zaloguj się

Pokaż pełną wersje : serpentine tower

The_Pooky
18-07-2007, 19:17
Czy ktoś może wie jak odblokować Vampira? Zainteresował mnie ten quest i ciekaw jestem czy jest w ogóle nadal aktualny

Kiepa
18-07-2007, 20:53
Ja wiem jak fire elementala odblokowac musisz na quescie zapalić albo zgaśić pochodnie na ścianie a vamp to niewiem moze dzwignią ktura jest pod FE

The_Pooky
19-07-2007, 04:05
FE akurat jest oczywisty, a dźwignia pod nim otwiera lub zamyka m walle.

Kubus^^
19-07-2007, 12:22
Ja nie wiem po co jest ta dźwignia pod energy fieldem potem ale myśle że to początek jakiegoś questa na boots of water walking lub carrot of doom : P

Maggic
20-07-2007, 02:08
Ja nie wiem po co jest ta dźwignia pod energy fieldem potem ale myśle że to początek jakiegoś questa na boots of water walking lub carrot of doom : P

Dźwignia wypuszcza Green Djinna Sherlocku coś ty se ubzdurał o jakiś butach :D
FE wypuszczamy po przez zapalenie pochodni.
Natomiast obecnie nie wiadomo jak wypuścić Vampira i Behemotha.

Wszystko na ten temat.

Michoss
20-07-2007, 02:51
@up
Pod ENERGY FIELDEM U DJINA geniuszu.
U Green Djina są 4 (5?) przyciski na ziei, i dźwignia pod EF, której nie da się przesunąć.

Kejmilo
20-07-2007, 10:11
Taaa... To wygląda trochę jak Anni... Lecz jeśli się przyjrzycie, to zobaczycie że nie zawsze te "kratki" zapadają się, kiedy Djjin na nich stanie. Czytałem o tym temat na Tibia.erig.net, ludzie się wypowiadali, że tam wchodzili, dźwignia nic nie dawała, kratki się nie zapadały. Pisali też, że podobno z tym questem ma związek Skull of Ratha (z Amazon Camp Questu).

Kiepa
21-07-2007, 05:12
Z tego co pamiętam to behe zabijali tak ze na kazdej kratce stawal ktoś a 1 sumonowal dsa a ds sumonowal sie kolo behe i tak na okrągło az behe padł

Withord
21-07-2007, 12:01
Pisali też, że podobno z tym questem ma związek Skull of Ratha (z Amazon Camp Questu).
To już jest bajka. Skull of Ratha to nic innego jak czaszka pewnego odrkywcy który miał pecha, ze wybrał się do amazonek. Dostaniemy za nią troche grosza w Explorer Society, to wszystko.

Adi Ninjax
21-07-2007, 12:25
hehe za skull of ratha dostajemy 250gp :p
a tak to dobry sposób z tymi ds'ami wypróbuje 8o

Adi Ninjax
21-07-2007, 12:27
coś ty se ubzdurał o jakiś butach :D
.

http://tibia.org.pl/static/out/przedmioty/Boots_of_Waterwalking.html
o to mu chodziło :D