zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zabijanie 37 palka (mnie LOL)

Rybzor
18-07-2007, 20:49
LOL, jaka śmieszna akcja, właśnie miałem sobie wbijać 38 lvl i iść na crusa po drodze solo, odpalam filmik a tam kolesie wyskakuja xD, troche mi żal tego 50+ sorka, pvp miał jak jakiś wieśniak : D
omg.. szans raczej nie miałem :P
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27906

Bakuo
18-07-2007, 20:59
Hahaha, ile razy on z tego morta nie trafil? xDDD

btw. Mam pytanie, skoro wiedziales, ze i tak padniesz to czmu ich nie biles? :/

--Cienius--
18-07-2007, 21:01
Rybcia robi plum plum

A tak na serio to pvp tego sorca to zal 0.o

Rybzor
18-07-2007, 21:04
Hahaha, ile razy on z tego morta nie trafil? xDDD

btw. Mam pytanie, skoro wiedziales, ze i tak padniesz to czmu ich nie biles? :/

Bo na początku nie wiedziałem, że aż tyle ich jest, chciałem zejść na dół po łopate, aby sie inaczej wydostac z dwarfów, ale potem ich sie troche wiecej nazbieralo i taki wypad nie miał sensu już, a nie biłem bo wolałem shielda załozyć, nie dość ze troche mniejsze obrazenia to szansa ze nie spadnie, ale i tak spadł (potem jakoś moby wybijałem czy coś : d) xD

Prowo'kator
18-07-2007, 21:17
OMg jakie nooby xD

Chyba 1 raz kogos zabijali :D

Ale ty tez troche zlamiles:P mogles jeszcze uciec to banda noobow :D:D
Zal mi tego ms najbardziej on chyba kupil ta postac z visa nie trafil z mort hura nie wiem ile razy tez ehh zal:D

Ragnus_Firedhea
18-07-2007, 21:25
niby t ringa tez miales:P ale kto mysli otakich rzeczach jak go pk leja ^.- mogles na gsy uciekac polowa by nie weszla a ten sork pewnie by tam padl z jego pvm?:D

Kadafi
18-07-2007, 21:50
omG, ale prO z tego sorca, Boże normalnie koleś ma takie pvp że 8 lvla solo by nie ubił:blazen::blazen:

Tego ms'a mogłeś ubić bo raczej wątpie że on sie uhać umie :D Zreszto jeszcze pare noobów tam mogłeś ubić bo mieli małe lvle, a hitki z boltów złe po upie nie są wieć napewno by padło paru :p
A tak wogóle to za co oni Cie bili??

Ma'tys
18-07-2007, 21:56
Ryba, czekam na zemste!

Rybzor
18-07-2007, 22:11
A tak wogóle to za co oni Cie bili??

Men, nie mam zielonego pojęcia, nie wiedzialem co sie dzieje, logam się żeby nagrać film z crusa solo a tu mi taka ekipa wyskakuje xD

Trevour
18-07-2007, 22:16
Pewnie jak dałeś wtedy ten filmik z dwarfów, miałeś tam dobre eq, i chcieli sie na Ciebie przyczajić ^^
No ale PvP Tego Ms'a ^.- Boskie . chciałbym takie mieć

Vlad Dracula
18-07-2007, 22:17
Ale przynajmiej nie widać po Tobie,że się wkur.. zdenerwowałeś,a nie jak połowa tibijczyków po dedzie :F
a ten sork to chyba ma zeza o. .0
#edit ale zonk :D

Kejmilo
18-07-2007, 22:35
Ehh Polaczki, Polaczki ;x Długo się trzymałeś, ale straty... Yhh...

