PDA

Pokaż pełną wersje : Gdzie?

Vodinesi
02-11-2003, 11:56
Cze!Ej wiecie gdze sie da sprzedac w Carlin mace?Czy sie w ogole da?Pomozcie!

Ice
02-11-2003, 12:00
Mozna sobie sprzedac ale dobrze nie pamietam gdzie. Wiec to bedzie bardzo ogolna droga. Wiec wychodzisz z depo poludniowym wyjsciem i idzesz droga w lewo i to jest chyba 1 albo 2 sklepik. Tam babka sprzedaje i skupuje mnie przydatne rzeczy. Powodzenia

Bartix
13-11-2003, 19:29
mozna sprzedac w sklepie z bronmi
bodajze u Rowany (ale nie jestem pewien)

eerion
14-11-2003, 21:57
Lepiej wyślij mace do Veno bo tam sprzedasz to za więcej.. W carlin sprzedajesz to za 23 gp, a w Veno za 30gp. Czyli na sprzedanym bp mace zarabiasz 140gp więcej.
-Carlin- bp mace- 460gp
-Venore - bp mace- 600 gp
Nby mała różnica. Ale jak się zbiera 2 bp mace dzinnie lub więcej to po tygodniu ma się całkiem sporą sumkę różnicy (2k).

Soul Hunter
07-01-2004, 11:12
jeżeli zbierasz 2bp mace dziennie to nie wiem ile ty musisz w to grać, myślę że nie wszyscy mają tyle czasu,
a jak widzisz nasz kolega Vodinesi jest nowy w tym mieście, czyli ma najprawdopodobnie niski lvl..co oznacza że nie będzie latał między miastami bo go zabiją, jak nie pk to jakiś hunter czy coś...
jak tak bardzo chcesz to chodź tesh do thais...tam tesh jest za 30 gp..lol, ale nie szkoda czasu?
potem jak będziesz na wyższym lvlu to wysyłaj paczki do róznych miast...może przy okazji tam będziesz i będziesz miał chociaż jakąś kaske....