Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Arcani... ;d
Turon De'Galx
19-07-2007, 04:23
Temat został stworzony aby pisac w nim o wydarzeniach z Arcani... dziwne ?
Piszcie w nim o nowinkach ze świata, ciekawych rzeczach itd... ;]
najprawdopodobniej go skasują,bo podobno po to nam znaleźli specjalne miejsce na forum,żebyśmy nie pisali wszystkiego w jednym temacie.co chyba było bardziej oszczedne,zwróciłem na to uwagę moderatorom,ale szczerze obsługa tego forum,poza paroma wyjatkami jest nazbyt przeczulona na swoje zasady,które w pewnych sytuacjach można naginać.
No co,no nic sie nie dzieje dla mnie;p
nie mam pacc i wegetuje w venore,myląc Seikerona z Teikeronem za kazdym razem jak się najebie i z oburzneiem bije Teikeirona(Palka) żeby grał sorcem:P(Seikeronem).A to dwie różne osoby:P:P
Medivh Shady
21-07-2007, 11:59
o,o jeszcze nie skasowali tematu :> a co do wydarzeń to oprócz morgorta nic ciekawego nie było :D.
a no jeszcze można dodać że masa hlvl + sie robi których do tej pory nigdy nie widziałem :> np Trajdi of the Hero itp..
;/
Nacpany_Wlodek
21-07-2007, 18:10
16:55 Tookie ziom [43]: 16:54 You see Chcesz miec morde jak Macius (Level 8). She is a sorcerer.
Ostry zawodnik
Turon De'Galx
21-07-2007, 18:16
To widac nudna ta Arcania troche... =/
Kiedyś było lepiej...
Lucifer Incarnated zjechany do 72 lvl ;d
Doom Terror
21-07-2007, 23:11
ale wtopa,2 chary 160+ poszly sie walic,Sven sie chyba zaplakal
edit: kto teraz gra na Luciferze? Bo nie Sven,spotkalem Lucifera na ac i mowi do mnie po polsku zebym manasy mu dal tt (ofc nie dalem) na tibia.com zmienila sie rubyryka "location" nie pamietam co tam bylo wczesniej czy belgium czy netherlands ,teraz jest Bialystok 0.o out ma taki jaki nosili czlonkowie gildii ORMO
Korzystając z okazji tematu dopytam się co tam się dzieje : )
Ostatnio na arcani grałem jeszcze podczas wojny 7k vs DPFT .... Słyszałem iż ostatnio była ponownie jakaś wojna TT (?) vs DPFT gdzie znów 'żółwie' zwyciężyły... I doszły mnie słuchy, że znów coś się szykuje - to prawda ? Kto tym razem chce się sprzeciwić mocnej dłoni agresora ;)) ?
trajdi to potęga!
pg rox :baby:
pozdro
Diego'Odin
22-07-2007, 13:10
lucifier miał haka czy nowy owner się źle poczuł?
Bedurek mial haka tez ;/. Ale Ames Turcia sie skapla i go blokla.Podobno shakowal go rl kumpel..
Medivh Shady
22-07-2007, 16:54
Bedurek mial haka tez ;/. Ale Ames Turcia sie skapla i go blokla.Podobno shakowal go rl kumpel..
to niezłych kumpli koleś ma , zresztą nie szkoda mi go
rotfl xDDDDDD skapla, jesli juz to skapnal ;D to chlopak jest ;p, a Bedurkowi normalnie wspolczuc super kumpli w rl ;/
Bedek coś nie edytuje swojej listy klientów na poi mimo że sporo się zgłosiło oraz zgłasza. o,o Czyżby tak pg'uje że nie ma czasu wpisać ich ?:P Ciekawe czy odbędzie się pod koniec miecha.
Sir_Bart
24-07-2007, 02:59
Xenhoithar napisał że Bedurion jest na wakacjach i przez 2 tygodnie nie będzie nikogo dodawał. Przynajmniej ja tak zrozumiałem :p
Carlito7
25-07-2007, 00:02
Xenhoithar napisał że Bedurion jest na wakacjach i przez 2 tygodnie nie będzie nikogo dodawał. Przynajmniej ja tak zrozumiałem :p
dobrze zrozumialeś :p
bedek na wakacje do grecji pojechal
przynajmniej tak zrozumialem
Thuygioshok
29-07-2007, 11:33
http://img401.imageshack.us/my.php?image=uo0013fn2.jpg
http://img401.imageshack.us/my.php?image=uo0013fn2.jpg
muashaushausahsuhs
Doom Terror
29-07-2007, 13:00
aehuehuehauheauehau xD n1!
edit: 30 Lipca- masskick ;p
11:44 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Fayter. He was killed by a dwarf guard.
eh wystarczy dac swoja opinie o update gm i cipach i juz sie ma bana za mowienie prawdy ;p
Doom Terror
01-08-2007, 09:09
Arris online byl ;o back or new owner?
edit:
99% old owner :p
Arris online byl ;o back or new owner?