Abutabu
18-07-2007, 22:43
nie biles i shielda nie zalozyles ......wiec sie nie tlumacz :baby:

Bakuo
18-07-2007, 22:45

Shielda zalozyl i w pewnym momencie, ktoremus gosciowi z ich ekipy zaczelo spadac hp, ale nie zauwazylem czy on bil czy ktos inny. ;x

Rybzor
18-07-2007, 22:46

Shielda po pewnym czasie założyłem, ale potem spowrotem kusze aby wybić moby które mogły by mi zablokować wyjście z kopy

Btw
nie ma czym sie przejmować, 70k expa, pf : d

Sylwia656
18-07-2007, 23:45
Ale nooby, o jezu ! w ~7 nie zaatakowali 37 palla .... nc mogli klepać 50 lvle ale nieeeee bo jeszcze ich pozabijają ...
Masz ochote na zemste ? ;p jak cos to priv

Dark Sven
18-07-2007, 23:49
Ale przynajmiej nie widać po Tobie,że się wkur.. zdenerwowałeś,a nie jak połowa tibijczyków po dedzie :F

Nie widać? Spytaj się pobitych krzesłem rodziców.

Rybciu, wybacz, nie obejrzę- Brak tibiacam

dark_solti
19-07-2007, 00:36
Ja na twoim miejscu poszedl bym do Dziury >>> i pobiegl do dp xd na nawbach pz nie marnowac :D Trzymaj sie ryba i potrenuj skille xd

Rybzor
19-07-2007, 00:37
Ja na twoim miejscu poszedl bym do Dziury >>> i pobiegl do dp xd na nawbach pz nie marnowac :D Trzymaj sie ryba i potrenuj skille xd
Men, też tak chciałem zrobić, ale
chciałem zejść na dół po łopate, aby sie inaczej wydostac z dwarfów, ale potem ich sie troche wiecej nazbieralo i taki wypad nie miał sensu już
Po prostu nie miałem łopaty :P

Vlad Dracula
19-07-2007, 00:46
To teraz będziesz miał pretekst do tego,aby ją mieć zawsze przy sobie :P

Hugo
19-07-2007, 10:25
Wiem, że to prosta porada, ale jak grasz na światach pvp, to noś przy sobie zawsze kilka strzałów mwalla, destroy fielda, desintegrate - niby takie gówno a nie raz uratuje przed utratą levela ;)

Skum'ek
19-07-2007, 15:53
Biedna "rybka" :P no niestety takie są uroki PVP ;p No cóz mam nadzieje ze szybko to odrobisz ;) 70k starty to nie duzo dla Ciebie :) No nicio Pa ;*

Snagoth
19-07-2007, 19:27
po 1 to mialem chu*jowa sytuacje bo miejsce do ucieczki jest bardzo lipne, ale powinienes skumac odrazu.. zalozyc t ringa i leciec fast do tego mostku... 1 mysl jaka mi przyszla gdy wlaczylem filmik to 'jak zdarzy doleciec do mostku pierwszy to im spierdoli na bank'. To byla jedyna droga ucieczki wiec powinienes zrobic wszystko by tam doleciec tym bardziej ze miales t ringa... wiem ze adrenalina ale trzeba nauczyc sie myslec zdrowo w takich wypadkach ;]

btw. zeby nabrac wprawy w mysleniu podczas atacku pk czy na wojnach dobrze jest pograc na ots pvp... tam sie nabiera wprawy ;p taka mala rada ;]

Maver
20-07-2007, 01:31
Jak juz poprzednicy napisali trzebabylo biec do mostku jak najszybciej i mwalla im przed oczy :D
Ale cuz trodno sie mowi i jedzie sie dalej ^^

Heh mnie tez ostatnio zabili ale ja nie mialem zadnych szans ;p

Ametystowec
20-07-2007, 02:17
jezeli chcesz wziasc odwet to mozesz na mnie liczyc ;) moze za duzo nie zdzialam...ale "jak ludzi kupa to i herkules dupa" xD

chce Ci pomoc, bo i tak na galanie zaczyna mi sie nudzic i za dawnych dobrych czasow sie czesto widzielismy...a zwlaszcza wtedy, gdy podczas wojny na postmanie rivenn jebnal UE i 50% noobow padlo :Dteraz nie ma porzadnych graczy...albo nooby albo PA tez mi wybor...(chociaz to nie ja wybieram...nooby zawsze cie dopadna)

