Pokaż pełną wersje : Najlepszy moderator na Tibia.pl
(jeśli to nie spodoba się administratorom to bardzo proszę zeby ten oto temat wykasowali)
Prośze oddawać swoje głosy]
Kolejnośc w której wpisywałem moderatorów nie ma znaczenia :)
hehe od dawna chcialem zrobic ten temat ale balem sie ze sie naraze moderkom(tym ktorzy beda na ostatnich miejscach :P) moze beda mieli dobry humor i nie zamkna tematu?:D
edit: mylnelo mmi sie mialem na yogiego zaglosowac a kliknelem na innego wiec do wynikow dodajcie yogiemu 1 glos:)
Ja swoj glos juz oddalem na CENZURA. Glosowanie jest dobrowolne i nieprzymusowe kazdy glosuje na kogo uwaza.
Ten temat powienien zostac ja tak uwarzam ale ale do moderatorow nalezy decyzja.
co do tematu nic nie mam :P [przynajmniej bedziemy wiedzieli na kim sie wzorowac]
moze tylko przeniose go do innego dzialu
Dzięki że nie skasowaliście tematu, ale zapraszam do głosowania nadal ,bo cos mało osób głosuje a jak już głosuje to pouyfnie chyba się nie narazicie adminom
(a przynajmniej mi się tak wydaje) :D
Tu nie chodzi o narazanie sie adminom itd.
Kazdy mod wykonuje swoja prace, na pewno stara sie wykonywac ja dobrze itd. lecz nie wszyscy maja czas. Czasami robi sie balagan na forum ale wynikajacy tylko z braku czasu moderatorow. (niektorzy maja mature, studia itd.)
Tak wiec nie ma sensu wyrozniac oficjalnie, ktory jest najlepszy, a ktory najgorszy bo wszyscy staraja sie wykonywac swa prace jak najlepiej. Wydaje mi sie, ze wystarczy anonimowo.
PS: teraz jest nas wiecej :P wiec zapewne bedzie lepiej.
pozdrowionka.
edit: re down:
nie ma to jak skromnosc :P:)
no wlasnie: matura :(
teraz napewno bedzie lepiej [przez jakis czas nowi beda sie wdrazac ale szybko nabiora wprawy]
a co do sondy:
jesli wyniki beda na moja niekozysc to zawsze moge zmienic pytanie na: "NAJGORSZY moderator..." :P :D
To już możesz zmieniać:P ale lepiej żebyś dodał nowych modków w sondzie
Oryginalnie dodany przez SuPeRMAN
To już możesz zmieniać:P ale lepiej żebyś dodał nowych modków w sondzie
z ta zmiana to oczywiscie byl zart
niestety nie moge dodawac nowych mozliwosci w sondzie;[
ps.
zachecam wszystkich do oddawania glosow na swojego ulubionego modka
cos malo tego jak narazie
No wiem ze to byl zart:P. a jak nie mozesz dodac nowych mozliwosci, to moze 2 temat zalozysz??
nie wiem czy warto
to jest temat na ulubionego modka, wiec nie wiem czy mozna juz oceniac prace NOWYCH [jakby to byl temat na ulubionego forumowicza to co innego]
niech zostanie tak jak jest
a sonde mozna powtorzyc np. za jakis miesiac
Equilibrum
04-11-2003, 14:21
Dla mnie kazdy z nich stara sie jak moze i jak mu czas pozwala i nie wiem dlaczego wypisany jest bosal...?
kotomaniak
06-11-2003, 19:02
Bosal jest adminem (najważniejszym gościem na forum). Niech by go autor spróbował nie wpisać...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.