównego:
Nieaktywowany pacc może sobie leżeć latami na koncie i będzie tam spokojnie czekał. :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.