Rybzor
20-07-2007, 02:48
po 1 to mialem chu*jowa sytuacje bo miejsce do ucieczki jest bardzo lipne, ale powinienes skumac odrazu.. zalozyc t ringa i leciec fast do tego mostku... 1 mysl jaka mi przyszla gdy wlaczylem filmik to 'jak zdarzy doleciec do mostku pierwszy to im spierdoli na bank'. To byla jedyna droga ucieczki wiec powinienes zrobic wszystko by tam doleciec tym bardziej ze miales t ringa... wiem ze adrenalina ale trzeba nauczyc sie myslec zdrowo w takich wypadkach ;]

btw. zeby nabrac wprawy w mysleniu podczas atacku pk czy na wojnach dobrze jest pograc na ots pvp... tam sie nabiera wprawy ;p taka mala rada ;]
Wiesz, tu nie chodzi o adrenaline, wcale się nie denerowałem, bo takie akcje miewam dosyć często. Inna sprawa, że palkiem grałem dość krótko i raczej byłem nastawiony na PG, szkoda mi było capa na łopate nawet, wolałem zabrać jednego spira więcej :P, o t ringu zapomniałem, bo tak rzadko go używałem, że pewnie od tygodnia tam w bpku na niego nie patrzyłem

OTSy pvp nie są dla mnie czymś obcym :P

Sir Mituzux
20-07-2007, 11:49
@Ryba

Gdyby Ci ots'y nie były obce to raczej byś im uciekł z bohami i t ringiem...

No a poza tym brak łopaty......

Zresztą skoro mówisz że często Cię ktoś leje to raczej wypadałoby nosić destroy fieldy itd.

Cwenu
20-07-2007, 12:00
Warto też nosić m walla w ciasnych korytarzach bardzo przydatny,
destroya sorcem nie zawsze mam, ale m wall jest i pare blanków, manaski,time ring, energy ring, troche uhów lub nawet ihów,
a desintegrate to by uratowało nie raz niejednego h lvl, żadko urzywana runka, a cholernie przydatna chociaż jak często dają za siebie parcele a na to śmieci wiec rożnie bywa
niby takie rzeczy podwyższją wartość loota no, ale coż. :P

Aha ja często nosze wszystko w bagu który wyrzucam pod drzewo nosze
bag w tym parcel i potem bp i label zawsze napisany! raz wysłałem 10k niewiadomej osobie :P

Fonevv
20-07-2007, 12:31
@ryba

też nie pokazałeś zbytniej klasy ;)

Chrzaszcz
20-07-2007, 12:40

Rozumiem, ze ty myslales zdrowo jak Teretalu rzucil pota w wejscie twojego domku, a ty zaczales uciekac?

sliver
20-07-2007, 12:58
@Ryba

Gdyby Ci ots'y nie były obce to raczej byś im uciekł z bohami i t ringiem...

No a poza tym brak łopaty......

Zresztą skoro mówisz że często Cię ktoś leje to raczej wypadałoby nosić destroy fieldy itd.

nie wiesz, ktora byla godzina, ile ryba juz pgowal, czy byl zmeczony, czy sie wyspal, nie wspominajac juz o tym, ze tych evul pka bylo z 7? z czego ze 2-3 mialo wiekszy level, a na dodatek jeden, chodz nob, mial pacca. pvp ma dobre, i zaprawy w boju mu nie brakuje poprostu zapomnial o t-ringu nie mial capa na lopate, nie wstydzi sie swoich bledow, chodz moim zdaniem nie sa az tak widoczne.

Allorx
20-07-2007, 13:05
"jak ludzi kupa to i herkules dupa" xD
"każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa"
Andrzej Sapkowski

Xerden
20-07-2007, 13:14
Wyzywacie tych noobów, lecz ryba tez nie pokazał niczego ladnego xD
Na świecie pvp bez mwalli, destroy fieldow sie z depo nie rusza. Nie wspominam juz o lopacie, ktorą sie zawsze zabiera z dp. A tego t ringa to po co miales? Dla ozdoby?

