Pokaż pełną wersje : DMG broni/czarow jesli nie spełnia sie wymagań
Zaan of Araghoth
19-07-2007, 14:53
Chciałbym się dowiedzieć jak wyglada dmg jeśli nie posiadamy wymaganego lvla i czy ma wplyw ile nam brakuje poziomow do wymaganego. Z góry dzieki za pomoc
Matti Hautamekki
19-07-2007, 15:00
nie wiem ile % sie obniża ale to chyba prawda że im bliżej danego lvl tym większe mamy hity (np. knight 15lvl skille 60/60 z bs'a będzie walił słabiej niż knight 20lvl z tymi samymi skillami)
Dmg broni jest nieco niższy niż byłby przy odpowiednim lvlu, a co do czarów, do nie da się czaru użyć, jak masz za mały lvl (tylko chmurka się pojawia).
Zaan of Araghoth
21-07-2007, 00:43
@up
nie nie .. chodzi mi jesli mamy np. 20 lvl 75 skill i urzywamy czaru Whirlwind Throw i w lapie mamy fire axa, a jak to bedzie jesli osiagniemy wymagany lvl broni czyli 35 ?? kurcze trzeba chyba bedzie po tym upie tyle wzorow na nowo tworzyc ;p
Templation
23-07-2007, 00:32
ja to widze tak:
z glupiego orcish axea na 10 lvlu, skilach 30/30 walniesz ~50, a z war hammera 10 -.-
narazie nie da sie konkretnie powiedziec jak sie ma lvl do broni...
moim zdaniem jest tak: bronia, na ktora nie masz lvlu bijesz jeszcze slabiej (o iles tam %) niz bronia, ktora mozesz walczyc.
pzdr
moim zdaniem jest tak: bronia, na ktora nie masz lvlu bijesz jeszcze slabiej (o iles tam %) niz bronia, ktora mozesz walczyc.
pzdr
Ja na 58 lvl zadawałem znacznie wyższe hity z Mystic Blade'a (wymagany 60 lvl) niż z BSa.
@down
Myślę, że masz rację.
nie wiem ile % sie obniża ale to chyba prawda że im bliżej danego lvl tym większe mamy hity (np. knight 15lvl skille 60/60 z bs'a będzie walił słabiej niż knight 20lvl z tymi samymi skillami)
Tak, tylko dlaczego?
Ano nie dlatego, że jesteśmy bliżej wymaganego lvl'u tylko dlatego, iż po prostu mamy większy lvl, bo jakby ktoś nie zauważył, po updacie knight również dostaje bonus do obrażeń wraz ze wzrostem lvl'a.
Jeżeliby wziąśc takiego knighta z lvlem 24 bijącym z Knight Axe (wymagany 25lvl) jego hity znacząco wzrosną po uzyskaniu tego 25 lvlu.
ehh, mam nadzieje, że ktokolwiek mnie zrozumie ;D
Vertanus
24-07-2007, 20:48
Wg mnie od lvl nie zaleza hity tylko czestosc trafiania best hitow czyli zalozmy 20 Knight skille 70/70 z sca uderzy za 150+ a knight zalzomy 70lvl z 70/70 uderzy owszem mocniej gdyz jest to zwiazane z tymi malymi bonusami dmg co lvl. A wiec wg moich obserwacji Taki knight 20lvl uderzy zalozmy raz na 10 razy za 150 a knight 30lvl np raz na 8 ciosow. U palkow podbnie z amunicja. Na czarach sie nie znam:)) To tylko moje zdanie:P
Tibijczyk222
31-07-2007, 20:27
Wg mnie od lvl nie zaleza hity tylko czestosc trafiania best hitow czyli zalozmy 20 Knight skille 70/70 z sca uderzy za 150+ a knight zalzomy 70lvl z 70/70 uderzy owszem mocniej gdyz jest to zwiazane z tymi malymi bonusami dmg co lvl. A wiec wg moich obserwacji Taki knight 20lvl uderzy zalozmy raz na 10 razy za 150 a knight 30lvl np raz na 8 ciosow. U palkow podbnie z amunicja. Na czarach sie nie znam:)) To tylko moje zdanie:P
co do amunicji to nie wiem na 23 nie moglem walnac wogole nie wylatywaly piercingi X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.