edit:
99% old owner :p
stary i ma zamiar wrocic do gry choc narazie mysli jak zarobic na pacca;]
arekstec2007
04-08-2007, 07:12
Witam ziomki właśnie przeżuciłem sie z Aldory z 85 MS na gre z braciakiem i kuzynkiem na Arcani braciak 70+ a kuzynek 140+ bez name :] gram juz 1dzien i wbiłem 8lvl :D 2h na faccu z full eq na start :d i na Mainie jestem Najtem i skilluje do tej pory narazie 50/50 i 20% do 3mlvla tak sie uparłem że zanim, wbije 9lvl to minie troche czasu bo skilluje do 80/80 tak sie uparłem że niewiem :D hmm w każdej chwili moge aktywować 365 days pacca :D więc najpierw skills :d
"Im więcej wylejesz potu w treningu tym mniej stracisz sił w expieniu" zupelnie sie z tym zgadzam
Fanatyk Cracovi i wieczny Fan Hemp Gru
Pozdrowionka
PS >jak ktoś może i wie jak zrobić sobie obrazek kolo loginu to napiszcie jak dzianx pozdro
Picinhoxs
04-08-2007, 15:29
I po co to na forum piszesz ? Posty chcesz sobie nabić wez tez nieofftopuj bo to sie nudne na forach robi -.x
Nawet lepiej jak by ten hacker haknol go z powodzeniem czyli totalnie moze by cos wreszcie ruszyl z lvl i udowodnil ze Najt najlepszy jest bo cos nam zbiedl
z tego co slysze wszyscy przezucaja sie na pall lub najt no niewiem czy to dobry pomysl z 230+ms robic uskok na elite jak ma to przyniesc ogromne staty Arcani w randze serverów to ja jestem za ^^ Pozdro
Reprezentuje Firme Reprezentuje JP :evul:
Zaraz pewnie ktos mi wyskoczy "ty je**** arheologuuu !!!!!11one" ale nie potrzebnie poniewaz jest temat Wydarzenia z Arcani (po co to ... ;d?)... jak wszyscy wiemy Dpft sie rozpadło :O pyt czemu ? nie wiem ! pisać wszystko co wiecie i czego nie wiecie ! nie wyzywajcie sie poniewaz to jest tak bezsensowne jak expienie z 81 do 69 >.<
Yours Near
@down
:D offtopie ty ... !! :D >.o
ty je**** arheologuuu !!!!!11one
Medivh Shady
21-02-2008, 01:13
Zaraz pewnie ktos mi wyskoczy "ty je**** arheologuuu !!!!!11one" ale nie potrzebnie poniewaz jest temat Wydarzenia z Arcani (po co to ... ;d?)... jak wszyscy wiemy Dpft sie rozpadło :O pyt czemu ? nie wiem ! pisać wszystko co wiecie i czego nie wiecie ! nie wyzywajcie sie poniewaz to jest tak bezsensowne jak expienie z 81 do 69 >.<
Yours Near
@down
:D offtopie ty ... !! :D >.o
DPFT sie nie rozpadlo , poprostu zrobilismy nowa gildie z infernalami , po co ? a no po to zeby nie bylo czegos takiego ze wywalamy ludzi po wojnie , po wojnie wszytko wroci do normy , stare sf wroci do swojej gildi stare dpft do dpft.
@up
misiaczku :D napisałem tak bo nie wiedzialem jak jest dokladnie i dziekuje za wytlumaczenie ;PP
Bartas15
21-02-2008, 09:31
@up
poliż jeszcze dupsko to może do ciebie Medivh napisze w tibi :)
@Arris
Nie wie jak?Prost przecież tak samo jak Dalacin i Misiek kierda:) paymenty za nic .
Doom Terror
21-02-2008, 16:08
@up
nie no lepiej grac role anonimowego napinacza forumowego prawda?
*near - mnie tam powody srednio interesuja,wazniejsze jest to w jakich ostatecznych "skladach" bedzie toczona wojna i czy jedna ze stron nie bedzie sie za bardzo wozic czym sprowokuje sobie potencjalnych przeciwnikow
@ap
sekundy >.< Fayterrr :PP mnie tam interesuje jak jest narazie no bo pozniej to bedzie pozniej.. kazdy bedzie bił kazdego Oo@up
ehh... twoj poziom mnie przygniata ; | Poprostu misiaczku mowie do prawie kadzego Hlvl'a... jezeli uwazasz to za lizanie dupy no to cie kocham :O ? poprostu podziekowalem za info >.< zassyyysssaaajjj
@ap
sekundy >.< Fayterrr :PP mnie tam interesuje jak jest narazie no bo pozniej to bedzie pozniej.. kazdy bedzie bił kazdego Oo
ehh... twoj poziom mnie przygniata ; | Poprostu misiaczku mowie do prawie kadzego Hlvl'a... jezeli uwazasz to za lizanie dupy no to cie kocham :O ? poprostu podziekowalem za info >.< zassyyysssaaajjj
no jesli tylko do hlvli mowisz misiaczku to chyba jest to lizanie dupy ;)
Bartas15
21-02-2008, 19:14
No lifer heheehehhehe :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.