Skum'ek
20-07-2007, 13:32
Wyzywacie tych noobów, lecz ryba tez nie pokazał niczego ladnego xD
Na świecie pvp bez mwalli, destroy fieldow sie z depo nie rusza. Nie wspominam juz o lopacie, ktorą sie zawsze zabiera z dp. A tego t ringa to po co miales? Dla ozdoby?

Ty ziomus poczytaj co ryba napisal pare postow wyzej :|

lucyferrr
20-07-2007, 13:35
LOL niema to jak PROZ pvp :D

Xerden
20-07-2007, 15:31
Ty ziomus poczytaj co ryba napisal pare postow wyzej :|

Przeczytalem, marne tlumaczenia

Rybzor
20-07-2007, 16:13
Przeczytalem, marne tlumaczenia
Gdybym wziął palkiem to, co brałem swoimi innymi charami na wyższym lvlu (które mają więcej capa) na wypadek PK, to by mi starczyło capa na 10 spirów, i bym musiał latać z kopy do depo ab co 20 min, rotfl.

Tensz-in
20-07-2007, 17:25
@up
wystarczyla lopata...35 oz.....Jak mozna bez lopaty chodzic to ja nie wiem...lina i lopata to cos podstawowego.

Sytuacja na filmie....banalnie mozna bylo z tego uciec, zabraklo ci lopaty i mozgu. Potem w tej kopie tez zamuliles...juz wyrwales sie z tego evul trapa z fire bomby i nagle zaczales wracac....przeciez oni by cie tam nie trapneli, tylko 56 ms byl szybszy, kilka razy na skos i jestes na powierzchni....potem tylko do mostu i freedom, bo ten 56 pewnie by nie dobiegl na most jako pierwszy >.>

Snagoth
20-07-2007, 17:28
Rozumiem, ze ty myslales zdrowo jak Teretalu rzucil pota w wejscie twojego domku, a ty zaczales uciekac?

ja juz na forum wyjasnilem ta sytuacje ;] nie znasz jej wiec mordeczka krotko ;]

@topic
ale zeby zalogowac sie kolo pk to trzeba miec farta xD

Rybzor
20-07-2007, 17:55
Sytuacja na filmie....banalnie mozna bylo z tego uciec, zabraklo ci lopaty i mozgu. Potem w tej kopie tez zamuliles...juz wyrwales sie z tego evul trapa z fire bomby i nagle zaczales wracac....przeciez oni by cie tam nie trapneli, tylko 56 ms byl szybszy, kilka razy na skos i jestes na powierzchni....potem tylko do mostu i freedom, bo ten 56 pewnie by nie dobiegl na most jako pierwszy >.>
O men, ten post mnie rozwalił, wszystko tak łatwo powiedzieć nie? a potem bym tylko doszedł tam i bym go zabił a potem tamtych i w ogóle jestem zajebisty.

.juz wyrwales sie z tego evul trapa z fire bomby i nagle zaczales wracac....przeciez oni by cie tam nie trapneli,
A Ty co? jasnowidz?
tylko 56 ms byl szybszy, kilka razy na skos
Ta, tylko on, pewnie mial bp m wali i w ogóle, time ringa bohy i utani gran hur i na pewno bym wyszedł w 10 sec rotfl.
....potem tylko do mostu i freedom, bo ten 56 pewnie by nie dobiegl na most jako pierwszy
No ba, pewnie by go szwedy spingowali, lol, taki MS 50+ na utani by dobiegł do tego mostku 2x zanim ja bym tam sie doturlał
wystarczyla lopata...35 oz.....Jak mozna bez lopaty chodzic to ja nie wiem...lina i lopata to cos podstawowego.
a Ty co? na trole w ab byś zabierał łopate? nie wzialem, bo do expa mi nie była w ogóle potrzebna.

