Pokaż pełną wersje : Klucz do Wiezienia w Kazordoon
Piottros
18-07-2007, 15:52
No więc mam pytanie. Gdzie kupic klucz do wiezienia w kazodroon. Bo moj kolega wlasnie tam byl i ktos go zamknal i jest w pulapce. I oczywiscie : PITER RATUJ !
Prosze o pomoc:p
seksowna_druidka
18-07-2007, 15:59
Klucza ci raczej nikt nie sprzeda, gdyz jest on wielce przydatny podczas expienia w kopalniach. Jednak mozesz go latwo zdobyc z Imperor Cookies Quescie i dziwie sie, dlaczego twoj znajomy wchodzi do wiezienia, przez drzwi, kroe powszechnie wiadomo, ze sa zamykalne, nie posiadajac klucza.
Piottros
18-07-2007, 16:23
Mowil ze koles w dp powiedzial ze ma tam super loota zaprowadzil go tam. Bloknal go , zamknal drzwi i w jakis sposob lurowal potwory. Jakims cudem sie lognal. Więc moge kupic ten klucz czy nie ?
Możesz pytać na Trade o zakup albo na Game-Chatcie o pomoc, może ktoś pójdzie i otworzy te drzwi (znajomość języka angielskiego obowiązkowa).
Ja radzę Ci jednak pójść na questa, bo rzadko kiedy sprzedają ten klucz więc wątpie żeby ktoś sprzedawał , chyba żebyś mial wielkiego farta.
Piottros
19-07-2007, 10:14
Znalazlem go wielkie dzieki za pomoc. Kolega juz wyszedl... ale mi sie przyda w sumie mozna tam poexpic. I jeszcze raz dzieki za pomoc.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.