Pokaż pełną wersje : Omg wtf 200 lvl sie rookuje !!
Idiota -.-
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/27889
Couranger
18-07-2007, 23:38
moze zrozumial ze rl life jest wazniejszy ... pewnie nie gra dlatego tez ze uptade totalnie zdupil sorcow wiec postanowil zakonczyc to
Idiota -.-
Idiota, ponieważ co??? ponieważ skończył z ta dupną grą??? może zrozumiał że szkoda na to czasu.
2 lata parcy poszly sie jebac. Mogl sprzedac albo ostawic na pamiatke :P:p
oli_powrot
18-07-2007, 23:45
Uuuu...Koleś miał odwage :P. Ale zdaje mi się, że postać była Hacked* ;p
Brawa za to, że sie zrookował, że miał odwage! ;d
DLACZEGO SIE DEDLES KOLEJNY h LWL We DUPE MOGLES MIE ODAC :(((( BYLEM TWOIM IDOLEM :((((((((999999999999999 kohales mie :(999999999
smutno mie bes ciebie tensknie my mys ju :* cienszko mi bes ciebie :(
walcz dla chonoru tiby rzeby lude cie szanowali i jak nie szanowali to deda im kurwom
Postać nie była hacked.
On zrobił to specjalnie.
Wystarczy poczytać Tibia.com Rubera Forum. :)
szymon287
19-07-2007, 00:07
Idiota, ponieważ co??? ponieważ skończył z ta dupną grą??? może zrozumiał że szkoda na to czasu.
Skoro juz siedzial przed ta gra tyle czasu, to mogl chociaz na tym zyskac, nie sadzisz ;)? Za 200lv troche kaski wpadnie... ale patrzac z 2strony, moze nie wyobrazal sobie nikogo kto by mogl, tym charem grac... :) Jego wybor :cup:
oli_powrot
19-07-2007, 00:21
Potem będzie 100% tego żałować...
Brawa za to, że sie zrookował, że miał odwage! ;d
Z tego ci widzałem to pierw dostał haka i hacker go zjechał do 100+ a pozniej sie sam rookował (moge sie mylic) , stałem przy tym jak sie rookował i jedni mówili że hacked a inny, że sam sie rookował więc niejestem pewny jak to było naprawde.
Medivh Shady
19-07-2007, 00:24
bo są ludzie którzy grali w to dla przyjemności a nie dla kasy jak większość ludzi co gra w tibie , ja osobiście swojej postaci tez nie sprzedam , wole zrobić to co ten kolo niż patrzeć jak ktoś inny niszczy ta postać.
Pan i Wladca
19-07-2007, 00:25
Bedzie żałował.. ale tego, ze tyle czasu zmarnował na te gre.
"take care Jamie, so sad you done this but it was your choice, It was nice knowing you and i wish you luck with whatever you decide to do from here. Stay safe Jamie"
To cytat z Rubera forum , więnc to wszystko wyjaśnia że sam sie zrookował ,(jednak co do hacka sie myliłem;p)
Tak szczerze mówiąc GZ for him.
:cup:
Podrurznik
19-07-2007, 01:35
Ludzie. jak jurz muwilem wczesniej w innym wontku , nie bende sie powtarzal , poszukajcie od tego nie zgupiejecie , zresztom jest opcja sircz . Mam 19 lat zdalem matóre z wyrorznieniem , dostalem sie na dobre studjia . Jak widze jak niekturzy placza nad jego rookgradem to sie zastanawiam jak wy morzecie do takih zeczy podhodzic w ten sposub. Wyluzujcie to tylko gra chlopak sie zrookowal jego sprawa . Nie chce dawac szykih rad jak odrobic lvl itd. chociaz muglbym . tom kwestje pozostawiam wam , drodzy tibijczycy , nie zalamujcie sie to tylko gra. Zwruccie uwage na swoje rzycie , sprubujcie je zmienic , zdajcie mature. bieszcie pszyklad ze mnie. powodzenia na nowej drodze rzycia.
Fejkowiec
19-07-2007, 01:38
Ludzie. jak jurz muwilem wczesniej w innym wontku , nie bende sie powtarzal , poszukajcie od tego nie zgupiejecie , zresztom jest opcja sircz . Mam 19 lat zdalem matóre z wyrorznieniem , dostalem sie na dobre studjia . Jak widze jak niekturzy placza nad jego rookgradem to sie zastanawiam jak wy morzecie do takih zeczy podhodzic w ten sposub. Wyluzujcie to tylko gra chlopak sie zrookowal jego sprawa . Nie chce dawac szykih rad jak odrobic lvl itd. chociaz muglbym . tom kwestje pozostawiam wam , drodzy tibijczycy , nie zalamujcie sie to tylko gra. Zwruccie uwage na swoje rzycie , sprubujcie je zmienic , zdajcie mature. bieszcie pszyklad ze mnie. powodzenia na nowej drodze rzycia.