Total owned post lol.

Macqren
20-07-2007, 17:59
@do wszystkich, którzy mówią,, że Ryba znoobił.
Nie miał łopaty, hmm.. i co? I tak by padł, ten 56 MS mógł zawsze go wyprzedzić, bloknąć i poczekać aż przyjdą jego kompani...Gdyby ten MS nie miał pacca.. hmm to może jeszcze Ryba by uciekł.. ale takto Strong Haste i Ryba nawet z T ringiem nie ucieknie...
Jedyne co w tej sytuacji mógł zrobić to bić te 20 lvle, może nie mieli zbyt dużo mf/run. A ten 56 MS sam to nawet z Wava nie mógł trafić, więc Ryba może do depo by doszedł ;] Na pvp znam się dobrze, dlatego to mówie.
Pozdrawiam,
Macq

sliver
20-07-2007, 18:01
@up

wypier.dalaj zbierac truskawki do holandii ofiaro dziurawego kondoma ;s
omg wszystko latwo powiedziec. "idz tam potem tam pobiegnij odkop potem zabij pierdnij podskocz i ugotuj ziemniaki" zachowaj swoje mizerne i bez sensowne porady/madrosci dla siebie bo to juz 3 strona o tym czego nie zrboil a powinien. strasznie mnie wnerwia to, ze w polsce na okolo tyle spcjalistow a jak przyjdzie co do czego to tak rozowo nie jest, albo jeden robi a reszta lezy i patrzy.

stfu

Xerden
20-07-2007, 21:07
wypier.dalaj zbierac truskawki do holandii ofiaro dziurawego kondoma ;s
omg wszystko latwo powiedziec. "idz tam potem tam pobiegnij odkop potem zabij pierdnij podskocz i ugotuj ziemniaki" zachowaj swoje mizerne i bez sensowne porady/madrosci dla siebie bo to juz 3 strona o tym czego nie zrboil a powinien. strasznie mnie wnerwia to, ze w polsce na okolo tyle spcjalistow a jak przyjdzie co do czego to tak rozowo nie jest, albo jeden robi a reszta lezy i patrzy.

stfu

A ty zazyj leki na uspokojenie

Hugo
20-07-2007, 21:43
@up

Żeby skomentować ten post wystarczy mi kilka słów, a mianowicie:
pierdolisz głupoty, a do tego nie masz zielonego pojęcia o czym w ogóle mówisz (czytaj allegro.pl).

Apropos Ryby no to zdarza się, zapomniał wziąć mwalla i trudno, padł.
A z tą łopatą to nie przesadzajcie to nie jest jakiś wielki błąd, nie wziąć niepotrzebnej na hunta, ciężkiej łopaty, żeby móc unieść więcej rzeczy na hunta koniecznych.

Lorden
20-07-2007, 22:14
Rybcia robi plum plum

A tak na serio to pvp tego sorca to zal 0.o

Uczy sie na bledach :)

WielkiSorc
21-07-2007, 02:02
Ty zanoobiles i sie trzeba do tego przyznac... uwolniles sie z trapa, a pozniej zaczales wracac... to bylo najglupsze co mogles zrobic...

Rybzor
21-07-2007, 02:30
Ty zanoobiles i sie trzeba do tego przyznac... uwolniles sie z trapa, a pozniej zaczales wracac... to bylo najglupsze co mogles zrobic...

Orly? a nie pomyślałeś o tym, że po 3 sekundach później 50+ sork na utani gran hur by mnie zablokował (co zresztą było widać, bo był przedemną), a potem tylko doszła by reszta low lvli i trap gwarantowany ;p, zawróciłem się właśnie dlatego.

Xerden
21-07-2007, 09:42

W tym momencie akurat nie znobil.. zachowal sie dobrze. Jak by biegł by załapał ladnego trapa

sliver
21-07-2007, 15:37

banda nobow lol

kuszczyx
21-07-2007, 21:58
nei zle boardzo fajny filmik