To prowokacja? Jesli tak to marna.
@Topic
gz gz gz ale bendzie rzałowadź
Podrurznik
19-07-2007, 01:42
@up.
Nie rozumiem zabardzo po co urzywasz progubionej czcionki , morzesz mi to wytlumaczyc ? . Tak pozatym to warn dla tego pana za offtopic ile razy morzna.
No i jeszcze jedna rada odemnie na szybko , popracuj nad otrografiom trohe bo arz w oczy kole. Nie bende wytykal pozostawie tom kwestje tobie.
Ps. Ludzie uczom sie na blendach mam nadzieje ze w twojim wypadku bedzie tak samo.
wildzia pyta
19-07-2007, 03:44
@up
nie głupszy od Ciebie
@topic
dobrze zrobił ;)
Master'Fredo
19-07-2007, 03:56
bedzie mial dzikie fazy jak w grudniu ulepsza sorca ;p
Rookowal sie dlatego ze dzien wczesnij mial haka stracil 2.5kk w kasie i all eq i na dodatek haker ma rk wiec wolal zrookowac sie sam
Couranger
19-07-2007, 11:31
Rookowal sie dlatego ze dzien wczesnij mial haka stracil 2.5kk w kasie i all eq i na dodatek haker ma rk wiec wolal zrookowac sie sam
no to przykre :( ale mogl zamowic nowego recka i walnac bana na miesiac zeby nic nie mogl zrobic z harem hakjier
OMFG 200 lvl sie zrookowal chyba pojde powiesic sie za jajca no co za kretyn ja 2 i pol roku gram i 20 lvla nie moge dobic a on 200 lvl stracil omg no nie ;(
nie ma co komentowac :P
DLACZEGO SIE DEDLES KOLEJNY h LWL We DUPE MOGLES MIE ODAC :(((( BYLEM TWOIM IDOLEM :((((((((999999999999999 kohales mie :(999999999
walcz dla chonoru tiby rzeby lude cie szanowali i jak nie szanowali to deda im kurwom
bez komentarza...
niejaki "penancea" tez miał 200 lvl tak więc nie pierwszy i nie ostatni był ten char :]. Cóż nie ma co się użalać nad nim :), zrobił jak uważał.
Nie dwa lata tylko rok :p
Tak jak byscie sie niesczaili to co Paior napisal ze mial hacka i koles mial rec keya wiec sie podlamal i sie zrookowal ;] heh ogladajcie nastepnym razem do konca i czytajcie co pisza
BingooCola
19-07-2007, 12:58
Mówi sie trudno ;) nie dziwie ze sie zrookowal przeciez tibia schodzi na psy z kazdym nowym update =]
Idiota -.-
Szczerze ja juz pare acc zrokowalem, I nie zaluje... Bo to tylko latajace pixele... A ze taki jak ty mowi na niego idiota ze zrookowal 200 lvl to jego sprawa :) Ty chyba jestes z tych dzieci "Dzieci Niemca" (bez obrazy)
Po co rookowales jak dalej grasz w tibie?? Wal sie na cyce:P
ja go rozumiem tez byscie sie zrookowali jakbyscie grali na rubera takim charem...
@Topic: I dobrze zrobil o/ przez ten hack wkoncu zrozumial ze ta gra niema sensu. Predzej czy pozniej i tak stracisz to co zdobyles.
Bo to tylko latajace pixele...
z tym tez sie zgadzam ;)
15:18 Mersenary [9]: dont rook ur self
15:18 Genan [39]: hes not hacked
15:18 Davis Jenic [9]: items plz
15:18 Cerberus The Paladin Of Hell [8]: sell plate legs, plate armor, dwarven shield, and war hammer!!!!!!!
15:18 Mersenary [9]: thatss for gays
15:18 Mersenary [9]: and for
15:18 Mersenary [9]: emos
haha, koleś chciał być emo xD
Tak w ogóle, to potem pewnie będzie żałował, miał 10 różnych lepszych wyjść z tej sytuacji ; p
On sam sie zrokowal, bo hacker zdobyl jego rk ...
Opowiada dlaczego to robi przy swiatyni na Lb.
bana na miesiac nie mogl by wbic ....bo jak dobrze pamietam mial juz bana za pk na miecha (o ile sie nie myle) wiec wolal sie zrookowac sam niz ryzykowac z czekaniem meicha na to zeby go zrookowal haker ...
fakt faktem mogl nie rookowac chara i ryzykowac czekajac tego meicha ale .... emocje kolo stracil 2.5 kk w kasie + pewnie z 4 kk w itemach
Drakonir
19-07-2007, 19:36
Pff już wolałbym sellnać:D
Ten sam debil co go hacknal, shackowal 60ek u mnie na servie. Wywalil itemy -.- i zjechal chara do 18lvl. Ten debil ma 15 lat...
sierbador
19-07-2007, 19:47
Szkoda :/ .....
haha, koleś chciał być emo xD
Tak w ogóle, to potem pewnie będzie żałował, miał 10 różnych lepszych wyjść z tej sytuacji ; p
Emo - termin z pogranicza muzyki, kultury alternatywnej i popkultury oznaczający:
1. podgatunek hardcore punka (skrót od emotional hardcore - emocjonalny hardcore, także emocore) istniejący od połowy lat 80.;
2. rodzaj współczesnej popularnej mody i subkultury młodzieżowej.
Oba terminy nie mają ze sobą wiele wspólnego, jednak często są mylone, co wywołuje kontrowersje i nieporozumienia.
z wikipedii jak cos. Co dziwnego jest wiec w tym ze chcial byc emo? :>
Omg dal sie shaczyc jego wina..
Jezeli by nie sciagal zadnych gowien uwazal na swojego chara rec keya mial zapisanego na karteczce w portfelu czy gdzies to jest jedna metoda na hack.
"Hacker" moglby zgadnac jego passy - wtedy mialby usprawiedliwienie odemnie
Gratulacje dla tego pana :p
Jeden uzależniony mniej...
SkateElement
20-07-2007, 01:31
Uuuu...Koleś miał odwage :P. Ale zdaje mi się, że postać była Hacked* ;p
A ja sądzę, żeby go strapowali i by nie padł ani razu więcej. Raczej był to prawdziwy owner.
Skąd hacker miał reca?:>
Może gość zapisał rec keya w notatniku na kompie.
Albo 2 owner go shakował ;]
Lord Smencik
20-07-2007, 12:29
Po 1 to szkoda mi Jamiego bo to byl jeden z niewielu normalnych h lvli na Ruberze mimo ze mial kilka ostrych wpadek jak np. zdrada ludzi ktorzy dawali mu kase na expienie i bez ktorych nie bylby jednym z najwyzszych lvli na serwie. Po 2 w pewnym momencie ta gra chyba zaczela przewazac nad jego zyciem osobistym traktowal to zbyt serio. Po pewnym czasie ludzie z ktorymi wygral "wojne" i przejal wladze zaczeli go traktowac jak smiecia chyba z 3 razy padl bo nie byl z nimi od poczatku wojny wiec byl traktowany inaczej. Ostatnio byl huntowany przez najlepsza gildie na serwerze w ktorej byl przez dlugi czas. Dzien przed zjechaniem z lvlem czlowiek ktory juz nie jednego kumpla shakowal na tym servie zabral z jego chara cala kase i itemy o wartosci 3kk~. Mith tracac wszystko co posiadal stwierdzil ze to dobry moment na skonczenie z ta gra i tak sie wlasnie stalo.
@up
Hakerem jest jego "kumpel" z gry
Postać nie była hacked.
On zrobił to specjalnie.
Wystarczy poczytać Tibia.com Rubera Forum. :)
Ale jesteś super.
Naprawde.
EEE BLEEE CO ZA .. Mógł ci oddac tą wspaniałą postać albo sprzedac za zrobienie *** , za danie d*** , ty pewnie idioto bys zamienil matke za tego jebanego chara . Ale mam dla ciebie pocieszenie nie jeden by zamienil rodzine za idiotyczne trzy liczby przed nickiem
OMFG 200 lvl sie zrookowal chyba pojde powiesic sie za jajca no co za kretyn ja 2 i pol roku gram i 20 lvla nie moge dobic a on 200 lvl stracil omg no nie ;(
nie ma co komentowac :P
Idz sie powies za jajca jak ich nie potrzebujesz , widac co ci tibia zrobila z łba i jaj ..... Za pare miesiecy/lat typo nie bedzie zalowac ze zrobil to co zrobil , zrozumie ze tibia wciaga innych mniej innych wiecej jak "Esther" zarazem uposledzajac psyhicznie nawet fizycznie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.